Hááá, felrakták a paripámat. Yaehman.
Mostmár mindenki láthatja: kínai, amerikai, spanyol, no meg persze jamaikai.
Aza festés nem volt ám benne az árban: +5papír metál porlakk a tarifa.
De aporlakk nem mindíg a legjobb megoldás, hajlamos arra hogy lepattogzon, persze egy országútin nem sok az ilyen irányú igénybevétel.
Amúgy a Schwinn csepel pályaváz sem tökéletes, DE látszik rajta hogy Hand Made in Hungary. Egy elõnye van bazi erõs. Kár hogy nem adnak el többet.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Started by
Bitecus
, 2002. February 02. 20:12
Posted 2006. February 24. - 14:23
Posted 2006. February 23. - 12:07
voltak csepel páyavázak. meg Mali. eze a kettõ volt magyaroszágon.
a Schwinn csepel még megrendelésre lehet hogy gyárt is..bár nem tudom..
a Schwinn csepel még megrendelésre lehet hogy gyárt is..bár nem tudom..
Posted 2006. February 23. - 11:05
Vannak-voltak Schwinn-Csepel pályavázak? Vagy papucsátültetett Rasta váza? A másikra meg felraktak hátra egy Morati elsõvillát? Csupa kérdés...
Posted 2006. February 23. - 10:30
hu ez naagyon!!!!!!
http://fixedgeargall...TERRAVE_aol.htm
na ilyen már biztos birya a Budapesti városi közlekedést. mert eze az itt felllelhetõ öreg yoszágok nem arra valók..
na meg ez a kolléga gépe::
http://fixedgeargall...edelaMancha.htm
de basszus ennek telyesen yo a festése!!!!!!
ey hogy nekem már nem yutott
http://fixedgeargall...TERRAVE_aol.htm
na ilyen már biztos birya a Budapesti városi közlekedést. mert eze az itt felllelhetõ öreg yoszágok nem arra valók..
na meg ez a kolléga gépe::
http://fixedgeargall...edelaMancha.htm
de basszus ennek telyesen yo a festése!!!!!!
ey hogy nekem már nem yutott
Posted 2006. February 18. - 21:08
Nem vennék vázat olyanoktól, akik ekkora ökörségeket irkálnak a weblapjukon. A váz se valami szép... Akkor inkább Matt Chester.
Posted 2006. February 18. - 20:53
Posted 2006. February 17. - 22:52
Rájöttem, mi hiányzik a pályakerékpárokról, mint alapvetõ biztonsági felszerelés. A biztonsági öv! :-P
Beszámoló holnap, a beszámolós topikban, képekkel. Vagy feldobom valami blog-ba, hogy ne itt foglalja a helyet.
Beszámoló holnap, a beszámolós topikban, képekkel. Vagy feldobom valami blog-ba, hogy ne itt foglalja a helyet.
Posted 2006. February 17. - 11:55
Elolvastam mindent, úgyhogy most minden szabályt betartok, jó! A moderátor egyenlõ házigazda, így már mindjárt jobban hangzik.
ggx -> Én az alföldön lakom, he! lehet kicsit túloztam, szal az elképzelésünk más, vagyis csak az enyém más. Amúgy meg akárhova felmegyek mindkét áttétellel, maximum majd tolom.
oszt az az öltönyös faszi hová akar bicajozni száznyolcvanas nagytányérral? Biztos a millire megy, hi-hi nem tudja még hogy mekora hó van. Most voltam megnézni, sokat járok oda jukas órában amióta felfedeztem, érdekes mód nem gyakorolt rajt senki. :-)
ggx -> Én az alföldön lakom, he! lehet kicsit túloztam, szal az elképzelésünk más, vagyis csak az enyém más. Amúgy meg akárhova felmegyek mindkét áttétellel, maximum majd tolom.
oszt az az öltönyös faszi hová akar bicajozni száznyolcvanas nagytányérral? Biztos a millire megy, hi-hi nem tudja még hogy mekora hó van. Most voltam megnézni, sokat járok oda jukas órában amióta felfedeztem, érdekes mód nem gyakorolt rajt senki. :-)
Posted 2006. February 16. - 18:02
Posted 2006. February 15. - 21:35
aha:)igy van
szoval te ott mulatod az idõt!! )
tessék haverkodni a zipp carbonlábuakkal!!!
a képen lévé feher GT váz amugyxis már reg szivem csücske.
szoval te ott mulatod az idõt!! )
tessék haverkodni a zipp carbonlábuakkal!!!
a képen lévé feher GT váz amugyxis már reg szivem csücske.
Posted 2006. February 15. - 21:29
Egy kis elõzetes:
holnap viszem a Langstert, és ha minden jól megy, egy gyorstalpaló tanfolyam után ráengednek a pályára!
Talán képek is lesznek még, sajnos amit eddig lõttem az nagyjából kuka, nem értek a fényképezéshez, meg elég pofátlan sem vagyok, hogy mindent lekapjak.
Így is rögtön leturistáztak a népek :-)
Ti tudtátok, hogy a telikeréknek komoly hangja van, ha rakja neki az ember?
holnap viszem a Langstert, és ha minden jól megy, egy gyorstalpaló tanfolyam után ráengednek a pályára!
Talán képek is lesznek még, sajnos amit eddig lõttem az nagyjából kuka, nem értek a fényképezéshez, meg elég pofátlan sem vagyok, hogy mindent lekapjak.
Így is rögtön leturistáztak a népek :-)
Ti tudtátok, hogy a telikeréknek komoly hangja van, ha rakja neki az ember?
Posted 2006. February 15. - 21:23
Lófarkas:
ya:) oké az tényleg.
és ha ingyé adom az üzletnek számiT? csak mer igen.
csúfak ,de csúfosan yol forognak!!
ya:) oké az tényleg.
és ha ingyé adom az üzletnek számiT? csak mer igen.
csúfak ,de csúfosan yol forognak!!
Posted 2006. February 15. - 21:12
De én egy húzósabb emelkedõre ugyanúgy felmegyek 52-14-gyel mint 42-14gyel
csak bepillantottam ide, de ezen kicsit meglepõdtem...
most vagy a húzósabb emelkedõrõl más az elképzelésünk, vagy neked van betonból a lábad...
Posted 2006. February 15. - 21:11
Yvorl, egy korábbi postot módosított legelõször egy modi, amiben szóba került egy eladó lánctányér. Aztán, ha egy üzlet beindul...
A csúf agyaid nem kellenek senkinek:p
A csúf agyaid nem kellenek senkinek:p
Posted 2006. February 15. - 21:04
sokáig nem voltam most forumon és ugylátszik rossz napya van mindenkinek...
raktam a városban barátnõvel voltunk bringásfelvonulni... hazayövök..
és erre mit kell itt látnom...
na alényeg hogy errõl van szo ezt a neten találtam képet de ugyanerrõl van szo:
anyi hogy a képen az eredeti dobozában volt és az nekem mindig nagyon tetszik ha valami alkatrész dobozban pofásan van csomagolva....
LÓfarkas:
semmi eladás stb...nem volt téma FÉLREÉRTETTED.
Ez CSAK az enyimé!! ) és nem eladó. örülök hogy van. csak dicsekedni szerettem volna vele.
raktam a városban barátnõvel voltunk bringásfelvonulni... hazayövök..
és erre mit kell itt látnom...
na alényeg hogy errõl van szo ezt a neten találtam képet de ugyanerrõl van szo:
anyi hogy a képen az eredeti dobozában volt és az nekem mindig nagyon tetszik ha valami alkatrész dobozban pofásan van csomagolva....
LÓfarkas:
semmi eladás stb...nem volt téma FÉLREÉRTETTED.
Ez CSAK az enyimé!! ) és nem eladó. örülök hogy van. csak dicsekedni szerettem volna vele.
Posted 2006. February 15. - 20:48
Rasta kolléga, ez egy fórum, ahol Zorg vagy ki a fõnök, és az van, amit õ mond. Nem fizetünk a használatáért, úgyhogy szerintem nem igazán ugathatunk bele a szabályzatba és annak betartatásába... Mostanában mondjuk télleg behergelték magukat a modik, de abban igazuk van hogy létezik apró rovat meg privi.
Edit: én még elolvastam törlés elõt, bibibí
Edit: én még elolvastam törlés elõt, bibibí
Posted 2006. February 15. - 20:41
Tényleg elégnagy kép, de kicsoda eza piros betûs kolléga aki újabban mindenbe beleolvas? Asszem elolvasom már a szabályokat, de nem tudtam hogy a fórumon nincsen szólásszabadság!! Azt hiszem a Magyar Köztársaság 1949 évi 20-as törvénye, vagyis az alkotmány minden jogszabályt és rendelkezést felülbírál.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sajnos nem bírta el a nyomdafesték. javaslom tanulmányozásra: moderálási alapelvek
Egyébként mibe fájtak azok az agyak ha nem vagyok indiszkrét.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sajnos nem bírta el a nyomdafesték. javaslom tanulmányozásra: moderálási alapelvek
Egyébként mibe fájtak azok az agyak ha nem vagyok indiszkrét.
Posted 2006. February 15. - 15:00
A Probike forgalmaz Gebhard-ot, akár utánvétellel is elküldik (rememém nem moderálnak ki reklám miatt...)
Posted 2006. February 15. - 11:11
http://www.gebhardt.cz
Megnéztem elég király tányérokat gyártanak. Van pályára egészen 70T-ig ,az már igen férfias. De, ki a magyar forgalmazó?
Gkulcsar az elsõ aki szerint a pc1 nem csendes. hmmm
Megnéztem elég király tányérokat gyártanak. Van pályára egészen 70T-ig ,az már igen férfias. De, ki a magyar forgalmazó?
Gkulcsar az elsõ aki szerint a pc1 nem csendes. hmmm