Jelentkezz be Regisztrálj
Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...
Írta 2005. augusztus 21. - 17:48
Utána vettem egy kurva drága MTB-t edzeni, túrázni, sportolni, meg egy országútit közlekedni a városba. Országútikat kevésbé lopják (nyilván nem a karboncsodákról beszélek), abban nincs akkora biznisz, de mostmár azt sem hagyom a tárolóban, hanem viszem fel az irodába az asztalom mellé.
- cyrex -
[/URL]
Írta 2005. augusztus 21. - 14:40
LL: Melyik suliba jársz?Mondjuk én most leszek 9.-es szóval én leszek a legkissebb.És nem nagyon kockáztatnék. Meg korán reggel nem nagyon vagyok beszámítható.Legakább a buszon van idõm felébredni.
Nemérzem, hogy ez idetartozna.
Bringával jártam 2évet a Zippibe, valamint járkálok mostan a Kereskedelmibe.
(elöbbinél belsõ udvarban volt a bicó, utobbinál bent az épületben, a büfével és a portával szemben.)
ON
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 21. - 14:34
és, ha egy "speckó" dolog miatt teekrek át a város másik felébe? nah?
Sulibajárás meg.. Jártam szar és járok "jó" bringával.. gond nélkül. (KOPPKOPPKOPP)
Én is újságért bringával járok. Mondjuk az enyémet nem nagyon akarják ellopni.
LL: Melyik suliba jársz?Mondjuk én most leszek 9.-es szóval én leszek a legkissebb.És nem nagyon kockáztatnék. Meg korán reggel nem nagyon vagyok beszámítható.Legakább a buszon van idõm felébredni.
Írta 2005. augusztus 21. - 14:22
Miért kell bolba bringával menni????
Ha csak bevásárol az ember biztos nem fog a város másik felébe menni fél kiló kenyérért.
Gyalog is le tud menni a boltba és nem kell veszödni a bringalezárással, meg aggódni , hogy ellopják.
Ha meg nagyvásárolni megy az ember akkor meg nem elég a bringa.
Én nem szívesen járnék suliba bringával. Ha jó a bringád elcsórják , ha szar kiröhögnek.
és, ha egy "speckó" dolog miatt teekrek át a város másik felébe? nah?
Sulibajárás meg.. Jártam szar és járok "jó" bringával.. gond nélkül. (KOPPKOPPKOPP)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 21. - 11:23
Írta 2005. augusztus 21. - 11:08
Ha csak bevásárol az ember biztos nem fog a város másik felébe menni fél kiló kenyérért.
Gyalog is le tud menni a boltba és nem kell veszödni a bringalezárással, meg aggódni , hogy ellopják.
Ha meg nagyvásárolni megy az ember akkor meg nem elég a bringa.
Én nem szívesen járnék suliba bringával. Ha jó a bringád elcsórják , ha szar kiröhögnek.
Legegyszerübb bússzel járni.
És nem szivesen vennék 1 20000ft-os bringát.Mert azon az áron már tudok venni jó pár dolgot.
Írta 2005. augusztus 21. - 10:34
ezt nyilván nem köti ki.
jó, akkor építsünk egy szart! ami nem kell senkinek
jaj, tök jó, kaptam hozzá fillérekért egy ezer éves nyilacskás shimano váltót. hmm, egy fincsi oldsuli xt agyat.. bla bla bla, és megvan a következõ ezer drága bringa.
rosszat csak venni lehet egybe, parasztbringa, vagy igénytelen boltbajárós.. építeni nem. mert úgyis elõkerül 3 olyan alkatrész rá, amit már sajnálni fogunk....
ördögi kör.
Írta 2005. augusztus 20. - 13:16
En viszont veled nem ertek egyet:) Azt elismerem hogy tenyleg jo ha van egy klassz ss geped, valami kis egyszeru outi vagy barmi. De megis meg kell venni azt is. Es azert a "viszonylag olcso" az eleg relativ. Nem ket filler az egyszeru vaz sem, a kerekek...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 20. - 13:15
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 20. - 13:14
Es valljuk be. NEm szivesen kolt az ember egy masodik, gyenge szintu bringara, ha meg a fokedvencen is van mit fejleszteni:)
Írta 2005. augusztus 20. - 12:51
abszolút a másik véglet, mert ha belegondoltok,
olcsón össze lehet rakni egy egyszerûbb szinglit,
ami
1. városban közlekedni tökéletes
(pláne, hogy a szervizigénye is alacsonyabb)
2. jól néz ki (a puritánsága gyönyörködtet)
3. az egyszerûsége miatt sokkal kevésbé csábító a tolvajok számára (persze tudjuk, hogy lopnak szinglit, fixit, mindent)
a rozsdás tanyabike elõnye, hogy az tényleg 500 Ft-ot ér,
és vagányul ott lehet hagyni bárhol lezáratlanul.
viszont Kalának nincs igaza, nagyon is megnéznek vele a városban, sõt, hangosan röhögnek...
Írta 2005. augusztus 20. - 00:13
de nem is lopják ki alólad!!!
a csoda amúgy is a hegyre való,nem arra,h betonon kopjon ki
kivéve talán outi,de ha outis lennék és lenne 1 yó masinám tuti akkor is tartanék mellette közlekedõset
nekem a saját outi leginkább erre van....krúzin in di sziti
full fekete,nem feltûnõ,nem is drága de megy yól (mondjuk libakergetõnél kicsit yobb:) )
yobban,mint a montim a déhá géprõl nem is beszélve
Írta 2005. augusztus 20. - 00:00
Írta 2005. augusztus 19. - 23:59
de a sok lóvét pontosan, nem arra költötted hogy valamivel boltbajárj
vagy orvoshoz, vagy ilyenek
hanem hogy sportolj!
közlekedni meg nem ezen kell
:-)
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 19. - 23:28
vagy orvoshoz, vagy ilyenek
hanem hogy sportolj!
közlekedni meg nem ezen kell
:-)
Írta 2005. augusztus 19. - 16:22
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 19. - 14:36
igazad van... de a drágát nem szabad sehol kikötni"közlekedésre ott a lábbusz."
na ne már!!Igenis yyyyyyyyáryonk csak bicayal!!Tudomásul kell venmni hogy 20ezer FT nál értékesebb bickli t ne hasznáyunk a vársbanm é skész.
20ezerbõl használtan oyan yo gépet lehet épiteni hogy csak na...
+egy normális lakat és kész.
semelyik tolvay nem macerál egy ocso bicayl mit utánna csak olcsobbna tud elpasszolni...+ nemárt ha elég feltünõ bicayt épitünk/festünk és ha szét is szedik nem éri umeg uyarfestegetniük stb..
nehogymá mi engedyünk!
olcsó bicó vagy gyalogbusz...
én utóbbit szoktam választani, néha nagyon is jól esik sétálni!
vagy pedig beviszem magammal. pl suliba, sarokba terembe simán bedobtam... le se xarta senki, csak a portás pattogott néha, de az meg nem érdekelt.
Írta 2005. augusztus 19. - 14:29
Írta 2005. augusztus 19. - 14:20
Írta 2005. augusztus 19. - 14:00
na ne már!!Igenis yyyyyyyyáryonk csak bicayal!!Tudomásul kell venmni hogy 20ezer FT nál értékesebb bickli t ne hasznáyunk a vársbanm é skész.
20ezerbõl használtan oyan yo gépet lehet épiteni hogy csak na...
+egy normális lakat és kész.
semelyik tolvay nem macerál egy ocso bicayl mit utánna csak olcsobbna tud elpasszolni...+ nemárt ha elég feltünõ bicayt épitünk/festünk és ha szét is szedik nem éri umeg uyarfestegetniük stb..
nehogymá mi engedyünk!