Juby:általában aszfalton az elöl nagy tányér,hátul pedig a 6-7-8. kisfogasokat hajtom.Az a problémám a régi outi vásárlással,ha pl 30-ért veszek egyet,akkor egy másik(új)alkatrészre megint spórolnom kellesz egy darabig..
Ezért merészelnék így belevágni a dologba,hogy próba nélkül vágnék bele az építésbe,olyan ez mint az interneten való ismerkedés:D vagy bejön vagy nem...
De én érzem hogy fogom szeretni..
mVik:én 179cm,vagyok melyik váz a nekem legoptimálisabb??A kisebb vázakat egyébként jobban kedvelem.
A hátsó csúszopapucsok hogy legyenek hosszúak,ha eredetileg a váz váltós volt anno?És kérlek magyarázd el a szignós fogalmát.
Valószínû novatec flip flop agyat választom hátra,a montin is novatec van,szeretem megbízható..
Ja és ha megmondaná vki hogy mit takar a skid patch és a páros fogszám meghálálnám:)
Ugyan leérettségiztem angolból de azért a Sheldon Brown angol irománya nekem túl nagy falat lenne.
a skid patch az az, hogy hány pontja van a guminak, amit skidelésnél koptatsz. ha az áttétel nem egész számra jön ki, az a jobb ebbõl a szempontból, mert nem lesz kockás a gumid.