ÉS MÉG FIZETHETEM A RÉSZLETEKET!!!!!!!
az de szopááááááss....
ÉS MÉG FIZETHETEM A RÉSZLETEKET!!!!!!!
Vazz!!!!
ÉN rájöttem a megoldásra!
Egyetlen védekezés a bringatolvajok ellen, ha már most elkezdek gyûjteni a következõ bringára, ha ezt ellopják, tudjak venni másikat.
Így még hálás is lehetek, hogy az idejemúlt, ócska bringám, lecserélhetem újra. És nem kell azon törni a fejemet, hová tegyem a régit!
Csak az idõzítéssel lesznek problémák, hogy ne akkor lopják el amikor még nincs meg a lé az újra.
Másik alternatíva: Távirányítós pokolgépet szerelek a bringára, és ha zsebemben levõ jeladótól túl távol kerül a keró, mert mondjuk lopja valaki, akkor a gané elszál mint a takony
tud valaki valami olyan zárat, ami viszonylag emberi áron kapható és amennyire lehet (a nagyfokú óvatosság mellett) megvédi a gépet legalább az eltulajdonítástól?
A törvény úgy szól (saját szavaimmal megfogalmazva), hogy a vádlott közeli hozzátartozója nem köteles tanúvallomást tenni.Már csak azt nem értem, hogy a melletted ülöö feleség miért nem elég tanúnak. Hiszen ha bíróság elöött tanúskodik, akkor ha nem mond igazat, hamisan tanúskodik, ezt meg nem szabad ugye.
Ergo biztosan igazat fog mondani. Ha ezt nem hiszi a biztosító, akkor cáfolja meg.
Vagy a feleségre nem vonatkozik az, hogy igazat kell mondania, akár a férj ellen, akár mellette szól az igazság???
pl baleset, ripityára töri egy köcsög kamionos v mittomén ki a kocsidat, lefotózod, és mikor a biztosító igy pattog megmutatod neki.
egy digitális fotógép bizonyíték ilyen esetekben vajon?