ilyet vlki? :Wholesale 2010 brand new Dogma 60.1 3K framesets 50/52/54/56/58 CM available
![]()
kb 140000 huf
Ez egy chinarello. 80ért már be lehet szerezni.
ilyet vlki? :Wholesale 2010 brand new Dogma 60.1 3K framesets 50/52/54/56/58 CM available
![]()
kb 140000 huf
A sebesség mindent megold.
250g alatti menetes stucnit nagyon nehéz találni, sõt inkább 300g fölött vannak. Egy adapter 160g + a stucni súlya. Kb egy súlyban vannak.
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én szeretek görgõzni ("home trainerezni"). Már leírtam többször, de ki kell használni a pozitív tulajdonságait (egylábas hajtás, lassú pedálfordulat-nagy ellenállással, gyors pedálfordulat-ellenállás nélkül stb.), amelyek inkább szabadban volnának nehezen kivitelezhetõek és máris nem olyan utálatos dolog.
saját tapasztalatom az,h nem lehet csak görgõvel edzeni. én nem vennék drága görgõt. mondjuk ez én vagyok. 1-2 óránál többet nem tudok görgõzni,mert megunom. én inkább ázok-fázok.
250g alatti menetes stucnit nagyon nehéz találni, sõt inkább 300g fölött vannak. Egy adapter 160g + a stucni súlya. Kb egy súlyban vannak.nem sokan szeretik az adaptert mert nem szép és majdnem 300 grammot nehezít
szerintem lõj egy 1"-os , de nem menetes villát
Egy telet kibírtam csak görgõn (tavalyelõtt), de most már soha többet, heti párszor ki fogok menni ezen a télen is.saját tapasztalatom az,h nem lehet csak görgõvel edzeni. én nem vennék drága görgõt. mondjuk ez én vagyok. 1-2 óránál többet nem tudok görgõzni,mert megunom. én inkább ázok-fázok.
Volt hogy 4órát görgõztem, és a 2,5-3órás görgõzés nem is volt ritka
Az a baj tudod, hogy ha hideg van, lehet tekerni. Ha esik az esõ, lehet tekerni. Ha fúj a szél, lehet tekerni. De mikor ez a három egyszerre van, és ráadásul az út -10% és +10% között váltakozik 200m-enként, akkor az alapozáshoz nincs jobb megoldás...
saját tapasztalatom az,h nem lehet csak görgõvel edzeni. én nem vennék drága görgõt. mondjuk ez én vagyok. 1-2 óránál többet nem tudok görgõzni,mert megunom. én inkább ázok-fázok.
Szerintem vegyel.
Bar az nem vilagos, hogy ha nem veszel vmi pulzusmerot, akkor tavasszal mi lesz a szabadban??
Bar az nem vilagos, hogy ha nem veszel vmi pulzusmerot, akkor tavasszal mi lesz a szabadban??
Megtalaltam a regi animgifet veletlenul a temaban.