Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1319 hozzászólás a témában

cyrex

cyrex

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Én az infoparkba jártam MTB-vel, amíg el nem kötötték, megnézhetõ a felvétel itt: http://cyrex.axio.hu/bb

Utána vettem egy kurva drága MTB-t edzeni, túrázni, sportolni, meg egy országútit közlekedni a városba. Országútikat kevésbé lopják (nyilván nem a karboncsodákról beszélek), abban nincs akkora biznisz, de mostmár azt sem hagyom a tárolóban, hanem viszem fel az irodába az asztalom mellé.

- cyrex -
[URL="http://cyrex.axio.hu/bb"]
[/URL]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LL: Melyik suliba jársz?Mondjuk én most leszek 9.-es szóval én leszek a legkissebb.És nem nagyon kockáztatnék. Meg korán reggel nem nagyon vagyok beszámítható.Legakább a buszon van idõm felébredni.

Nemérzem, hogy ez idetartozna.

Bringával jártam 2évet a Zippibe, valamint járkálok mostan a Kereskedelmibe.
(elöbbinél belsõ udvarban volt a bicó, utobbinál bent az épületben, a büfével és a portával szemben.)

ON
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

és, ha egy "speckó" dolog miatt teekrek át a város másik felébe? nah?

Sulibajárás meg.. Jártam szar és járok "jó" bringával.. gond nélkül. (KOPPKOPPKOPP)

Én is újságért bringával járok. Mondjuk az enyémet nem nagyon akarják ellopni.
LL: Melyik suliba jársz?Mondjuk én most leszek 9.-es szóval én leszek a legkissebb.És nem nagyon kockáztatnék. Meg korán reggel nem nagyon vagyok beszámítható.Legakább a buszon van idõm felébredni.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Miért kell bolba bringával menni????
Ha csak bevásárol az ember biztos nem fog a város másik felébe menni fél kiló kenyérért.
Gyalog is le tud menni a boltba és nem kell veszödni a bringalezárással, meg aggódni , hogy ellopják.
Ha meg nagyvásárolni megy az ember akkor meg nem elég a bringa.
Én nem szívesen járnék suliba bringával. Ha jó a bringád elcsórják , ha szar kiröhögnek.

és, ha egy "speckó" dolog miatt teekrek át a város másik felébe? nah?

Sulibajárás meg.. Jártam szar és járok "jó" bringával.. gond nélkül. (KOPPKOPPKOPP)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ez szép volt...

az embe ne meg bolb, e csa eg mondá

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Miért kell bolba bringával menni????
Ha csak bevásárol az ember biztos nem fog a város másik felébe menni fél kiló kenyérért.
Gyalog is le tud menni a boltba és nem kell veszödni a bringalezárással, meg aggódni , hogy ellopják.
Ha meg nagyvásárolni megy az ember akkor meg nem elég a bringa.
Én nem szívesen járnék suliba bringával. Ha jó a bringád elcsórják , ha szar kiröhögnek.
Legegyszerübb bússzel járni.
És nem szivesen vennék 1 20000ft-os bringát.Mert azon az áron már tudok venni jó pár dolgot.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igazából ott a baj, hogy van az embernek egy jó biciklije
ezt nyilván nem köti ki.
jó, akkor építsünk egy szart! ami nem kell senkinek
jaj, tök jó, kaptam hozzá fillérekért egy ezer éves nyilacskás shimano váltót. hmm, egy fincsi oldsuli xt agyat.. bla bla bla, és megvan a következõ ezer drága bringa.
rosszat csak venni lehet egybe, parasztbringa, vagy igénytelen boltbajárós.. építeni nem. mert úgyis elõkerül 3 olyan alkatrész rá, amit már sajnálni fogunk....
ördögi kör.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na igen, a legolcsobb fixi vagy ocso outibol is eleg ideig tudom potolni a kopo alkatreszeket. (es persze csak azt a kopast nezve amikor kozlekedesre hasznalom)

En viszont veled nem ertek egyet:) Azt elismerem hogy tenyleg jo ha van egy klassz ss geped, valami kis egyszeru outi vagy barmi. De megis meg kell venni azt is. Es azert a "viszonylag olcso" az eleg relativ. Nem ket filler az egyszeru vaz sem, a kerekek...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Fogadunk, hogy 5x kenyelmesebben kozlekedek BP.-en a montimmal, mint barmely outival vagy barmilyen versenyvazas vekonygumis keroval? Ezen kivul nem nagyon akarok meg egy gepre kolteni, mert se nem tudom tarolni, se nem akarok meg erre is lovet kolteni. Az enyimet meg nem lopjak el, mert nem teszem le sehol, ahova azzal megyek, oda be is viszem vagy a melohelyen orzott helyre kotom. Nemtom miert kene egy csirke bringat hasznalnom ha van egy olyan amit szeretek :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
En viszont veled nem ertek egyet:) Azt elismerem hogy tenyleg jo ha van egy klassz ss geped, valami kis egyszeru outi vagy barmi. De megis meg kell venni azt is. Es azert a "viszonylag olcso" az eleg relativ. Nem ket filler az egyszeru vaz sem, a kerekek...
Es valljuk be. NEm szivesen kolt az ember egy masodik, gyenge szintu bringara, ha meg a fokedvencen is van mit fejleszteni:)

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
mondjuk egy liba- , mammut-, cápakergetõ (tájegységtõl függõ)
abszolút a másik véglet, mert ha belegondoltok,
olcsón össze lehet rakni egy egyszerûbb szinglit,
ami
1. városban közlekedni tökéletes
(pláne, hogy a szervizigénye is alacsonyabb)
2. jól néz ki (a puritánsága gyönyörködtet)
3. az egyszerûsége miatt sokkal kevésbé csábító a tolvajok számára (persze tudjuk, hogy lopnak szinglit, fixit, mindent)

a rozsdás tanyabike elõnye, hogy az tényleg 500 Ft-ot ér,
és vagányul ott lehet hagyni bárhol lezáratlanul.
viszont Kalának nincs igaza, nagyon is megnéznek vele a városban, sõt, hangosan röhögnek...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
jaja le7 h a városban nem néznek meg ha libakergetõvel harcolsz
de nem is lopják ki alólad!!!
a csoda amúgy is a hegyre való,nem arra,h betonon kopjon ki
kivéve talán outi,de ha outis lennék és lenne 1 yó masinám tuti akkor is tartanék mellette közlekedõset
nekem a saját outi leginkább erre van....krúzin in di sziti
full fekete,nem feltûnõ,nem is drága de megy yól (mondjuk libakergetõnél kicsit yobb:) )
yobban,mint a montim a déhá géprõl nem is beszélve

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
aztán meg nélküle rendõrségre járni:-)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De en edzeni es kozlekedni is ezzel akarok. ;-)

de a sok lóvét pontosan, nem arra költötted hogy valamivel boltbajárj
vagy orvoshoz, vagy ilyenek
hanem hogy sportolj!
közlekedni meg nem ezen kell
:-)

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de a sok lóvét pontosan, nem arra költötted hogy valamivel boltbajárj
vagy orvoshoz, vagy ilyenek
hanem hogy sportolj!
közlekedni meg nem ezen kell
:-)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Biztos azert koltottem egy halom lovet rendes kerora, hogy gyalogoljak, meg 20 forintos hasznaltal kerozzak... Nem kell otthagyni kikotve sehol. Kiveve romai part, ahol max 5 meterre ulsz tole, stb. Melohelyen szerencsere van orzott kero tarolo, kameras, biztonsagi oros az epuletek kozott, szoval oda siman. Ott meg sehol nem hagynam, semilyen lakattal. Mindent el lehet lopni...

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

"közlekedésre ott a lábbusz."

na ne már!!Igenis yyyyyyyyáryonk csak bicayal!!Tudomásul kell venmni hogy 20ezer FT nál értékesebb bickli t ne hasznáyunk a vársbanm é skész.
20ezerbõl használtan oyan yo gépet lehet épiteni hogy csak na...
+egy normális lakat és kész.
semelyik tolvay nem macerál egy ocso bicayl mit utánna csak olcsobbna tud elpasszolni...+ nemárt ha elég feltünõ bicayt épitünk/festünk és ha szét is szedik nem éri umeg uyarfestegetniük stb..

nehogymá mi engedyünk!

igazad van... de a drágát nem szabad sehol kikötni
olcsó bicó vagy gyalogbusz...
én utóbbit szoktam választani, néha nagyon is jól esik sétálni!
vagy pedig beviszem magammal. pl suliba, sarokba terembe simán bedobtam... le se xarta senki, csak a portás pattogott néha, de az meg nem érdekelt.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Elvitte a cica :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
miert nme hasznalsz "j"-t??
Van állásom...:bananadan

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
"közlekedésre ott a lábbusz."

na ne már!!Igenis yyyyyyyyáryonk csak bicayal!!Tudomásul kell venmni hogy 20ezer FT nál értékesebb bickli t ne hasznáyunk a vársbanm é skész.
20ezerbõl használtan oyan yo gépet lehet épiteni hogy csak na...
+egy normális lakat és kész.
semelyik tolvay nem macerál egy ocso bicayl mit utánna csak olcsobbna tud elpasszolni...+ nemárt ha elég feltünõ bicayt épitünk/festünk és ha szét is szedik nem éri umeg uyarfestegetniük stb..

nehogymá mi engedyünk!
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066