Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...
Started by
-NoVa-
, 2004. January 05. 20:08
Posted 2007. October 26. - 14:44
Posted 2007. October 26. - 14:16
egyszer még a régi bringám amit nagyon szerettem a bolt elõtt lelakatoltam.úgy hogy a felsõcsõre rátettem a lakatot.jövök ki kilakatolom mondom itt valami nem stimmel:D:D
meg bárhova megyek ugye pumpa kulacs lámpák km óra néha nyereg nyeregcsõ mindig viszem magammal...
meg bárhova megyek ugye pumpa kulacs lámpák km óra néha nyereg nyeregcsõ mindig viszem magammal...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. October 25. - 21:07
Az én Citadel lakatom is nehezebb mint a bringa.
Sztem ezeknél úgyis a zárszerkeztnél dõl el minden. Ekkora szemet átvágni nem lehet csak úgy...
Lezárni jobban lehet a lánncal, csakhát jönni-menni vele elég nyûgös.
Sztem ezeknél úgyis a zárszerkeztnél dõl el minden. Ekkora szemet átvágni nem lehet csak úgy...
Lezárni jobban lehet a lánncal, csakhát jönni-menni vele elég nyûgös.
Posted 2007. October 25. - 19:38
Én az ABUS láncos cuccát használom. Eddig még nem akakdt aki megpróóbálta volna elvinni. Haver - rovott múltú, és van némi tapasztalata mások javainak eltulajdonításában - megvizsgálta. Véleménye /idézem/: "f.szom szórakozna vele, nem éri meg a g.cizést!"
Ez nekem elég volt, hogy megvegyem. Ja, és majd négy kiló a cucc! Kutya és miegymás ûzésére sem utolsó önvédelmi eszköz! Ahol az U-lakat nem fér el - mert kicsi - ott ez lazán mûködik még. U-lakattal meg...
Ez nekem elég volt, hogy megvegyem. Ja, és majd négy kiló a cucc! Kutya és miegymás ûzésére sem utolsó önvédelmi eszköz! Ahol az U-lakat nem fér el - mert kicsi - ott ez lazán mûködik még. U-lakattal meg...
Posted 2007. October 16. - 07:37
Posted 2007. October 15. - 23:51
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2007. October 15. - 23:13
Posted 2007. October 15. - 22:24
Nehéz "robogó lakat"... az lánc, vagy az acél gyûrûkkel körbevett bowdenes zár?
Annak nem lehet egyszerü beférni a közepéhez.
Annak nem lehet egyszerü beférni a közepéhez.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2007. October 15. - 22:10
Ha nem bilincset, hanem csavart használsz, ki lehet nyomni az imbuszfejet ragasztópisztollyal. Kivakarni ugyan ki lehet, de macerás és talán továbbmegy egy könnyebb prédára. Aztán láttam olyat, hogy a pálcán keresztül volt a nyereg összekötve a vázzal egy mezei láncdarab segítségével. Erõvágó még csak-csak, de láncbontó általában nincs a parasztoknál. A láncot befûzték egy mûanyag csõbe, hogy ne verje szét amihez hozzáér.
Posted 2007. October 15. - 21:49
Posted 2007. October 15. - 21:45
Nekem Szegeden az Anna fürdõ elõtt lopták le a bringámról az ülést. Kamera is rögzítette, visszanéztük, a csávókám elõször lelazította, elment a bringájáért, majd mikor odaért, egy elegáns mozdulattal leemelte az ülést és beletette a táskájába, majd elhajtott. Sajnos a kaménak a lencséje széles látószögõ volt, a kerékpártároló középen csak egyötöde volt az egész képnek, így a rohadék búrája 10 pixelbõl állt. Annyit tudtunk kivenni, hogy kövérkés férfi piros pulóverben kempingbiciklivel, kezén egy órával. Ezt hiába nézte volna meg a rendõrség. A kár (3600) alacsony volta miatt úgysem foglalkoztak volna vele. Most azon agyalok, hogyan rözítsem az ülést? Fület hegesszek az üléscsõhöz és kislakattal zárjam le? Ötleteket kérek, ha van valakinek.
Spindel bike a király. Legalábbis, csak az van.
Posted 2007. October 15. - 19:59
igazad volt. De egy robógó láncot ilyen könnyû elvágni? Ráadásul fényes nappal az egyetemi campus belsejében egy méteres erõvágóval sétáló ember nyugodtan el tud lopni eg ybringát????? sajnos igen áááááá
Posted 2007. October 15. - 19:57
én mondtam...
Persze ettõl még nem kerül vissza a bringa. De remélhetõleg meglesz.
Persze ettõl még nem kerül vissza a bringa. De remélhetõleg meglesz.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2007. October 15. - 19:53
hát mégsem az abust törték fel, mert nem azt vitte mert nem tudta azzal ott hova lezárni (túl kicsivolt vagy mifsz) ezért a 10 kilós ROBOGÓ LAKATOT vitte és azzal zárta le, amit szétvágtak..
Posted 2007. October 15. - 19:27
Posted 2007. October 15. - 19:23
Abust fel nem törik. Lakatolni tudni kell. Ezért is van ilyen foglalkozás
Jah, bringáért sry
Jah, bringáért sry
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2007. October 15. - 19:18
Posted 2007. October 15. - 19:15
Hogy a csudába szedték le, látszik valami maradék? Lakat ottmaradt szétnyitva, eltörve, flexelve?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2007. October 15. - 19:03
Most jött a hír hogy tesóm Abus hipserszuper k.drága Ulakattal lelakatolt bringáját ellopták az egyetem birngatárolójábol Hull-ba.. megáll az eszem b+..
Posted 2007. October 05. - 13:32
Holnaptol a hátizsák helyett az oldalamon lesz a motorlánc.
volt ilyen egy haverral de õ gyalog volt és a zebran ment. oszt a fazon majnem elüti még ugat valamit a kormány mogül. havernak nem kellett tobb. elokapott egy telos vascsovet és kicsit atalakitotta a karosszeriat. Mit ne mondyak az a fassofõr nem szált ki csak remegett.