Ha ilyen vagyok pia nélkül szerinted jót tenne nekem a pia?Hopp, akkor letöltöm én is újra, mert azt láttam, hogy .mpg lett avi-ból ! :cool:
@sala
Sört iszol vagy csak vizet mint Dig ?

Ha ilyen vagyok pia nélkül szerinted jót tenne nekem a pia?Hopp, akkor letöltöm én is újra, mert azt láttam, hogy .mpg lett avi-ból ! :cool:
@sala
Sört iszol vagy csak vizet mint Dig ?
Mi lesz he felköltözöm 2 hét mulva?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
ööööö mondjuk, meg felhaszáltam a szakértõ tanácsait, de elvileg még mindíg lehetne kisebb is. dig ha az elõzõt újra letöltöd az is ilyen minõségûmás kodekkel van tömörítve?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ez van
BOldog vagyok, mert ilyen baráti társaságom van.
Thez: a link nem jó vagy valamit elcsesztél
fuck me, i'm famous!
Mer' egy állat vagyok !
Vagy inkább csak az+terelõ.
fuck me, i'm famous!
Még Garciát is gyorsítják, hogy lehessen érezni hogy megy, ebbõl én arra következtetnék, hogy _lehet_ nem csak mi tününk lassúnak. irónia off
Tavaly véletlenül videoztam nálam gyorsabbakkal és ott szomorkodtak, hogy akármit csinálnak a videon dedósnak látszik.
fú, jó lett a videó...
iljicS: csak nekem van olyan érzésem, hogy amikor az aszfaltútról "beugrasz az ösvényre" na szóval ott kicsit ferdén érkezel?
kiváncsi vagyok hogy optikai-csalódás-e, vagy tényleg...
Mer' egy állat vagyok !
hülye kanadai. ugye hogy kell a nagytányér
Mer' egy állat vagyok !
Felhívlahatom a Lacit de akkor lassítani kéne a felvételen hogy nézhetõ legyen;)
Egyébként meg én magamnak csinálom.Jól esik látni hogy a haverokkal jókat tudunk szórakozni a hegyen.
És ha valaki kedvet kap tõle a bringázásra az plusz jó
Mer' egy állat vagyok !
Iljics te vagy a pirossisakos?
Mer' egy állat vagyok !
De szerintem nem ül hanem csak épphogy kiáll.
Mer' egy állat vagyok !
És hozol valami pro-ridert?