Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5290 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem azt mondtam hogy tündér szánkópáját építsünk a tündérbõl, de végülis igazatok van,,

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Könnyíteni rajta?:D
Temessük be a no commentet és bárki lemehet rajta kanyarogva simán..
Az a dolga hogy rázzon és csúszkáljon..

Milyen döntöttkanyaros?
De nem szabad betemetni mert ráz..a merev váz ráz ennyire..szar ügy ez van.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem nem kéne átalakítani, merevfaruval is lehet rajta menni veszettül.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Szerintetek nem kéne átalakitani a tündér, lépcsõs részeit... a lápcsõ bal oldalát betemetni hogy a merevvázasokat nerázzamá' annyira. meg hát nem is nagyon lehet ugy begyorsulni.. Nyáron megyünk és megcsináljuk a döntöttkanyaros eggyik részét hogy ne rázza már belõlem ki a szart is..

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
TAMS te is most érettségizel? Elõtte levõ napon bicózd szét az agyad, aszongyák jót tesz:)) Levezeti a feszültséget:) Én is azt fogom tenni.
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
pfflol:-D
na majd rendes érettségin fogsz eleget szüttyögni:_D
na de msot kerékpár ezerrel.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát az. es raadasul szar a rendszer :-|

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

ki kell hasznalni az idot, mert aztan jon a kiserettsegi:(.

kellemetlen:-D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ki kell hasznalni az idot, mert aztan jon a kiserettsegi:(.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ma is menés van? na mind1, ha igen, ugyis összefutunk jól.

ja és megvan az elsõkerék:-D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
multkor olyan helyet találtunk, hogy ihaly. olyasmi mint a bónusz, csak minden 3x akkora. persze ki kéne takarítani, meg kicsit rásegíteni, építgetni, de elég jó...

ti mikor mentek ki?
én asszem ma csak 3ra

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
tolem lemehetunk.
de addig koporso baratunk epitsen par jo dolgot lent. valami igazit :-)
mondjuk vigyazni kell ott...:D. jonnek a feher hegyrol a ci*anyok:-D:-D. sok remtortenetet hallani afelõl:D
kismarosi patakba elakadt fél disznók, meg oszlásnak indult marhák :D:D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
meg feltolni:P
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
endroo igazad van
legyen béke mindenek felett

majd gondolkodom jó helyen, de az csak jános hegyen lehet?
mert (tams & dig ne röhögjetek) kismaroson (40 perc vonattal) lassan már épülnek egész jó north shoreok. meg változatosabb is a táj, csak el kell menni odáig..

conor: nem vészes feltolni, tényleg
de itt is fel kell tolni egy ugráshoz...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
jo, akkor majd legkozelebb. arra a pallósra meg nem vagyok olyan buszke:p:). sebaj, addig meglátogatom az extr-fát is, es begyakorlom:-D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

ma valaki? bõvitjuk az anyagot?

ezt pont te kérded? ;) syl elutazott, meghalt vagy férfivá operáltatta magát, vagy mi? :D vígasztaljon, hogy a te ugrásod az egyetlen értékelhetõ momentuma a tegnapi filmezésnek. mi meg szokás szerint hoztuk a fománkat :o

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
_vége_

ma valaki? bõvitjuk az anyagot?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
most úgy õszintén, mi a heveredett fasz baja van mindkettõtõknek? :mad: én úgy emlékszem tegnapról, hogy egyikõtõk sem ekkora gyökér, akkor meg minek kell csinálni a feszkót? esküszöm hogy legközelebb egyedül megyek és akkor max engem fognak szopatni mindeféle beszólásokkal. nekem meg elfér a többi mellett

tams: te inkább ne szólj bele mert te elmentél :sex: úgyhogy neked legalább jó volt :D

málna: sajnos nincsenenk új pályák a hegyen amiket nem ismer már unalomig mindenki és elhiheted, hogy nekem sem egy élmény (pláne mivel én nem érek rá annyit bringázni mint ti), hogy vki aki általában én legurul kamera elõ, filmez, kamera el, legurul, kamera elõ, filmez, kamera el és ez megy végtelenített ciklusban. de már dolgozom a megoldásom hogy legyen vhogy headcam és akkor tényleg nem kell állandóan megállni, lehet tolni ezerrel. mellesleg ott volt/van/lesz a lehetõség hogy mondj helyet ami szerinted jól nézhet ki egy videón is, de amikor erre terelõdik a szó tényleg mindenki csak áll kukán

dig: te meg mielött leülsz a gép elé és hülyeségeket írkálsz, inkább mutasd be a barna medvét a nagy fehér kagylónak, mert látszik, hogy sokat ront a hangulatodon ha együtt vagytok ;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
betelt a pohár? ezt egy postomban nem említettem, max te irtad vagy gondoltad ;)
késõ van már, ugye ;)

csupán megjegyeztem, hogy ma szarul jött ki.

te mondtad, hogy engem zavar, én azt bizonygatom, hogy azon kivül, ahogy hozzááltál, semmi más nem zavart...

de ha ez kell jó, nem szólok bele, csak ugye társaságban közös döntést szoktak hozni.

semmi baj nincs, csak reagálok arra amit irsz. tényleg egy kicsit kevesebb ego nem ártana...

de jó, menjetek holnap is, jó lesz, én megyek 8 kört, ti meg 3at, de felveszitek. rendben, elfogadom, hogy most ez is jó buli. (és ezt nem lebecsülõ hangnemben)

senki nem akadt ki, csak válaszolni szoktam arra, ha küldenek egy postot

nincs baj, nah

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

figyelj dig, olvasd el az egészet egyszerre mindenre választ kapsz.
nem a disznófõ zavart, semmi nem zavart.

most se lenne semmi, ha nem kötöttél volna bele amit odairtam, hogy mi lesz holnap

senki nem akadt ki, csak válaszolni szoktam arra, ha küldenek egy postot

Arról beszéltél hogy betelt a pohár meg utalgattál arra hogy zavar hogy én "megmondom" hogy ki mit csináljon..nem értem most ez csak írogatási kényszer vagy tényleg zavarnak ezek a dolgok, ha igen akkor miért írtad azt hogy semmi sem zavart?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.