melyik pálya, illetve hol van a speed? :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák
Started by
KOOKLY
, 2002. January 14. 19:26
Posted 2003. October 02. - 09:48
Posted 2003. October 01. - 21:10
Posted 2003. October 01. - 20:32
nem csak abbol 30 rajott hogy nem a lenti pizzazo hanem a fenti etkezde a meno ;D
a tobbi 20 meg elszeled...nem nagy cucc..
en se felek ettol az utkozestol, viszont a speed vegebe eleg meresz leszalguldani ha nem nez senki..50-60al ki nyil egyenesen az utra..kicsit para :
a tobbi 20 meg elszeled...nem nagy cucc..
en se felek ettol az utkozestol, viszont a speed vegebe eleg meresz leszalguldani ha nem nez senki..50-60al ki nyil egyenesen az utra..kicsit para :
Posted 2003. October 01. - 19:31
Én sem ütköztem még,de 60km/h-s sebességnél nem szeretnék...
Nekem az szúrt szemet,hogy a fogason felmegy 50 bringás,aztán eltünnek.....
Nekem az szúrt szemet,hogy a fogason felmegy 50 bringás,aztán eltünnek.....
Posted 2003. October 01. - 09:01
Posted 2003. October 01. - 00:26
huha:D nekem az elmult 2 evben meg nem volt a hegyen ilyen problemam... pedig jarok arrafele eleg sokat ;D biztos tul gyors vagyok ahhoz, h utkozzek... vagy massal nem igy van? amugy en ugyis magambol kiindulva inkabb az idealis iven megyek, mint h korulnezzek, jon e valaki... de ugyis eszre lehet venni, akkor meg fekezni/esetleg elore is engedni.... de ekkora csucsforgalom meg csak nincs a hegyen.... ;D de ez komolyan tisztara ugy hangzott, mint egy autopalyan.. leallosav kanyarodsav, elozosav... ;D ;D ;D
Posted 2003. September 30. - 21:56
Szerintem mindenkinek feltünt,hogy a DH pályák többsége egymásra épül,tehát csatlakoznak egymáshoz.
A keresztezõdéseknél adódhat "crash" is.
Ki kéne rá találni valamit,hogy ezeket megelözzük.
Én arra gondoltam,hogy akik egy kanyarral csatlakoznak egy másik pályába,a lehetõ legszûkebben vegyék az ívet,és akik pedig ilyen kanyarral becsatlakozó pályát látnak,azok a pálya szélére húzódjanak le.....
A keresztezõdéseknél adódhat "crash" is.
Ki kéne rá találni valamit,hogy ezeket megelözzük.
Én arra gondoltam,hogy akik egy kanyarral csatlakoznak egy másik pályába,a lehetõ legszûkebben vegyék az ívet,és akik pedig ilyen kanyarral becsatlakozó pályát látnak,azok a pálya szélére húzódjanak le.....
Posted 2003. September 30. - 21:46
Posted 2003. September 30. - 20:32
Posted 2003. September 30. - 20:03
kb 1 honapja (azota rossz a bike-om)
voltunk 1 tök jo pályán!
fel kell menni a kiláto aljáig (ahol kezdödik a meredek ut) ott van jobb oldalt a fal mellett egy pad és ott kell jobbra lekanyrodni és végig olyan a pálya,hogy jobbra-balra-jobbra-balra... szoval egész jo. néhol az uton is át kell menni! az alján van egy régi Dirt pálya (már nagyon szét van esve...) és ott kell lekanyarodni
voltunk 1 tök jo pályán!
fel kell menni a kiláto aljáig (ahol kezdödik a meredek ut) ott van jobb oldalt a fal mellett egy pad és ott kell jobbra lekanyrodni és végig olyan a pálya,hogy jobbra-balra-jobbra-balra... szoval egész jo. néhol az uton is át kell menni! az alján van egy régi Dirt pálya (már nagyon szét van esve...) és ott kell lekanyarodni
Posted 2003. September 30. - 10:20
Attól függ, hogy hol kelsz át a kisvasúton. Mármint gondolom a sínen. Ha elmész az állomástól a Normafa felé, és már majdnem kint vagy a betonútnál (az utca jobb oldalán éppmost épül egy ház), és akkor mész át a síneken, majd kicsit le, ésaztán el balra, lazásabb, eresztõs rész az a Katlanhoz visz. Ott jókat lehet ugrálni bár hamar ráun az ember. Ha onnan mész tovább lefelé, akkor pár utcácska érintésével hamar kiérhetsz az Ördögoromhoz. Az jó, az eleje finom, utána kicsit nehezebb, a vége meg jó sziklás, és a Kisfecótól nem messze jössz ki a betonra. Ja, meg fönt szép a kilátás. Mármint nem fönt, hanem föntrõl.
Ha nem ott kelsz át a síneken, akkor nem tudom mi a pálya neve. Ha van neki.
Ha nem ott kelsz át a síneken, akkor nem tudom mi a pálya neve. Ha van neki.
Posted 2003. September 30. - 09:59
van egy út, amire a kisvasúton átkelve, majd utána pár10 méterre egy - újabban - szeméthalommal jelzett "bejárón" lehet balra rátérni, és semmi nehézséget nem nyújt, viszont hosszú és gyors, valamint Budaörs felé visz. (rövid mondat) na ennek van valami neve? és van a környékén valami egyéb pálya, ami netán nehezebb??
Posted 2003. September 05. - 17:59
Posted 2003. September 05. - 16:13
bazze mér csak most olvastam, hogy mentetek ma > de télleg voltatok? mer én is saccperkábé 11tõl kezdõdõen mentem 3 kört a hegyen. nem láttam semmi Begbie szerût ;D holnap nem mentek? nem ártana némi okositás...
Posted 2003. September 05. - 10:19
thez bazzeg, ezek alapján még én sem találnék oda, pedig jártam néha arrafelé. Ja a nocomment az meg szar, mert olyan minek pálya. ;D
Posted 2003. September 04. - 23:53
Jabbar!
Ha gondolod, holnap gyere velünk! 11kor találkozunk a fogasnál! Megmutogatjuk a pályákat! Mi sem fogunk sietni...
Írtam privátot is.
Ha gondolod, holnap gyere velünk! 11kor találkozunk a fogasnál! Megmutogatjuk a pályákat! Mi sem fogunk sietni...
Írtam privátot is.
Posted 2003. September 04. - 23:47
Posted 2003. September 04. - 23:32
a 21es busz meg: leszallsz a fogasrol, felmesz a lepcson, balra el a kisvasutig, szemben allsze vele, megint jobbra, és vegig, amig egy foutnak tuno aszfaltcsikhoz nem ersz... azon tovabb mesz(fogastol kifele, nem visszafele) es mar ott is vagy a vegallomason.
ahogy a 21-es megy, párhuzamosan a kisvasuttal a végállomás felé, ottvan a forduloja.namármostz te mész egyenesen tovább az aszfaltúton.. és folyton tekintgetsz jobbra... ahol látsz egy olyan ösvényt jobbra, ami a normál talajszinthez képest bemélyül, és fehér murvás, az megy a kápolnához. elész a képolna mellett, enyhe balkanyar, majd egyenes, és ott vannak a jumpok. de most nem azert modnom, hanem mert nemtudom hogy tudsz kerékpározni. szal a nokomment a felejtös pályák közé tartozik... szal ha viszont megy, akkor meg ahogy elmentel a libi végállomása mellett, az ut balra el, egy masik felfele a kilatohoz, te meg ettol jobbra mesz be az osvenyre... majd 1 percen belul megint jobbra...és kész. na pá
/nick thez_alszik
ahogy a 21-es megy, párhuzamosan a kisvasuttal a végállomás felé, ottvan a forduloja.namármostz te mész egyenesen tovább az aszfaltúton.. és folyton tekintgetsz jobbra... ahol látsz egy olyan ösvényt jobbra, ami a normál talajszinthez képest bemélyül, és fehér murvás, az megy a kápolnához. elész a képolna mellett, enyhe balkanyar, majd egyenes, és ott vannak a jumpok. de most nem azert modnom, hanem mert nemtudom hogy tudsz kerékpározni. szal a nokomment a felejtös pályák közé tartozik... szal ha viszont megy, akkor meg ahogy elmentel a libi végállomása mellett, az ut balra el, egy masik felfele a kilatohoz, te meg ettol jobbra mesz be az osvenyre... majd 1 percen belul megint jobbra...és kész. na pá
/nick thez_alszik
Posted 2003. September 04. - 23:21
ok. szal 21estõl fölele, és jobbra egy... betonút? vagy egybõl ösvény? vagy simán megtalálom valszeg?
Posted 2003. September 04. - 21:45
hááát, nemhiszem.. megkeresed az utat, ahol a 21-es busz jár, a végállomásánál mész továbbaz aszfalt úton, ahol látsz egy jobbra le utat, ott a kápolna, a no commentet meg mész tovább a libi-ig, ott még tovább jobbra le egy murvas osvényen, majd meginmt jobbra le az elsõ elsönek járhatatlannak tünõ ösvényen. ennyi.
amugy szallj be fogasba, és érdeklõdj.. tapadj rá valakire..