Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Indította
KOOKLY
, 2002. január 14. 19:26
Írta 2005. november 20. - 21:52
de jol mutatsz rajta legalább.
hidd el jócska, csak itthon vannak ilyen kis lol dolgok, kint ezek a gépek a minimum:)
Írta 2005. november 20. - 21:50
tjah teljesen meglepõdtem h milyen érzékeny mozgása van
ezt tûzöm ki célnak és dicsõ népünk gyõzni fog!
bár akkora LOL h nagygéppel viszont más örömök elvesznek...Tabánban olyan rossz volt h gyakorlatilag kimozogta a gép a kidobót
ezt tûzöm ki célnak és dicsõ népünk gyõzni fog!
bár akkora LOL h nagygéppel viszont más örömök elvesznek...Tabánban olyan rossz volt h gyakorlatilag kimozogta a gép a kidobót
Írta 2005. november 20. - 21:48
kala: finom gép, mi?
a villa meg. finomabb olaj kéne belev agy hogy is irjam. puhább lágyabb.
és akrko mgé gyorsabb is lesz egy kicsit:)
de a fenénekvan kedve hozzányúlni, jó ez így tavaszig.
a mozgása meg simán jó, összefüggõ, nem darabos.
a villa meg. finomabb olaj kéne belev agy hogy is irjam. puhább lágyabb.
és akrko mgé gyorsabb is lesz egy kicsit:)
de a fenénekvan kedve hozzányúlni, jó ez így tavaszig.
a mozgása meg simán jó, összefüggõ, nem darabos.
Írta 2005. november 20. - 21:02
Írta 2005. november 20. - 20:51
miért, szar a bele az enyémnek?
részletesen lécci hogy tudjam mit kell majd vele csinálni jövõre:)
részletesen lécci hogy tudjam mit kell majd vele csinálni jövõre:)
Írta 2005. november 20. - 20:48
mer nagyon nehéz volt a nyak ....dehogyis
mert akkor épp akadt egy jobb állapotú, amibõl aztán teljes külsõ-belsõ csere után egy mégjobb - a mostani kék lett
mert akkor épp akadt egy jobb állapotú, amibõl aztán teljes külsõ-belsõ csere után egy mégjobb - a mostani kék lett
Írta 2005. november 20. - 20:46
most már az enyém
énis visszaveszek a pofámból
szabad tudni miért cserélted le?
énis visszaveszek a pofámból
szabad tudni miért cserélted le?
Írta 2005. november 20. - 20:44
értem:)
úgy tûnik,a Boxi beállításra eléggé érzékeny villa,nekem idáig a Robos volt az etalon
amit elcsé állított be, mer az övé volt ja és 2002
.
.
.
jó bocs visszaveszek a pofámból
.
.
ja és ottrohadjatokmeg, hogy bringáztok ...én még lehet márciusig várhatok
Írta 2005. november 20. - 20:37
értem:)
úgy tûnik,a Boxi beállításra eléggé érzékeny villa,nekem idáig a Robos volt az etalon,persze,a többi sem rossz
a sajátommal nincs semmi bajom,kicsit paráztam a hidegtõl mert volt a sok duma a Techben h így áll be -úgy áll be aztán lófaszt
úgy tûnik,a Boxi beállításra eléggé érzékeny villa,nekem idáig a Robos volt az etalon,persze,a többi sem rossz
a sajátommal nincs semmi bajom,kicsit paráztam a hidegtõl mert volt a sok duma a Techben h így áll be -úgy áll be aztán lófaszt
Írta 2005. november 20. - 20:34
azóta már jó
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. november 20. - 20:33
darabosan mozgott :-/
mondjuk rég volt az,h azzal mentem pár méternél hosszabb távot,asszem a Kossuth téri sörözéskor:)
mondjuk rég volt az,h azzal mentem pár méternél hosszabb távot,asszem a Kossuth téri sörözéskor:)
Írta 2005. november 20. - 20:32
az enyémel mi volt a baj?
fuck me, i'm famous!
Írta 2005. november 20. - 20:30
nem nyomkodni kell,hanem használni!
Thezé elsõre nem volt vmi finom mondjuk ez fakadhat abból is,h a nagyobb súlyom alatt yobban beült a váz és így a lapos fejcsõszög miatt nem mozdult be semmit a villa,vagy nemtom - esetleg a hidegben a szimering zárt rajta kicsit szorosabban
persze,a lapos beton az nem a tényleges felhasználási területe ezeknek,csak így elsõre a sajáttal összevetve
1x tetszett nagyon 1 Boxi villa,Robé SAUH-n,mintha személyesen nekem lõtték volna be az egészet
de péel Saláé JAJ... Meg gondolom az a sok Boxi amikkel a Techben szívnak az emberek szintén nem az élmezõnybe tartozó villák:)
Thezé elsõre nem volt vmi finom mondjuk ez fakadhat abból is,h a nagyobb súlyom alatt yobban beült a váz és így a lapos fejcsõszög miatt nem mozdult be semmit a villa,vagy nemtom - esetleg a hidegben a szimering zárt rajta kicsit szorosabban
persze,a lapos beton az nem a tényleges felhasználási területe ezeknek,csak így elsõre a sajáttal összevetve
1x tetszett nagyon 1 Boxi villa,Robé SAUH-n,mintha személyesen nekem lõtték volna be az egészet
de péel Saláé JAJ... Meg gondolom az a sok Boxi amikkel a Techben szívnak az emberek szintén nem az élmezõnybe tartozó villák:)
Írta 2005. november 20. - 20:30
vagy az enyém....
fuck me, i'm famous!
Írta 2005. november 20. - 20:27
átlag boxxer pl thezé vagy az enyém
majd nyomkodd meg:D
majd nyomkodd meg:D
Írta 2005. november 20. - 20:25
a villa kurva yó,1 átlagBoxxxer sehol sincs hozzá képest:)
történetesen a tagra gondoltam:)
nyilván telóval kapcs kevésbé értelmezhetõ az áttételi arány csökkenésével növekvõ érzékenység gondolata:)
történetesen a tagra gondoltam:)
nyilván telóval kapcs kevésbé értelmezhetõ az áttételi arány csökkenésével növekvõ érzékenység gondolata:)
Írta 2005. november 20. - 20:25
jaja
Manitou sosem lesz érzékeny
Manitou sosem lesz érzékeny
fuck me, i'm famous!
Írta 2005. november 20. - 20:23
baszhatod az érzékenységedet a manitu villákkal:D
Írta 2005. november 20. - 20:22
Nekem ki kell engedni a tagból
Thez gépének az érzékenysége kell
meg amúgy is le akartam venni most 150-re + Shermant bele
a megnövekvõ érzékenység 1 plusz ok emellett
Thez gépének az érzékenysége kell
meg amúgy is le akartam venni most 150-re + Shermant bele
a megnövekvõ érzékenység 1 plusz ok emellett
Írta 2005. november 20. - 20:21
Mi a haverokkal ismét egy szokásos visegrádi túrát csináltunk, és riogattuk a túristákat. Fellegvárnál találkoztunk Bikertiggerrel, de most nem volt gépesítve, vmi túristacsoportot kísért, így csak pár szót tudtunk váltani.