ihajcsuhaj!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Húh, ne is mond. Annyi eszem lesz a sörtõl...
Ráadásul a sör hatására minden büdös távozik az ember szervezetébõl. Elöl hátul...
Legközelebb, ha megyünk, akkor kell sisakkamerásdit játszani. Legalább 1 kört. Akkor nem megyünk gyorsan, csak az én tempómban. (Mert azért a dáktépes rögzítés még oké, de a halszem optika rángassa kicsit a fejem...) Mondjuk így is lesz, akire várni kell, de azért nem lesz rossz...
Inkább sör, mint szõr. A sör mindenre jó!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
ok;)
na, ma aztan megegyszer megneztem a gonzaleznel azt a letorest
még gyúrni kell rá sztem vagy protektor hasznalata elkéne akkor:)
edit.
ja,dig.holnap hozd a $-t, mert ehenhalok majd. :-*
dig.
na azert. aztan elmult a hangja a feknek? es ugye milyen ragyogoan kitisztitja?:matrix:
no dzsuva-nagyon jo lesz tole...
szivesen maskoris. (ha holnap hozod kinalj mar meg vele)
conor, malna.
enis gyüvök. conor: valamikor megint RIO elott? mikor. aztan megint megyunk lanchidhoz malnahoz. okes?
onnan hedzs.
mostmar enis benne szeretnek lenni a videjoba:p. tudok par jo helyet ahol ki tudjuk magunkat elvezni, es meg viszonylag latvanyos is. jo lesz, jo lesz.
csak ne legyen megint olyan nagy csurhe banda mint multkor. ha tul sokan vagyunk mar nemjo:-/:-p
elsõkerék sosem kap terhelést, ne parázz:-D
ha meg most este megtalálom... akkor eleht holnap beviszem, ha értelmes ideig maradtok a városban