Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ilyet vlki? :Wholesale 2010 brand new Dogma 60.1 3K framesets 50/52/54/56/58 CM available :D :) kb 140000 huf

Ez egy chinarello. 80ért már be lehet szerezni.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás
ilyet vlki? :Wholesale 2010 brand new Dogma 60.1 3K framesets 50/52/54/56/58 CM available :D :) kb 140000 huf

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Nalam 2 ora a max amit megcsinalok a gorgon ( rendes gorgo, nem trainer ), nem hiszem, hogy annal tobb kellhet! Egy ket kivetel volt csak, hogy ezt tulleptem, de nem lesz surun olyan!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
cinelli grammo ti:
http://farm7.static....d256c9c1f_b.jpg
szép a váz is, csak nem értem hogy a bowdenmegszakítót miért tették majdnem a homlokcsõre, bár lehet hogy ez Litespeed okosság

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Katalogusban adapter is van 50grammos. ;)
Profile Design - Threadless Converter

btw. Joey's Ok! Ha valaki meg nem latta, ez egy igazan szep cyclocross bukas.
Starcrossed 2011 - Joey's Ok - YouTube

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás

250g alatti menetes stucnit nagyon nehéz találni, sõt inkább 300g fölött vannak. Egy adapter 160g + a stucni súlya. Kb egy súlyban vannak.

azért akad ilyen könnyû stucni. chinelli grammo strada 165 gr, 3ttt pro titanium classic 190 gr. az itm nem tudom mennyi. persze mind1ik titán. aluból már elég nehéz találni hasonlót. a 3ttt motus pont 200 gr 110es hosszban. katalógusból néztem min1iket.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én szeretek görgõzni ("home trainerezni"). Már leírtam többször, de ki kell használni a pozitív tulajdonságait (egylábas hajtás, lassú pedálfordulat-nagy ellenállással, gyors pedálfordulat-ellenállás nélkül stb.), amelyek inkább szabadban volnának nehezen kivitelezhetõek és máris nem olyan utálatos dolog.

Persze, rengeteg gyakorlatot csak görgõn tudok elvégezni én is, de mondjuk ha 3órát kell mennem 127-143 pulzuson 100 feletti fordulaton akkor halál a görgõ.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én szeretek görgõzni ("home trainerezni"). Már leírtam többször, de ki kell használni a pozitív tulajdonságait (egylábas hajtás, lassú pedálfordulat-nagy ellenállással, gyors pedálfordulat-ellenállás nélkül stb.), amelyek inkább szabadban volnának nehezen kivitelezhetõek és máris nem olyan utálatos dolog.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

saját tapasztalatom az,h nem lehet csak görgõvel edzeni. én nem vennék drága görgõt. mondjuk ez én vagyok. 1-2 óránál többet nem tudok görgõzni,mert megunom. én inkább ázok-fázok. :)

Én is pont így vagyok ezzel. 1-2 óra a maximum és addigra már szétáll az agyam az unalomtól. Próbáltam én zenét hallgatni, filmet nézni, mindenfélét, de hiába, mert baromi unalmas. (Nem beszélve arról, hogy folyik rólam a víz, ami meg külön idegesít egy idõ után).

Nekem Tacx Satori van, ennél komolyabbat ma se nagyon vennék, mert ezzel is meg tudom csinálni azt, amit akarok és egy sokkal jobbon se tudnék többet menni, mert nem ezen múlik (nekem).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem sokan szeretik az adaptert mert nem szép és majdnem 300 grammot nehezít
szerintem lõj egy 1"-os , de nem menetes villát

250g alatti menetes stucnit nagyon nehéz találni, sõt inkább 300g fölött vannak. Egy adapter 160g + a stucni súlya. Kb egy súlyban vannak.

saját tapasztalatom az,h nem lehet csak görgõvel edzeni. én nem vennék drága görgõt. mondjuk ez én vagyok. 1-2 óránál többet nem tudok görgõzni,mert megunom. én inkább ázok-fázok. :)

Egy telet kibírtam csak görgõn (tavalyelõtt), de most már soha többet, heti párszor ki fogok menni ezen a télen is.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Ha városálló országúti kerékszettet kellene építenetek/vennetek, akkor mire voksolnátok?
Vagy egyszerûbb elhasználni a 36 lyukas régebbi kerékszetteket olcsóért?

Napi 60-100 km, télen hóban esõben. :) A magas peremesek jobban bírják? Cyclocross kerék(szettek)?

Esetleg 23as méretrõl ballonosabbra, 28-körülire váltás segítene valamennyit?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás

Volt hogy 4órát görgõztem, és a 2,5-3órás görgõzés nem is volt ritka :) Az a baj tudod, hogy ha hideg van, lehet tekerni. Ha esik az esõ, lehet tekerni. Ha fúj a szél, lehet tekerni. De mikor ez a három egyszerre van, és ráadásul az út -10% és +10% között váltakozik 200m-enként, akkor az alapozáshoz nincs jobb megoldás... :D

akkor domborzati szempontból én szerencsésebb vagyok. :) viszont nekem nincs munkám :( ,ú.h. errõl az oldalról nézve te vagy a szerencsésebb.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
2 ora gorgon az tobb mint 3 ora szabadban tekeresnek felel meg, szerintem ennyit eleg kevesen mennek telen a szabadban, naponta.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Volt hogy 4órát görgõztem, és a 2,5-3órás görgõzés nem is volt ritka :) Az a baj tudod, hogy ha hideg van, lehet tekerni. Ha esik az esõ, lehet tekerni. Ha fúj a szél, lehet tekerni. De mikor ez a három egyszerre van, és ráadásul az út -10% és +10% között váltakozik 200m-enként, akkor az alapozáshoz nincs jobb megoldás... :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Szerintem vegyel.
Bar az nem vilagos, hogy ha nem veszel vmi pulzusmerot, akkor tavasszal mi lesz a szabadban??

Megyek megint túlórázni, és akkor megkeresem egy hétvége alatt a CS600 árát :P
Van itt kint egy CS200-asom, de pulzuson kívül semmit nem mér (nincs pedálfordulat és sebesség szenzor sem.) + sérült a háza és szabadban beázik seperc alatt ha jön egy zápor...márpedig itt jön. :D

+azért is jobb lenne a görgõ, mert szarakodik a meridán a fékváltókarom, résztáv közben nem tudnék vele rendesen váltani. A görgõnél nem kell, mert tudom a wattot állítani, maradhat végig 1 sebességben.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Bar az nem vilagos, hogy ha nem veszel vmi pulzusmerot, akkor tavasszal mi lesz a szabadban??

Viszi magával a görgõt:D:D:D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem vegyel.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Nahszóval, mi lenne a jobb?

-Venni egy Tacx Flow T-2200 görgõt amivel tudok watt alapján edzeni+a pulzusomat is méri

-VAGY vegyek egy Polar CS500-at vagy 600-at, és küldessem ki a saját görgõmet (sima állítható ellenállású tacx)? Ez a verzió olcsóbb lenne.

A környék ahol vagyok, nagyon dombos, és meredek, lehetetlen 10percnél többet GA1-ben menni folyamatosan, mert egyszerûen nem tudok GA1-ben felmenni az emelkedõre :D Tehát még ha esetleg ki is merészkednék télen, nem tudok hosszúkat menni alacsony intenzitással...A görgõvel viszont óramû pontossággal tudom csinálni a résztávokat meg mindent, wattra pontosan belõve...nos?

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Megtalaltam a regi animgifet veletlenul a temaban.
Posted Image

Na ez volt az igazi meggyõzés. Maradok az átalakítónál. Köszi mindenkinek.