természetesen nem de sztem ez csak 1 1szerû ténymegállapítás volt
Igen, az volt. Hiányoznak a hangsúlyok, meg gesztusok az írott szövegbõl.
természetesen nem de sztem ez csak 1 1szerû ténymegállapítás volt
vendég_galuska_*
vendég_galuska_*
Ez egy egyszerû számzár, ha akarták volna, néhány perc alatt elviszik. Szerintem nem akarták egyáltalán.még egy...
vendég_galuska_*
vendég_galuska_*

lol.
nekem is van pár cuccom
honnan? kintrõl. is
ott lehet fillérekért kapni dolgokat
szted ennyi ember jár be a nagykerbe lopni? szép is lenne
kamionról leesés pedig mint úgy, nem létezik
amióta feltalálta az ember a csomaglistát....
õõõ...kell ilyen messze menni? Sztem ha egy kicsit körülnézünk a környezetünkben, vannak gyanús dogok, nem kell Mucsaröcsögéig menni.
Leglábbis nekem kissé gyanúsak az ipari méretekben mûködõ tagok az apróban (egyszerre 5 típusú állítólag vadiúj alkatrészt ad dobozban bontatlanul az eredeti ár kétharmadáért, és 2-3 alkatrészfajtában egyszerre...), nemtom, ki mennyire nézegeti a "piacot". Persze nem akarok célozni bárkire is, "...a valósággal történt egybeesés kizárólag a véletlen mûve, stb". Ti ezekrõl mit tudtok?
Ja meg a másik, hogy a nem-dobozos cuccok is azért szép hm... "árelõnnyel" kaphatók pl. fél évesen az apróban. Namost az oké, hogy ezeknek nagy az értékvesztésük, de vannak különösen olcsó ajánlatok is. És ez a vevõ szemszögébõl jó, márcsak azért is, mert az eredeti cuccok árát is leszorítja ez a jelenség, de az eladó szemszögébõl, meg úgy általában, marha nagy disznóság, nem?
Ez különösen az alsó-középkategóriás cuccokra érvényes, itt van a legtöbb "huncutkodás"
mégegyszer mondom, akinek nem inge, ne vegye magára
de persze az is lehet, h csak valamit nagyon nem tudok és triviális a megoldás, ennek nagyon örülnék...
õõõ...kell ilyen messze menni? Sztem ha egy kicsit körülnézünk a környezetünkben, vannak gyanús dogok, nem kell Mucsaröcsögéig menni.
Leglábbis nekem kissé gyanúsak az ipari méretekben mûködõ tagok az apróban (egyszerre 5 típusú állítólag vadiúj alkatrészt ad dobozban bontatlanul az eredeti ár kétharmadáért, és 2-3 alkatrészfajtában egyszerre...), nemtom, ki mennyire nézegeti a "piacot". Persze nem akarok célozni bárkire is, "...a valósággal történt egybeesés kizárólag a véletlen mûve, stb". Ti ezekrõl mit tudtok?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Ha megveszi a "Márió a Lálitúl" ...
A kormány az fémcsõ és árnyékol.Ha egy kicsit kisebb lenne,akkor lehetne pl. a kormányba belülre szerelni...
...Az lenne még nagyon frankó dolog,ha valamelyik cég ötvözné az ötletet a kutya törzskönyvezésnél használatos:bõr alá ültethetö,leolvasóval azonosítható mikrochippel...
Nekem van majdnem ilyen riasztóm, pontosabban ennél egy kicsit újabb, CY-BA100 tipus....sokszor említenek egy bizonyos Bike Alarm nevû szerkentyût,amit anno:a WARION Kft forgalmazott BA-801-es típusjellel.
Két csavarral lehetett rögzíteni a nyereg alá és egy kucs elfordításával aktiválod a riasztót.
Ha illetéktelen használja a bringát és kulccsal nem hatástalanítja,érzékeli a mozgást és 85 decibeles sikításba tör ki a koldus ülepe alatt.
A fent említett újság kísérletei bizonyították,hogy a dolog hatásos,de a riasztás után célszerû az ülést tisztába tenni...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"