Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...

- - - - -

• Please log in to reply
1319 replies to this topic

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
és mi történt? Azt nem irtad le... :@

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
egyszer még a régi bringám amit nagyon szerettem a bolt elõtt lelakatoltam.úgy hogy a felsõcsõre rátettem a lakatot.jövök ki kilakatolom mondom itt valami nem stimmel:D:D
meg bárhova megyek ugye pumpa kulacs lámpák km óra néha nyereg nyeregcsõ mindig viszem magammal...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Az én Citadel lakatom is nehezebb mint a bringa.
Sztem ezeknél úgyis a zárszerkeztnél dõl el minden. Ekkora szemet átvágni nem lehet csak úgy...
Lezárni jobban lehet a lánncal, csakhát jönni-menni vele elég nyûgös.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én az ABUS láncos cuccát használom. Eddig még nem akakdt aki megpróóbálta volna elvinni. Haver - rovott múltú, és van némi tapasztalata mások javainak eltulajdonításában - megvizsgálta. Véleménye /idézem/: "f.szom szórakozna vele, nem éri meg a g.cizést!"
Ez nekem elég volt, hogy megvegyem. Ja, és majd négy kiló a cucc! Kutya és miegymás ûzésére sem utolsó önvédelmi eszköz! Ahol az U-lakat nem fér el - mert kicsi - ott ez lazán mûködik még. U-lakattal meg...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Ja gerinc lakat volt. És azért nem a U-t vitte mert nem tudta vele oda kötni..

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
okulásnak:

http://criticalmass....-vastag-sodrony

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
nem tom.. ilyen hengeres felépítésû a cucc.. gyûrûs, nem tudom.. ritkán használtam.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Nehéz "robogó lakat"... az lánc, vagy az acél gyûrûkkel körbevett bowdenes zár?
Annak nem lehet egyszerü beférni a közepéhez.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Ha nem bilincset, hanem csavart használsz, ki lehet nyomni az imbuszfejet ragasztópisztollyal. Kivakarni ugyan ki lehet, de macerás és talán továbbmegy egy könnyebb prédára. Aztán láttam olyat, hogy a pálcán keresztül volt a nyereg összekötve a vázzal egy mezei láncdarab segítségével. Erõvágó még csak-csak, de láncbontó általában nincs a parasztoknál. A láncot befûzték egy mûanyag csõbe, hogy ne verje szét amihez hozzáér.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

...a rohadék búrája 10 pixelbõl állt...

hehee:D amúgy részvét

Sheriff

Sheriff

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Nekem Szegeden az Anna fürdõ elõtt lopták le a bringámról az ülést. Kamera is rögzítette, visszanéztük, a csávókám elõször lelazította, elment a bringájáért, majd mikor odaért, egy elegáns mozdulattal leemelte az ülést és beletette a táskájába, majd elhajtott. Sajnos a kaménak a lencséje széles látószögõ volt, a kerékpártároló középen csak egyötöde volt az egész képnek, így a rohadék búrája 10 pixelbõl állt. Annyit tudtunk kivenni, hogy kövérkés férfi piros pulóverben kempingbiciklivel, kezén egy órával. Ezt hiába nézte volna meg a rendõrség. A kár (3600) alacsony volta miatt úgysem foglalkoztak volna vele. Most azon agyalok, hogyan rözítsem az ülést? Fület hegesszek az üléscsõhöz és kislakattal zárjam le? Ötleteket kérek, ha van valakinek.
Spindel bike a király. Legalábbis, csak az van. :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
igazad volt. De egy robógó láncot ilyen könnyû elvágni? Ráadásul fényes nappal az egyetemi campus belsejében egy méteres erõvágóval sétáló ember nyugodtan el tud lopni eg ybringát????? sajnos igen :(áááááá

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
én mondtam...
Persze ettõl még nem kerül vissza a bringa. De remélhetõleg meglesz.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hát mégsem az abust törték fel, mert nem azt vitte mert nem tudta azzal ott hova lezárni (túl kicsivolt vagy mifsz) ezért a 10 kilós ROBOGÓ LAKATOT vitte és azzal zárta le, amit szétvágtak.. :(

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hát.... feltörték

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Abust fel nem törik. Lakatolni tudni kell. Ezért is van ilyen foglalkozás ;) :D
Jah, bringáért sry :(
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
még annyit tudok mint amit leírtam. pár óra múlva lesznek infok :(

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Hogy a csudába szedték le, látszik valami maradék? Lakat ottmaradt szétnyitva, eltörve, flexelve?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Most jött a hír hogy tesóm Abus hipserszuper k.drága Ulakattal lelakatolt bringáját ellopták az egyetem birngatárolójábol Hull-ba.. megáll az eszem b+..:(

Feltöltött kép

T.Zoli

T.Zoli

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Holnaptol a hátizsák helyett az oldalamon lesz a motorlánc.

volt ilyen egy haverral de õ gyalog volt és a zebran ment. oszt a fazon majnem elüti még ugat valamit a kormány mogül. havernak nem kellett tobb. elokapott egy telos vascsovet és kicsit atalakitotta a karosszeriat. Mit ne mondyak az a fassofõr nem szált ki csak remegett.