Azért ez durva, wazze. Pókember biztos nevezni szokott a versenyekre...
138 m a pálya, úgyhogy szûkek a kanyarok... emiatt jól be kellett dönteni õket.
Ehh, a hátsókerék-vásárlás megint visszarántott a magyar valóságba.
Felnit nem tudott hozni a boltos, úgyhogy a küllõket sem hozta el (???). A legnagyobb tételek maradtak ki:(
Körbetelefonáltam pár boltot, majdnem mindenhol méla undorral fogadták azt az elképzelést, hogy én pontosan, dekára megmondom hogy mi kell, nekik semmi dolguk, csak elhozzák a nagykerbõl és elfogadják a pénzt. Alig bírom rátukmálni valakire a pénzem, wazze.
"Tudunk rendelni, de nem tudom, mikor jön meg." "Nem tudnál utánanézni, felhívni a nagykert?" "Nem, én leadom a rendelést, a többit a fõnökeim intézik." Ja jó, köszi...
"Ez így telefonon nem megy, be kell jönni a boltba" (9000 forintos rendelés, azért ennyi bizalom lehetne...)
Egy másik (egyébként színvonalas) bolt szerint a DT Revoból nem lehet jó kereket építeni...
Mennyire a stucni mellé akarod tenni? Közvetlen a stucni mellett vastag a kormány, oda csak oversize BMX fékkar megy fel. Az a velvártban sincs, csak a Dózsa György úti bótba van, 4 rugó darabja:eek:
De ha kiljebb raksz egy 22.2es kart a vékony részre, nem biztos, hogy rendesen tudod használni. Csak mondom...
Ha patkóféked vagy kantid van, akkor viszont minek montis fékkar?
Tyûûû...
Ez a B+ fixivé fordíthaó agy nem gagyi cucc?