természetesen nem de sztem ez csak 1 1szerû ténymegállapítás volt
Igen, az volt. Hiányoznak a hangsúlyok, meg gesztusok az írott szövegbõl.
természetesen nem de sztem ez csak 1 1szerû ténymegállapítás volt
Ez egy egyszerû számzár, ha akarták volna, néhány perc alatt elviszik. Szerintem nem akarták egyáltalán.még egy...
lol.
nekem is van pár cuccom
honnan? kintrõl. is
ott lehet fillérekért kapni dolgokat
szted ennyi ember jár be a nagykerbe lopni? szép is lenne
kamionról leesés pedig mint úgy, nem létezik
amióta feltalálta az ember a csomaglistát....
õõõ...kell ilyen messze menni? Sztem ha egy kicsit körülnézünk a környezetünkben, vannak gyanús dogok, nem kell Mucsaröcsögéig menni.
Leglábbis nekem kissé gyanúsak az ipari méretekben mûködõ tagok az apróban (egyszerre 5 típusú állítólag vadiúj alkatrészt ad dobozban bontatlanul az eredeti ár kétharmadáért, és 2-3 alkatrészfajtában egyszerre...), nemtom, ki mennyire nézegeti a "piacot". Persze nem akarok célozni bárkire is, "...a valósággal történt egybeesés kizárólag a véletlen mûve, stb". Ti ezekrõl mit tudtok?
Ja meg a másik, hogy a nem-dobozos cuccok is azért szép hm... "árelõnnyel" kaphatók pl. fél évesen az apróban. Namost az oké, hogy ezeknek nagy az értékvesztésük, de vannak különösen olcsó ajánlatok is. És ez a vevõ szemszögébõl jó, márcsak azért is, mert az eredeti cuccok árát is leszorítja ez a jelenség, de az eladó szemszögébõl, meg úgy általában, marha nagy disznóság, nem?
Ez különösen az alsó-középkategóriás cuccokra érvényes, itt van a legtöbb "huncutkodás"
mégegyszer mondom, akinek nem inge, ne vegye magára
de persze az is lehet, h csak valamit nagyon nem tudok és triviális a megoldás, ennek nagyon örülnék...
õõõ...kell ilyen messze menni? Sztem ha egy kicsit körülnézünk a környezetünkben, vannak gyanús dogok, nem kell Mucsaröcsögéig menni.
Leglábbis nekem kissé gyanúsak az ipari méretekben mûködõ tagok az apróban (egyszerre 5 típusú állítólag vadiúj alkatrészt ad dobozban bontatlanul az eredeti ár kétharmadáért, és 2-3 alkatrészfajtában egyszerre...), nemtom, ki mennyire nézegeti a "piacot". Persze nem akarok célozni bárkire is, "...a valósággal történt egybeesés kizárólag a véletlen mûve, stb". Ti ezekrõl mit tudtok?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakHa megveszi a "Márió a Lálitúl" ...
A kormány az fémcsõ és árnyékol.Ha egy kicsit kisebb lenne,akkor lehetne pl. a kormányba belülre szerelni...
...Az lenne még nagyon frankó dolog,ha valamelyik cég ötvözné az ötletet a kutya törzskönyvezésnél használatos:bõr alá ültethetö,leolvasóval azonosítható mikrochippel...
Nekem van majdnem ilyen riasztóm, pontosabban ennél egy kicsit újabb, CY-BA100 tipus....sokszor említenek egy bizonyos Bike Alarm nevû szerkentyût,amit anno:a WARION Kft forgalmazott BA-801-es típusjellel.
Két csavarral lehetett rögzíteni a nyereg alá és egy kucs elfordításával aktiválod a riasztót.
Ha illetéktelen használja a bringát és kulccsal nem hatástalanítja,érzékeli a mozgást és 85 decibeles sikításba tör ki a koldus ülepe alatt.
A fent említett újság kísérletei bizonyították,hogy a dolog hatásos,de a riasztás után célszerû az ülést tisztába tenni...
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"