Még jó, hogy nem ült rá (a tulaj lány) rutinból és elszáguldott volna, amíg meg nem kell állni.
Múltkor itt olvastam, hogy valaki így akart kiszúrni a tolvajjal. hogy pl. kiakasztja a féket és úgy köti le a bringát.
Igaz, ez feltûnõbb ha nincs is meg kompletten a fék egy része sem. Már mindent lopnak, a jó édesanyjukat nekik!
Jelentkezz be Regisztrálj
Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...
Írta 2012. november 03. - 20:30
Írta 2012. november 03. - 19:37
Melyik lenne az a lanc ami meg melto hozza de nem dragabb a lakatnal?
Egyebkent aproban van egy abus lanc. Arrol velemeny?
Linkelni nem tudok mert mobilrol irok.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2012. november 03. - 19:15
Ami ahhoz a lakathoz MÉLTÓ lánc, olyat ennyiért nem nagyon kapsz szerintem, hacsak nem használtan...mert lehet, hogy a lakattal nem bánnak el, de a láncot levághatják, szóval nem igazán értem...nézegettem, még az olcsóbb Citadel láncok is jóval drágábbak és már ekkor is a lánc lenne a leggyengébb láncszem.vettem egy abus platinum lakatot.
tudnatok ajanlani hozza illo lancot?
arban max 4000ft/m szannek.
Nem, a nyúl az!...
KROSS EVADO 3.0 2012
Írta 2012. november 03. - 17:41
tudnatok ajanlani hozza illo lancot?
arban max 4000ft/m szannek.
Írta 2012. október 19. - 06:00
Múltkor itt olvastam, hogy valaki így akart kiszúrni a tolvajjal. hogy pl. kiakasztja a féket és úgy köti le a bringát.
Igaz, ez feltûnõbb ha nincs is meg kompletten a fék egy része sem. Már mindent lopnak, a jó édesanyjukat nekik!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2012. október 19. - 00:43
Írta 2012. október 18. - 23:32
Ezt hirtelen felindulásból meg kell osztanom:
Most hívott a barátnõm, hogy lelopták a fékeket a biciklijérõl. Longus fékeket a Csepel Apollójáról.
Nem jutok szóhoz.
Írta 2012. október 10. - 12:51
lehet hogy bent hagyom a nagyot es a kicsit viszem magammal.
es megprobalom lebeszelni a hok ben vagy a portassal hogy tavozaskor-leadjam, erkezeskor-felvegyem a lakatom.
a sulinak (banki, hatha ismeri valaki belulrol netalantan oda jar es biciklivel) van taroloja es minden nap van benne par vas.
egyszer talan elcsipem az egyik tulajat es kikerdezem.
u lakatbol mit javasoltok masik 5 rugobol?
lehet akar olyan hajtogatos is.
ár érték arányban talán a legjobb, olcsóbb kryptonitnál szerintem nagyságrendekkel komolyabb cucc
CITADEL CU 170.230-13 BC U-LAKAT (ZC25) - Bringa Butik Webáruház
boltban azért próbáld ki, hogy nem-e akad a zárszerkezet
Írta 2012. október 10. - 12:50
rossz ötlet. elõkészítik, másnap pillanatok alatt nyitják.
benne van a pakliban, de ha viszel hozzá egy u lakatot, akkor jó, illetve ha nem utcán van, akkor is jó lehet
Írta 2012. október 10. - 12:37
es megprobalom lebeszelni a hok ben vagy a portassal hogy tavozaskor-leadjam, erkezeskor-felvegyem a lakatom.
a sulinak (banki, hatha ismeri valaki belulrol netalantan oda jar es biciklivel) van taroloja es minden nap van benne par vas.
egyszer talan elcsipem az egyik tulajat es kikerdezem.
u lakatbol mit javasoltok masik 5 rugobol?
lehet akar olyan hajtogatos is.
Írta 2012. október 10. - 12:27
ezt a bazi nagyot bent hagyod
rossz ötlet. elõkészítik, másnap pillanatok alatt nyitják.
Írta 2012. október 10. - 10:08
Hat az egesz bringa nagyon nehez. 3.5 kilo csak a hatso agy.
Ez a 2.5 kilo mar nem szamit.
Valami durva lakatot szeretnek mert a blahan van a sulim es bar be lehet vinni a bringat de megiscsak blaha.
A zar szerkezet meg azert erdekes mert az elozo lakatomat egy drottal is ki tudtam nyitni.mondjuk az egy sodrony volt
mondjuk én azt mondanám, ha már úgyis nagyon nehéz a bringa, akkor különösen nem érdemes tetézni egy bazi nagy lánccal
sok elõnye nincs egy u lakathoz képes, nem erõsebb, nem használható jelentõsen könnyebben, de sokkal nehezebb, szerintem ott jó, ahol u lakatot nem lehet használni, pl. túl széles a csõ amihez lekötnéd, vagy ilyesmi
én inkább használnék 1 u lakatot, para esetén kettõt, vagy legalább egyet+sodrony, vagy ezt a bazi nagyot bent hagyod és viszel egy kisebb u lakatot is magaddal, ami mobilis
de ezt hurcibálni minden nap, hidd el, hogy nem lesz jó neked
Írta 2012. október 10. - 09:51
Ez a 2.5 kilo mar nem szamit.
Valami durva lakatot szeretnek mert a blahan van a sulim es bar be lehet vinni a bringat de megiscsak blaha.
A zar szerkezet meg azert erdekes mert az elozo lakatomat egy drottal is ki tudtam nyitni.mondjuk az egy sodrony volt
Írta 2012. október 10. - 08:58
Google képkeresési találat: http://retrobringa.hu/parts/Tonyon_lancos_lakat_brutalis_10_x_10_x_900_mm1.jpg
ezt a lakatot neztem ki a 30 000 treking bringam vedelmere.
a helyi boltban 5 rugo az ara.
mikor megneztem a kulcsot nem tunt tul bonyolultnak a feltores.
bizhatok ebbe a lakatba es zarszerkezetben?
a kulcs alapján a zárbetét talán a jobbak közé tartozik
de a kérdés az, hogy ezt a láncot egynél többször lesz-e egyáltalán kedved magaddal vinni
Írta 2012. október 09. - 22:21
ezt a lakatot neztem ki a 30 000 treking bringam vedelmere.
a helyi boltban 5 rugo az ara.
mikor megneztem a kulcsot nem tunt tul bonyolultnak a feltores.
bizhatok ebbe a lakatba es zarszerkezetben?
Írta 2012. október 08. - 13:27
Éjszaka garázsban van, ott nem hiszem hogy gond lenne, nappal sincs veszélyben. Igazából arra kell csak, hogy ha beugrom a közértbe/fagyizóba stb. akkor kinn hagyhassam pár percre.
Írta 2012. október 08. - 12:57
Kár érte, mert pont a vázra rögzíthetõség miatt szeretnék U-lakatot.
Városban szaladgálós biciklire lesz, azon nincs kulacs, de ha lenne is elférne, jó nagy a váz...
hát.. meg kell próbálni, esetleg megtuningolod egy tépõzáras szalaggal, vagy gumipókkal, úgy már jó lehet (felsõcsõhöz rögzíted vele)
ami jól rögzíthetõ, az szerintem drágább is egyben, de ebben a prímet az abus bordo viszi, de az elég drága motyó
Írta 2012. október 08. - 12:45
Városban szaladgálós biciklire lesz, azon nincs kulacs, de ha lenne is elférne, jó nagy a váz...
Írta 2012. október 08. - 12:23
A Rio-900-as menet közben zörgött ha a vázra volt rögzítve?
Melyikre gondolsz ami 4700 környékén van?
hmmm.. már kicsit felment az ára, de ez az
CITADEL CU 170.230-13 BC U-LAKAT (ZC25) - Bringa Butik Webáruház
jobb a zárszerkezet, erõsebb is, meg persze nehezebb
vázon rögzítés meg felejtõs, egy perc alatt letört nekem, elég gagyi kis konzolja van és nem mellékesen kulacs sem fér el akkor a vázon
Írta 2012. október 08. - 12:03
Melyikre gondolsz ami 4700 környékén van?