cool vagyA folyamatot megfordítva megkapod a megoldást
...

cool vagyA folyamatot megfordítva megkapod a megoldást
...
Hello! Visszatérve a rotafixára ezzel hogy lehet leszedni magát a fogaskereket? Nálam most vált aktuálissá. Mert ugye fixálást írja csak le.
You can never have "enough" bikes.
Az elsõ kerék radiális fûzésében semmi jót vagy rosszat nem érzek. Ott van, jól néz ki és kész.
Amúgy a saját készítésû bringa kipróbálásának élménye azt hiszem máshoz nem hasonlítható...
Tegnap este összeraktam, itt egy kép róla, az albumban van még több is.
Huh, nem szarral gurítasz!
Így látatlanba mondom, hogy big riszpekt és minden elismerésem!
Nagyon szép lett! Egyszer megnézném élõben, ha összeáll és lenne rá lehetõség, addig várom a weboldalra a sok infót és képet!
Kíváncsi lennék, mennyire hajlong, elég merésznek tûnik így elsõre az a 1.64kg.
Elõzõ verzió milyen súlyú? (arra ha jól rémlik azt írtad, hogy kellemesen rugalmas, még nem zavaró)
Na elkészült az új bambusz fixi vázam. 1,64 kg!
Itt vannak képek róla.
Sima Velo cseh gyártmányú lánc.
Nekem már-már örök. Bevált "kempingre", cruiserre, tanyabájkra, satöbbi, ezer éve, gondoltam, fixire is jó lesz, nem ?
De.
vagy a lánctányért rakod át (kívül/belül) vagy ha tudod alátétezed. de a legszebb megoldás ha egy más méretû monoblokkot veszel bele.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Apám!Ez egy csoda!Szeretem a természetes anyagokat,gyönyörû munka!Igényes kivitelezés,fasza nagyon,látszik hogy sok munka van benne!GRT!Eladásra nem csínálsz egy kis szériát?BAMBOO TEAM!
Szép munka! Gratula!
Hány munkaóra van egy ilyen vázban? A láncvillán a sötét foltok miért vannak? Gondolom nem integrált láncvédõ.
A csõ találkozások a legjobbak, sokkal jobban passzolnak a bambuszhoz mint az ilyenek: http://www.bikerumor...oad-nahbs01.jpg .
Az illesztések mibõl vannak? Úgy tûnik az is valami természetes anyag.
Itt vannak képek róla.
Itt vannak képek róla.