Mostmegazafékkar!!!
Tudom tudom!De annyira tetszik,meg olyan szépen húzza a féket.A kis ciklocross fékkarom meg a Szerencsi cimboránál van kölcsönbe!CSÕ
Mostmegazafékkar!!!
Mostmegazafékkar!!!Variálás ide-oda,még mindig ez a legjobb és legkényelmesebb na meg a szememnek a legszebb vázam.Így marad ez ,köszi Karesz a 32 lyukas agyat,nagyon patent a campa felnivel!Még egy fasza fekete bandázs kell a kormányra,és kész!
Valakinek van valami praktikája arra hogy az ilyen pedál amim most van ne csússzon?Lehet gyártok ehhez pedálszíjat,régi bõr övvel van valakinek tapasztalata?Azt barkácsolnám fel a pedálra átlósan 2 db 5-ös csavarral!
You can never have "enough" bikes.
Variálás ide-oda,még mindig ez a legjobb és legkényelmesebb na meg a szememnek a legszebb vázam.Így marad ez ,köszi Karesz a 32 lyukas agyat,nagyon patent a campa felnivel!Még egy fasza fekete bandázs kell a kormányra,és kész!
Valakinek van valami praktikája arra hogy az ilyen pedál amim most van ne csússzon?Lehet gyártok ehhez pedálszíjat,régi bõr övvel van valakinek tapasztalata?Azt barkácsolnám fel a pedálra átlósan 2 db 5-ös csavarral!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Miért nem vagyok meglepve-e ?!?Sárga megy az új gazdijához(nem tetszik) jön vissza a kis kék winoram
Matt lila,nagyon szép,de eladja mert vett egy másik vázat a barátomtól,egy winorat és azt festi zöldre(grafikus mûvészpalánta a srác)!A cimbora bolond,van egy kis dirt elõélet,már 2 gumit szét skidelt!Élvezi!Fék azért nincs mert nem akarja a wolber felnit összekarcolni a fékezéssel !Szép a színe !
A gyerek nem lehet puha, hogy egybõl fék nélkül homorít ...
Miféle a Renak amúgy, márminthogy hol gyártották, mert elég retrónak sejtem, és honnan egy új szett ebbõl?
A "Sárga Villám"nak mikor lesz a prömierje-e ?
Shimano 600 hajtómû,deore lx pedálok,Renak új! elsõ-hátsó agyszett,wolber szegecselt felnik,60-as wheeler váz-króm villa.Megfertõztem a cimbit,és ez lett a végeredmény!
Szerdán voltam a vastelepen, és találtam egy szép állapotú parsztbiciklit, csak két kerék kellett volna bele. De nekem csak a szép csúszópapucsokra fájt a fogam... Tûz ki a kocsihoz, fémfûrész behoz, vázat lecibál. Erre a hoppmester: "Nem lehet azt, no! Ki van rakva a tábla" Én: "Adok egy ezrest..."(Persze más is volt ott...)
Nem ment a dolog, fináncügyileg megakadtunk.. Amúgy igaza volt, .
Mondta: "pénnteken már hozzá lehet nyúlni."
Erre vissza, váz lecibál (úgy volt, ahogy szerdán otthagytam). Fûrészelek, erre jõn, majdnem kiabálva, hogy nemá'! (Addigra az egyik papucs ki volt vágva, Phüüü)
Mondja, félig nekem, félig a 15 méterre, a csrnokban melózó kollégának, hogy : "Hagyod? Itt állsz mellette!!!"
A "kolléga" kinézte magának , de így már nem lett volna jó neki ! Legyintett, én meg fûrészelhettem tovább...
Már csak azt kellene eldöntenem, hogy kicseréltessem-e festés elõtt ???
Csõõõ
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Tudtok ajánlani valami online boltot ahol lehet normális vázon új pálya vázakat bizniszelni,lehet külföldi is.