Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hogy ne lopjanak bájkot! Zárak, lakatok, láncok, ellopott bringák ...

- - - - -

• Please log in to reply
1319 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szerintem is teljesen jó, ha nem zavar a súlya mindenképp a 10mm-t válaszd.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Én a legvastagabbat választanám. (10mm) Persze egy jóféle lakattal, mint pl. ami ott van a kis képen.
Marci

szucs76

szucs76

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sziasztok!
Tud valaki felvilágosítást adni a linkben szereplõ láncról? Alkalmas lehet ez bringa lakatolásra?
Lakatolhat

mopa

mopa

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
köszönöm a válaszokat!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

sziasztok
ne haragudjatok, hogy most nem nézem át az összes hozzászólást de valami személyesebbet keresek. szóval egy sima u lakatot keresek egy kis értékû canghoz, ergo nem akarnék venni egy abus-t 20-ért. tudtok valami tippet adni hol, merre, esetleg, hogy érdemes-e használtan szerezni valahonnan!

köszi elõre is
b

Citadellek jó áron vannak, és ugyanaz a zárszerkezete (de legalább hasonló), mint az abus-é. A drágábbak is 4700 Ft körül vannak és jól bírják. Nekem a legolcsóbb modellbõl van 2 is. Az egyik már 3 éves és túlélt már egy téli, napi 8 óra szabadtéri (esõ, hideg, stb) megpróbáltatást is, és semmi baja.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

sziasztok
ne haragudjatok, hogy most nem nézem át az összes hozzászólást de valami személyesebbet keresek. szóval egy sima u lakatot keresek egy kis értékû canghoz, ergo nem akarnék venni egy abus-t 20-ért. tudtok valami tippet adni hol, merre, esetleg, hogy érdemes-e használtan szerezni valahonnan!

köszi elõre is
b

Használtat nem vennék.

Kieg

mopa

mopa

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
sziasztok

köszi elõre is
b

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Vector motorz

(bár érzek némi elfogultságot benne, pl. fûrészt meg sem próbáltuk, mert azt tuti kibírja, stb)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Én is egy városi rohangálósra szavazok. 25-30 ropi körül már kifogható nagyon frankó, merevvillás monti is, vagy országuti.

Azon kívül, hogy kevésbé lopják, és ha mégis kevésbé fáj, még az üzemeltetése is olcsóbb, nem kell a villát karbantartani, olcsóbb rá a sor, lánc, és tehetsz rá rendes városi gumit, és sárvédõt is.

A videóhoz annyit, hogy kíváncsi lennék, hogy egy u lakat ezeknél vastagabb kengyelével mi lenne az eredmény.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

Buleszkám!

Azért én megtaláltam a vidi második részit az elvághatatlan láncokkal.

YouTube - Almax Series 4 and Series 3 getting jiggy with the croppers.

Üdv

Oh..menõ...úgy látszik, hogy ide már nem volt elég a pocak sem.. :)
Don't try this at home!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
így igaz.
olyan ~70ezerig lehet (érdemes) lezárni a bicót, afelett egy olcsó futkározós beszerzése jobban megéri.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Van egy imádott bringám, vagyis az egyetlen jelenleg. Egy custom build ruckus. Nem túlzó áron, bolti áron lenne összetéve olyan 250-280 környéke. Nem vettem még záróeszközt. Viszont amire gondoltam az egy abus bordo, és mellé mág 2-3 spirálzár, konkrétan egy bikefun, mert bikemag utolsó számában jól szerepelt. Ötletnek jó, vagy... ?

Szerintem ezt ne akard lezárni, abból az összegbõl, amit a zárakra költenél (legalább 40, ha nem több) már vehetsz egy olyan bringát, amit bátran otthagyhatsz, plusz egy jó u-lakatot.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Van egy imádott bringám, vagyis az egyetlen jelenleg. Egy custom build ruckus. Nem túlzó áron, bolti áron lenne összetéve olyan 250-280 környéke. Nem vettem még záróeszközt. Viszont amire gondoltam az egy abus bordo, és mellé mág 2-3 spirálzár, konkrétan egy bikefun, mert bikemag utolsó számában jól szerepelt. Ötletnek jó, vagy... ?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
flex? :) szvsz szinte barmilyen zaro alkalmatossag max koklerek ellen jo riasztasnak. par imbuszkulccsal eleg nagy kart lehetne okozni egy lezart bringaban. vegul en is csak egy citadel ulakatot vettem, es lecsereltem a kulonbozetbol a nyerget.

Moon_Walker

Moon_Walker

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Buleszkám!

Azért én megtaláltam a vidi második részit az elvághatatlan láncokkal.

Üdv

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nem kell megvárni az estét sem.
YouTube - Biciklilop
YouTube - Biciklilop

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

Én a criticalmass.hu-n láttam, de a "sima" erõvágó azért túlzás, mert akkora, hogy az ember a levegõben lóg rajta. Ettõl függetlenül tény, hogy az 5 percet nem élték meg.

YouTube - Various Sold Secure and Thatcham chains chopped.

Jaja, ezaz!! :) úgy sima, hogy nem hidraulikus...ilyen erõvágót azért simán magával tud vinni este egy bringatolvaj... :(

De nagyon durva ez a videjó, azok a skacok nem valami nagydarabok, és mégis mindet simán elvágják... !!! :o
Don't try this at home!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én a criticalmass.hu-n láttam, de a "sima" erõvágó azért túlzás, mert akkora, hogy az ember a levegõben lóg rajta. Ettõl függetlenül tény, hogy az 5 percet nem élték meg.

YouTube - Various Sold Secure and Thatcham chains chopped.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Ezen a fórumon láttam azt a youtube videót, amiben az összes kapható menõ motorláncokat elvágják egy sima erõvágóval? (úgy átlagban 20mp alatt...egy 60 kg os 160 cmes faszikám...) ha nem, akkor megkeresem a linket...

de nagyon tanulságos és elgondolkodtató... :(
Don't try this at home!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
attól, hogy nincs rajt váltó, még lehet jó, megbízható, kényelmes, városi közlekedésre tökéletes egy bringa...
hidd el, pesten egysebivel nagyobb élmény tekerni mint váltós montival.