Házigazda bácsi, azért olyat lehet, hogy a bikmakk apróban van egy pinarello pályaváz, nézzétek meg mer király, csak azt nem szabad hogy vegyétek meg me én árulom ugye? Mármint utalhatok az apróhirdetésekre ugye?
Yvorl: Milyen vázad lesz? Márc 17 oksa! És Míííaz hogy elzavarnak, én zavarom el õket, még, hogy nem,, maj a végén bérleti díjat kérnek, itthon így mûködik az utánpótlás nevelés. kimész a pályára gyakorolni, oszt elzavarnak. Gyorszáras nyeregbilincs kell, kikapom oszt a 40 centis nyeregcsõvel kap a veséjébe sörhasú köcög. Majd elõtte kinézek hogy milyen a pálya. Én egyig suliban vagyok, ha jó idõ van sötétedésig ott leszek.
A lényeg hogy kiderült: a biopace hullámzik, magyarul váltós bicónál a hátsóváltó elõre-hátra himbál tekerés közben, szerintem ez örökhajtósban nem egészséges, tény hogy 48-ast csak biopaceben lehet találni de én inkább vállalom a nagyobb fogaskereket hátra, most 52-16 van és király szerintem.
Szume-naknek gratula, hogy talált 8 papírért vázat, eddíg én voltam az utcsi akinek ez sikerült, szabad kérdezni, hogy honnan van és milyen? Viszont olcsón kaptál vázat annál többet költhetsz az alkatrészekre, dura-ace agyat ne add fel, írj a shimano-nak japánba, hogy te neked ilyen kell, vagy ausztriában biztosan lehet kapni.
Lófarkas: A krypto lánc, az olyan mint a krepto papír vagy miféle?
Specialized Langster: király bicó nekem is csöpögött a nyálam, mondjuk én nem hagytam volna annyiban, hogy nincs itthon a méretemben, írni kell a specinek amerikában, hogy te ilyet szeretnél és hogy meg-e lehet oldani (árulkodni kell egy kicsit, mert a forgalmazók istennek hiszik magukat), Én egyszer írtam a shimano-nak japánba, hogy nem lehet kapni itthon silent-clutch agyat pár nap múlva a velotrade-tõl hívtak, hogy elnézték és mégis van egy dobozzal és megkapom nagykeráron, persze addígra már megvettem boltban, ka_ják be. Dura-ace agyat is meg lehet próbálni így, a japcsik korrektek, nem úgy mint mi magyarok. Amúgy van egy drágább fajta iparis örökhajtós b+ agy is ami nagyon baró, van egy a kálvinon a városkapu üzletházban, tudom.
Bloke: te vitted el elõlem a miche agyat a hajtipajtiból, ott volt a vitrinben a diatech tárcsa mellett. Rádnézek rögtön megbocsájtok.