Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5290 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Fõleg ha szórakozásból csináljuk és nekünk tetszik..

nem akartam félreérthetõ lenn (lehet sikerült)i, de nekem semmi bajom a videóitokkal :juhu:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
figyelj dig, olvasd el az egészet egyszerre mindenre választ kapsz.
nem a disznófõ zavart, semmi nem zavart.

most se lenne semmi, ha nem kötöttél volna bele amit odairtam, hogy mi lesz holnap

senki nem akadt ki, csak válaszolni szoktam arra, ha küldenek egy postot

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

no, a "pesti topicban" is akad feszültség? ;)

és különbenis a mondás úgy szól, hogy "jó munkához idõ kell a roszhoz pedig mégtöbb" :)

Fõleg ha szórakozásból csináljuk és nekünk tetszik..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
no, a "pesti topicban" is akad feszültség? ;)

és különbenis a mondás úgy szól, hogy "jó munkához idõ kell a roszhoz pedig mégtöbb" :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

hu, ez olyan poénosra sikerült, hogy leesem a székröl...

most van ennek értelme? ugysem akarod másképp látni a dolgokat, minek magyarázzak neked. amugy de igen, "sírtunk" hogy minek megyünkdisznófõt, csak mi képesek vagyunk tolerálni. az ugrálással semmi baj nem volt.

viszont azt ne mondd, hogy sokkal hamarabb elmentünk volna, ha nem szerelünk. azt sem volt kötelezõ végigvárni, miért nem mentél el? na?

a kilátó meg jó ötletnek hangzott, nem ellenkeztem.
csak amikor megláttam mire gondoltatok elment a kedvem (ugyláccik nem csak nekem)

de dig, te vagy a legjobb fej, mindenki más is köcsög, jaj bocsáss meg a félresikerült emberi fajnak és nekem...

Ez elég hülye replikázás volt de mosolyogtam tényleg!!
És nem értem miért baj hogy elment a kedved, el is mentél bicikliztél míg mi jól érzetük magunkat te is jól érezted magad, máshol..
Probléma?Semmi..
Az elsõ disznófõ zavart?Ennyire?;)
Én nem akadtam ki mikor töb ízben nem akartatok tamssal velem tündért jönni, mentem egyedül vagy veled..nem telt be a pohár mert mi a faszért telt volna..amikor olyan kedvem van megyek ha nem akarok valami menni nem megyek..nem esek kétségbe..ott a fogas majd a következõ körben.
Ja a szerelést meg végigvártam mert én sem esek kétségbe ha valami miatt várni kell vagy nem úgy alakul ahogy szeretém..ha épp szar kedvem van megyek egyedül és nem izgatom magam..
Az utolsó mondatod sem értem illetve értem csak nem értem miért kell így..szépen nem megy?Túl sok az egó..:cry:

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
hu, ez olyan poénosra sikerült, hogy leesem a székröl...

most van ennek értelme? ugysem akarod másképp látni a dolgokat, minek magyarázzak neked. amugy de igen, "sírtunk" hogy minek megyünkdisznófõt, csak mi képesek vagyunk tolerálni. az ugrálással semmi baj nem volt.

viszont azt ne mondd, hogy sokkal hamarabb elmentünk volna, ha nem szerelünk. azt sem volt kötelezõ végigvárni, miért nem mentél el? na?

a kilátó meg jó ötletnek hangzott, nem ellenkeztem.
csak amikor megláttam mire gondoltatok elment a kedvem (ugyláccik nem csak nekem)

de dig, te vagy a legjobb fej, mindenki más is köcsög, jaj bocsáss meg a félresikerült emberi fajnak és nekem...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

csak nehogy túl jó legyen az életed

nem kell félreértelmezni, attol, hogy valaki kitalál egy útvonalat nem lesz egoista köcsög. attol lesz az, hogyha ezt mondja "menjé amerre akarsz mi most eztet tesszük, menjé má"
mert kb most ez történt.

ha tisztán látnád a dolgokat, akkor nem kéne ennyit irnom

igen, lehet, hogy "fikázódás"ra sikerült, mert lehet sok mindent tolerálni, csak bizonyos szint után nincs értelme.

de jó, menjetek holnap is, jó lesz, én megyek 8 kört, ti meg 3at, de felveszitek. rendben, elfogadom, hogy most ez is jó buli.

egyszerûen hamarabb meguntam mint ti.

Betelik a pohár, te "egoista köcsög" ne teljen be, toleráld;)
És neked ki mondta meg hogy mit menj?Kérlek meséld el.
Elsõ körben én azt mondtam hogy megyek egy disznófõt bemelegítésnek..
Ott voltatok hárman mehettetek volna ezer felé de nem nem sírtatok.
Jött endroo videóztunk..felvettük ahogy tams ugrál aztán mentünk volna a hûvös völgyi dolgokhoz de ugye sokan voltak meg ti rugót szereltetek egoista köcsög módjára amit mindenkinek meg kellett várnia(elismerem a hûvösvölgyi kitárõ szar volt, hibáztam én mint a "vezér" a gonosz diktátor:cry:)
Utána te elmentem szerelni meg csavart kajtatni mi videóztunk meg a bónusznál voltunk ebbõl kimaradtál.
Aztán Endroo kitalálta hogy menjünk kilátót mert ott lehet valami filmezni ahol kb öt percig tartottalak fel téged aztán mentetek..
Gonosz voltam ma és köcsög.
Mondok is gyorsan tíz imát.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
csak nehogy túl jó legyen az életed

nem kell félreértelmezni, attol, hogy valaki kitalál egy útvonalat nem lesz egoista köcsög. attol lesz az, hogyha ezt mondja "menjé amerre akarsz mi most eztet tesszük, menjé má"
mert kb most ez történt.

ha tisztán látnád a dolgokat, akkor nem kéne ennyit irnom

igen, lehet, hogy "fikázódás"ra sikerült, mert lehet sok mindent tolerálni, csak bizonyos szint után nincs értelme.

de jó, menjetek holnap is, jó lesz, én megyek 8 kört, ti meg 3at, de felveszitek. rendben, elfogadom, hogy most ez is jó buli. (és ezt nem lebecsülõ hangnemben)

egyszerûen hamarabb meguntam mint ti.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

talán fogd vissza magad. tanulj meg normálisan beszélni és akkor...

igen, elmentünk, mert voltunk elegen. és ha leszünk el is fogunk.
de látom, ha ott vagy, tök mind1 ki mit akakr, ugyis az lesz, amit te akarsz, nem baj, megyek másfelé.

az, hogy egy két helyen (pl a palló) megállunk egy 20 percre, felvesszük tényleg jó móka. de az, hogy végig a pályát, amit már mindenki ismer. hát jó, csináljátok ha ez kell nektek. nekem nem kell.

semmi baj nincs, csak reagálok arra amit irsz. tényleg egy kicsit kevesebb ego nem ártana...

Én normálisan beszélek és azért akadtam ki mert..fikázódtál(jó munkához idõ kell beszólás)
És mert nem értem hogy mit zavar ez az egész..
Na de akkor meg lett beszélve nem akarsz videózni nem jössz..
És zavar az hogy pl most kilátót mentünk?Istenem ki is találta ki..hmm Endroo, írj neki anyázást hogy egoista k*csög vagy.
És én kényszerítek akárkit is hogy bazzeg te itt mész le!
Nem..én azt mondom hogy pl menjünk tündért..aki jön jön aki nem elmondja mit szeretne..amit te pl el is szoktál szóval megint csak nem értem mi a problémád..
Ja és örülök hogy van egom...ha nem lenne szar lenne az életem.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
talán fogd vissza magad. tanulj meg normálisan beszélni és akkor...

igen, elmentünk, mert voltunk elegen. és ha leszünk el is fogunk.
de látom, ha ott vagy, tök mind1 ki mit akakr, ugyis az lesz, amit te akarsz, nem baj, megyek másfelé.

az, hogy egy két helyen (pl a palló) megállunk egy 20 percre, felvesszük tényleg jó móka. de az, hogy végig a pályát, amit már mindenki ismer. hát jó, csináljátok ha ez kell nektek. nekem nem kell.

semmi baj nincs, csak reagálok arra amit irsz. tényleg egy kicsit kevesebb ego nem ártana...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

Elárulnád hogy akkor hogy vegyük fel ha pörgõs fussak le a pálya aljába mindenki után aztán vissza..vagy helikopterrel kövessük az eseményeket..
Ez van valaki lemegy felveszi visszatolja aztán õt veszik fel..
Nem kötelezõ..

okmind1. igazad van részben. ne csinaljunk problemat ebbol.
egy drotkotel palya kene es arrol videozni. helikopter se rossz.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

nem volt az két óra sosem...

de egyszer csak megunjátok, a többire meg nem reagálom, mert ugyan nagy f*szságnak tartom, de inkább ne legyen flame.

"Jaj istenem..én szinte mindig olyan pályát megyek amilyet akarok ha meg nagyon nem akarok valami lemegyek máshol.."

gratulálok, ezzel az hozzáállással sokra mész majd...

tams: jó munkához? hát ahhoz lehet... ;)

Na menj a picsbe mi a fasz bajod van?
Jó munkához idõ kell?Csinálj jobbat!!Persze ez hogy mi a jó relatív tehát valszeg sokak szerint kurva szar lenne..

Nem érted a lényeget?Ma amikor videózni akartunk miért kéne végigkérdeznem mindenkit hogy figyi ugye nem gáz ha videózunk..
De továbbra is azt mondom hogy elmentetek szóval nem értem mi a baj?Thez bántott?
Ha csak simán biciklizünk persze hogy megbeszéljük hogy na akkor mit menjünk..általában tetszik..ha nem akkor beletörõdök, ha nagyon nem akarok azt menni akkor megyek mást.Ez van ugye ez nagyon geci életfelfogás..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

jo mindegy, nem olyan lenyeges. max egy kicsit porgosebbe kene tenni a dolgot.SZTEM. így napközis:-)
DE a jó munkához idõ kell;)

Elárulnád hogy akkor hogy vegyük fel ha pörgõs fussak le a pálya aljába mindenki után aztán vissza..vagy helikopterrel kövessük az eseményeket..
Ez van valaki lemegy felveszi visszatolja aztán õt veszik fel..
Nem kötelezõ..

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nem volt az két óra sosem...

de egyszer csak megunjátok, a többire meg nem reagálom, mert ugyan nagy f*szságnak tartom, de inkább ne legyen flame.

"Jaj istenem..én szinte mindig olyan pályát megyek amilyet akarok ha meg nagyon nem akarok valami lemegyek máshol.."

gratulálok, ezzel az hozzáállással sokra mész majd...

tams: jó munkához? hát ahhoz lehet... ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
jo mindegy, nem olyan lenyeges. max egy kicsit porgosebbe kene tenni a dolgot.SZTEM. így napközis:-)
DE a jó munkához idõ kell;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

na, ez nem eglszen így mûködik. ugyanis ha több ember megy kerékpározni, akkor nem árt, ha komprumisszumot kötnek. én se megyek mindig olyan pályá amit akarok...

kamerázzunk, az is jó, csak nem ugy, hogy 2 óra alatt megyünk ___1___ pályát és minden szaros sautfékes kanyart felveszünk
de ha ez kell jó, nem szólok bele, csak ugye társaságban közös döntést szoktak hozni.

Jaj istenem..én szinte mindig olyan pályát megyek amilyet akarok ha meg nagyon nem akarok valami lemegyek máshol..
És mikor arról van szó hogy mit menjünk mindenki áll kukán és néz..
És mi elõre bejelentettük hogy videózunk, sejteni lehetett hogy ez abból áll hogy sok sok pálya közül az egyiken leállunk felvszeünk dolgokat aztán visszatoljuk..
Ez van.
De elég hamar el is mentetek szval nem értem mi a baj.
És azért mentünk két ór alatt egy pályát mert megnéztünk egy ugratót amit csak tams ugrott és a más helyen meg nem forgattunk mert sokan voltunk.
Ennyi.
Szarok rá hogy ez egy szép család meg megértés szeretet.
Azért mentünk ki hogy videózzunk, elmentetek és vidóztunk.Ott voltatok?NEM.

JA és régen lehetett haladni, persze mert volt kedved neked is csinálni valamit tudod mennyit voltunk a kápolna tündéres részen fent?KB két órát..
Akkor nem zavart..

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
az igaz, ki lehet birni. egy ideig :D. aztan mar be lehet sokalni. de mind1....az eredmeny a lenyeg...remelem jo lesz. :-)
ennyit lehet aldozni erte.

malna: így van

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
na, ez nem eglszen így mûködik. ugyanis ha több ember megy kerékpározni, akkor nem árt, ha komprumisszumot kötnek. én se megyek mindig olyan pályát amit akarok...

kamerázzunk, az is jó, csak nem ugy, hogy 2 óra alatt megyünk ___1___ pályát és minden szaros sautfékes kanyart felveszünk
de ha ez kell jó, nem szólok bele, csak ugye társaságban közös döntést szoktak hozni.

edit-re: azért nem érted, mert nincs probléma. heti 1? jó
régen valamiért lehetett haladni is közben...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

holnap is egész nap videoztok, vagy bringázás is lesz benne? ;)

nem akarok senkit megsérteni, jó dolog ez a kamerázás ez bizonyos pontig, de ha mellette már nem bringázunk... na mindegy, remélem jól sikerült a többi rész!

holnap mikor?

Hát szerintem mi bringáztunk;)
Mondtam hogy menjetek el ha nem akartok semmit nem tudom ez miért probléma ha akarsz kamerázni maradsz, ha nem mész..

mellesleg heti egyszer szoktunk kamerázni és nem minden nap de tényleg nem értem mi a probléma..

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
jaja, ugy kell csinalni hogy ne menjen a bicozas rovasara a dolog, de megis jo legyen. meg lehet oldani.
..kitiltunk egy par orara mindenkit a hegyrol.