olyat vegyél amin van analog video in hogy lehessen lipstickkel nyomniNyáron veszek kamerát;)
Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Írta 2005. április 26. - 21:01
Írta 2005. április 26. - 21:00
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. április 26. - 20:57
erre azért mérget ne vegyél
Nyáron veszek kamerát;)
Valami félprofi cuccot szeretnék max 300.De az a tetje és jobb lenne olcsóbban.
Írta 2005. április 26. - 20:53
Írta 2005. április 26. - 20:49
Grat. a videókhoz!
Annyit fûznék hozzájuk, hogy szerintem nem igazán lehet levágni róluk, hogy milyen meredek valójában az út!
Ahhoz, hogy valaki gyorsan zúzzon le 1 egynyomvonalas úton nem kell pro ridernek lennie. Én ugyan nemrég kezdtem el keményebben tolni, nem indultam egy DH versenyen sem, mégis a lehetõ leggyorsabban suhanok le minden lejtõn.
Különben meg mindenki a tudásához mérten tekerjen. Ha õk úgy érzik ilyen sebességgel lejtõznek akkor hát tegyék kedvükre.
Még1szer gratulálok a videókhoz, remélem a sorozat nem szakad még és készül még ilyen remek kisfilm.
Nem szakad meg az tuti.
És nem csak a lejtés nem jön át, hanem a sebesség sem..
Sala sem tûnik olyan kis malacnak mint amilyen volt.Pedig meglepõen szépen ment.
Én lassú vagyok meg ugye el is vette egy picit a kedvem az a szerencsétlen szar esés:D
De köszi!Az érdem Endroo-t illeti.
Írta 2005. április 26. - 20:48
tényleg nem jön le mindg a sebesség, sala is úgy elzúgott mellettem hogy lobogott a hajam azt a videón semmi. a sebességhez meg nem árt a lejtõ ami ugye nincs, mert a 2,6-os kerekeket tekeréséhez izom is kéne, az meg nincs a frírájdreknek mint tudjuk
Írta 2005. április 26. - 20:47
Annyit fûznék hozzájuk, hogy szerintem nem igazán lehet levágni róluk, hogy milyen meredek valójában az út!
Ahhoz, hogy valaki gyorsan zúzzon le 1 egynyomvonalas úton nem kell pro ridernek lennie. Én ugyan nemrég kezdtem el keményebben tolni, nem indultam egy DH versenyen sem, mégis a lehetõ leggyorsabban suhanok le minden lejtõn.
Különben meg mindenki a tudásához mérten tekerjen. Ha õk úgy érzik ilyen sebességgel lejtõznek akkor hát tegyék kedvükre.
Még1szer gratulálok a videókhoz, remélem a sorozat nem szakad még és készül még ilyen remek kisfilm.
Írta 2005. április 26. - 20:45
Az mi?dig: rá van írva a sisakomra, akkor én az vagyok, nem? DH Laci jó lenne meg Õ szeret pózolni is. de majd megfûzöd prímót, õ sisak és szemcsi !!! nélkül nyomja akkor õ frírájder erõsen
u.i.: módosít gomb, tudod
Te az vagy!
szemcsi?Az már nincs neki tudod.
Csak zselés haj meg fog nem.
Je.
Lacit hívom, aztán fanyalogjon mindenki hogy miért megy úgy:D
Írta 2005. április 26. - 20:40
u.i.: módosít gomb, tudod
Írta 2005. április 26. - 20:31
Ez így igaz! Most hétvégén én is megyek...
És hozol valami pro-ridert?
Írta 2005. április 26. - 20:31
Felhívlahatom a Lacit de akkor lassítani kéne a felvételen hogy nézhetõ legyen;)ígérem hogy legközelebb lesznek proriderek is a filmben hogy legyen valami akció is. de nyugodtan lehet tovább fikázni :shit:
Egyébként meg én magamnak csinálom.Jól esik látni hogy a haverokkal jókat tudunk szórakozni a hegyen.
És ha valaki kedvet kap tõle a bringázásra az plusz jó
Írta 2005. április 26. - 20:29
ígérem hogy legközelebb lesznek proriderek is a filmben hogy legyen valami akció is. de nyugodtan lehet tovább fikázni :shit:
Ez így igaz! Most hétvégén én is megyek...
Írta 2005. április 26. - 20:21
Írta 2005. április 26. - 20:17
jössz, lejtõ, keresztbe aszfalt, de mielött kiérsz az aszfaltra, mingi van 3-4 lépcsõfok, majd sima lejtõ. ebbe. majd jön az aszfalt, és onnan megintcsk nem belegurulni a lejtõbe, jhanem kitépni ezerrel:-D
semmivel nem lesz gyorsabb a júzer, de sokkal látványosabb lesz mint a nagypapa-dh.
de ne vegyétek a lelketekre:-)
Írta 2005. április 26. - 20:13
Írta 2005. április 26. - 20:05
A kormány direkt keskeny és miért ne ülnék ?
Üvledh rulz;)
De szerintem nem ül hanem csak épphogy kiáll.
Írta 2005. április 26. - 20:02
Írta 2005. április 26. - 19:56
Iljics: Keskeny a kormány és ülsz végig
A kormány direkt keskeny és miért ne ülnék ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. április 26. - 19:31
Dig, öööö....:_D
gratulálok.
de amugy kérdés: ha egyszer ugyis az uton álltok, ergó nem jön autó, mér nem ugrottatok bele a lejtõbe, ami mindig van az aszfalt elött? tudom, a 25 centi rugóút mindent kimozog, de miyen már az ülvedéhá:-D
nemépplátványos.
de amúgy zsír, majd hangkártyával is megnézem jól(mármint audiókompatibiliseszközzeL)
jah és sala, itt a videó rólad.
gyönyörû esés, kár hogy elrohant öcsi már rögtön ápolni, így nem tudta a vérfoltokat is lekamerázni:_D meg a tompa puffanást, ahogy landolsz, és megállsz.
Írta 2005. április 26. - 19:24
Dig, ez szép volt
Iljics: Keskeny a kormány és ülsz végig
Sal: Megtanultál biciklizni??
Egyébként zsír, csak így tovább, Bicózni akarok!!!! (talán holnaputánra kész)