Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

mangusta

mangusta

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Gratulálok a keskeny Dura Ace-hez, kiváncsi vagyok milyen lesz a vékonykerekes vékonyláncos kombináció...

Igazából mindegyikünk biciklije lassan, de biztos an közelíti a mûtárgyállapotot.
És akkor már teljesen eredeti matchbox érzese lesz az embernek...

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
szia Pattila

vettél már valamit?? 47 es nem yó?
pálya campoagnolo

rastafar

voltál Spanyolban??
vagy még csak mész??

gratula akerékhez igen szép, nékem is oyan van..birya....bár a várost nem tudom mennyire..azt lehet nem szeerti

rastafari

rastafari

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Nah megjött életem elsõ Dura-Ace alkatrésze. 16os, és a vékonyabbik fajta 3/32-edes. Azért ilyet kértem mert véleményem szerint így több féle-fajta láncból válogathatok. Connex 808-at szeretnék. Az tuti fasza lesz.
Olyan ez a lánckerék nekem mint egy gyereknek a buci-maci magazin, vagy egy eredeti matchbox. Csak nézegetem. Imádom.

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Sziasztok!
Keresek 144-es osztókörû 48 fogas lánctányért 5 ágú karra.
Jelentkezzen akinek van!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

...
Kmc K-710 nekem hangos volt.
...

Ez a gaz sajna a KMC Coolchainekkel, uvoltenek nagyon, pedig szvsz a legutosebben neznek ki...
Nekem eddig a PC1 bizonyult a leghalkabbnak. Hallottam valami speci szeles palyalancrol ami szinten halk, de elfelejtettem a nevet...nem tudja valaki?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
köszi Bence de már nem kell a fogas, megszoktam a 18-ast, ennél maradok.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
3500 nagyon baráti ár DA fogaskerékért. Reméljük van is. 1ébként tuti létezik 3/32 és 1/8 is belõle, ezexerint Mo-ra 3/32 jön.

rastafari

rastafari

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Nah vázolom a fogaskerék palettát, legalábbis amit tudok. Szóval van a gagyi kínai occsó, utána következik a b+, ami egy fokkal tán jobb, mert valami nikkel szerû bevonat van rajta, viszont csak 16osban létezik, van a herce-hurcában a német lánckerék, ami olyan vastag, hogy az 1/8ados láncot nem viszi, hanem csak az exxtra széles retyez lánccal hajlandó menni. Ami asszem inkább babettára való, mint bicóra, egy dolog biztos, hogy lánctányérból, is jó széleset kell, felrakni, mert a nyolcsebességesen, szerintem már erõsen billeghet.
És a negyedik alternatíva, a shimano duraace, amit a bringa butikos csávó 3500ért meghoz bárkinek, jelenleg a velotradenek csak 15ös van, én rendeltem egy 16ost, állítólag 2-3hét. Meglátjuk. A katlógus szerint a dura-ace-nek jó a 3/32es lánc is, úgyhogy a nyolc sebis láncok közül is válogathatok.
Kmc K-710 nekem hangos volt.

nincsfék!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
BMX fékkart eleve patkófékhez tervezték...:o

Oúti fékhez is elég jó. Kicsit több bovdent húz mint egy oúti kar szal keményebben meg kell markolni, de nem rossz. Sztem jobb mint a cx kar (ami asszem még több bovdent húz, egy MTB kar meg még annál is); én egy cx kart cseréltem BMX-re.

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Köszi Lófarkas, körülnézek.

Más. Jól tudom, hogy BMX fékkar is jó lehet a patkófékhez?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kmc kool
vagy cool
nemtom

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás

olyan 1000 kilóméter után cserélni szoktam, de már a harmadikat nyúzom, nem szakadt még el. Viszont most lehet hogy új lánc után fogok nézni, mert a pc1 a bikerben megdrágult rendesen: 1150rõl 2550re. Azé nem mindegy, érdekes hogy csak a nikkelezett drágult, kapjákbe.

Az nem semmi emelés! Oo
Velvártban nézegettem láncokat múltkor, és egész komoly darabok voltak 1600-1800 forintért.
De lehet h azok túl rövidek..:S

rastafari

rastafari

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
olyan 1000 kilóméter után cserélni szoktam, de már a harmadikat nyúzom, nem szakadt még el. Viszont most lehet hogy új lánc után fogok nézni, mert a pc1 a bikerben megdrágult rendesen: 1150rõl 2550re. Azé nem mindegy, érdekes hogy csak a nikkelezett drágult, kapjákbe.

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás

a herce-hurcában van ilyen német vastag fogaskerék, próbált már valaki olyat. és az fut vajon a nikkelezett pc1gyel. Elvileg az már 1/8ad colos, muszáj lenne neki.
asszem

Helló!
Nekem pont ez az összeállítás megy, hiba nélkül.

PC1 bírja a féknélküliséget? Egy hete szedtem le a féket, de nemtom h mennyire bízhatok a szakító-szilárdságában..

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nemtom, melyik a német cuccos, de ha az a fejszével faragott gagyisztikus 400Ft-os cuccos, akkor bizonyítottan jó PC-1hez:)
1/8" az 1/8", mindennek passzolni kell mindenhez.

_bence_

_bence_

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
úgy rémlik, hogy a velo-retez/cseh láncnak sok volt
az pediglen: 1/2" x 1/8" & 12,7 x 3,3
(ez hátha segít neked, bár sztem inkább próbáld hozzá, mert vmi hangyafasznyi volt a bibi & a tiédhez lehet, hogy simán ok)

rastafari

rastafari

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
a herce-hurcában van ilyen német vastag fogaskerék, próbált már valaki olyat. és az fut vajon a nikkelezett pc1gyel. Elvileg az már 1/8ad colos, muszáj lenne neki.
asszem

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nekem van 1 használt 15-ös abból az ócska fajtából, amit itthon lehet kapni.
Mint itt a bal szélsõk

Ha máshol nem találsz, elviheted, bár
-finoman szólva nem a legjobb minõség
-szívem szerint én is megtartanám "hátha kell az még" alapon

Ha semmi mást nem találsz, dobj privit. Elvileg ugyanez újban kéne legyen. Corratec, Luongo, Bajnok, Hajti Pajti.

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Sziasztok!

Én pedig 15-ös fogast keresek, olyan van esetleg valakinek?

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

http://polskie.fixy.prv.pl/
egy ket erdekes fixi

Betör a lengyel kultúra! Váováoviváo!