Fõleg ha szórakozásból csináljuk és nekünk tetszik..
nem akartam félreérthetõ lenn (lehet sikerült)i, de nekem semmi bajom a videóitokkal :juhu:
Fõleg ha szórakozásból csináljuk és nekünk tetszik..
no, a "pesti topicban" is akad feszültség?
és különbenis a mondás úgy szól, hogy "jó munkához idõ kell a roszhoz pedig mégtöbb"
hu, ez olyan poénosra sikerült, hogy leesem a székröl...
most van ennek értelme? ugysem akarod másképp látni a dolgokat, minek magyarázzak neked. amugy de igen, "sírtunk" hogy minek megyünkdisznófõt, csak mi képesek vagyunk tolerálni. az ugrálással semmi baj nem volt.
viszont azt ne mondd, hogy sokkal hamarabb elmentünk volna, ha nem szerelünk. azt sem volt kötelezõ végigvárni, miért nem mentél el? na?
a kilátó meg jó ötletnek hangzott, nem ellenkeztem.
csak amikor megláttam mire gondoltatok elment a kedvem (ugyláccik nem csak nekem)
de dig, te vagy a legjobb fej, mindenki más is köcsög, jaj bocsáss meg a félresikerült emberi fajnak és nekem...
csak nehogy túl jó legyen az életed
nem kell félreértelmezni, attol, hogy valaki kitalál egy útvonalat nem lesz egoista köcsög. attol lesz az, hogyha ezt mondja "menjé amerre akarsz mi most eztet tesszük, menjé má"
mert kb most ez történt.
ha tisztán látnád a dolgokat, akkor nem kéne ennyit irnom
igen, lehet, hogy "fikázódás"ra sikerült, mert lehet sok mindent tolerálni, csak bizonyos szint után nincs értelme.
de jó, menjetek holnap is, jó lesz, én megyek 8 kört, ti meg 3at, de felveszitek. rendben, elfogadom, hogy most ez is jó buli.
egyszerûen hamarabb meguntam mint ti.
talán fogd vissza magad. tanulj meg normálisan beszélni és akkor...
igen, elmentünk, mert voltunk elegen. és ha leszünk el is fogunk.
de látom, ha ott vagy, tök mind1 ki mit akakr, ugyis az lesz, amit te akarsz, nem baj, megyek másfelé.
az, hogy egy két helyen (pl a palló) megállunk egy 20 percre, felvesszük tényleg jó móka. de az, hogy végig a pályát, amit már mindenki ismer. hát jó, csináljátok ha ez kell nektek. nekem nem kell.
semmi baj nincs, csak reagálok arra amit irsz. tényleg egy kicsit kevesebb ego nem ártana...
okmind1. igazad van részben. ne csinaljunk problemat ebbol.Elárulnád hogy akkor hogy vegyük fel ha pörgõs fussak le a pálya aljába mindenki után aztán vissza..vagy helikopterrel kövessük az eseményeket..
Ez van valaki lemegy felveszi visszatolja aztán õt veszik fel..
Nem kötelezõ..
nem volt az két óra sosem...
de egyszer csak megunjátok, a többire meg nem reagálom, mert ugyan nagy f*szságnak tartom, de inkább ne legyen flame.
"Jaj istenem..én szinte mindig olyan pályát megyek amilyet akarok ha meg nagyon nem akarok valami lemegyek máshol.."
gratulálok, ezzel az hozzáállással sokra mész majd...
tams: jó munkához? hát ahhoz lehet...
jo mindegy, nem olyan lenyeges. max egy kicsit porgosebbe kene tenni a dolgot.SZTEM. így napközis:-)
DE a jó munkához idõ kell;)
na, ez nem eglszen így mûködik. ugyanis ha több ember megy kerékpározni, akkor nem árt, ha komprumisszumot kötnek. én se megyek mindig olyan pályá amit akarok...
kamerázzunk, az is jó, csak nem ugy, hogy 2 óra alatt megyünk ___1___ pályát és minden szaros sautfékes kanyart felveszünk
de ha ez kell jó, nem szólok bele, csak ugye társaságban közös döntést szoktak hozni.
holnap is egész nap videoztok, vagy bringázás is lesz benne?
nem akarok senkit megsérteni, jó dolog ez a kamerázás ez bizonyos pontig, de ha mellette már nem bringázunk... na mindegy, remélem jól sikerült a többi rész!
holnap mikor?