OFF bringák:Szó szerint ezen gondolkoztam én is, a nyeregcsõre menne a váltó, alig lenne bovden...
Én sem szeretem a hosszú bowdeneket ...
steel is real
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Lehet, hogy hülye kérdés, de a hátsó fék hogy kíméli a térdet?
Én csak gyalogos tempónál lassítok lábbal, leejtõn lefelé, vészmegállásra kielégítõ az elsõ fék. Csak az akarom mondani, hogy nekem a fixi nem az orrba-szájba skidelésrõl szól (jelenleg).
Szó szerint ezen gondolkoztam én is, a nyeregcsõre menne a váltó, alig lenne bovden...Komolyan gondolkodom, hogy ha lesz rá keret, beszerzek mégegy országúti vázat, és egy kontrás Sachs Torpedo Dreigang agyváltóval szerelem fel. 120-as a papucstávja, 3 sebis, az alap áttételt meg olyanra állítod amilyenre tetszik! Váltója bovdenes, az menne az ülés alá, és csók. Van belõle még pár fajta (Duomatic, Automatic), elég vicces megoldásokat ki lehet hozni belõle.
Szerintem az.
Mi ma baj a hátsó féktesttel? Ez ilyen dizájn-dolog?
Kontrás agyat mondjuk nem tudnék elképzelni a bringámon, mert utálom, és olyan egysebis kontrás agyat sem láttam még ami megbízhatónak tûnt (régi agyat ki lehet fogni ha értesz hozzá, de ezek a mai strapa/túra biciklik kontrás agyai...)
Sziasztok, építettem egy bambuszvázas fixit. Ha valakit érdekel itt talál róla képeket:
http://www.kepfeltol...lery&gal=Kobike
Nagyon zsír! Nem dokumentáltad az építést? Remélem írsz róla egy rövid tartós tesztet.
Küld be a fixedgeargallery.com-ra! Legyen ez a 10.000 bringa!
Mi ma baj a hátsó féktesttel? Ez ilyen dizájn-dolog?
Kontrás agyat mondjuk nem tudnék elképzelni a bringámon, mert utálom, és olyan egysebis kontrás agyat sem láttam még ami megbízhatónak tûnt (régi agyat ki lehet fogni ha értesz hozzá, de ezek a mai strapa/túra biciklik kontrás agyai...)
Viszont, ha feltekersz egy fix kereket, akkor ésszel (nem reggeli munkába sietõs) szerintem rá lehet érezni. Van valahol egy B+ 15 vagy 16 fogas lánckerekem, széles lánchoz, neked adom kipróbálni
Annyiban pontosítanék, hogy fûzetni fogok kereket, de nem tudom hogy a fixi vagy a kontra lenne a tökéletes, és 2 kerék fûzésére nincs pénz.
Szóval, ha egyszerûen a mostani alapot használva ki tudtam volna próbálni a fixit, akkor utána könnyebben döntöttem volna.
De majd kitalálok valamit
Sziasztok, építettem egy bambuszvázas fixit. Ha valakit érdekel itt talál róla képeket:
http://www.kepfeltol...lery&gal=Kobike
Vazz, egy Patai-Szabó vázzal engem is megajándékozhatna valaki...
steel is real