Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2011. november 06. - 17:51

érdekesen értelmezed a fórum hozzászólásokat. szerintem itt mindenki el tud aludni anélkül, hogy jóéjtpuszit adna a fékváltókarnak, vagy feldugná magának a hajtókart
Írta 2011. november 06. - 17:46

már régóta ezt mondom. aki még nem próbálta az nem tudja milyen mikor minden mûködik normálisan. hirdessétek az igét
A pofám leszakad ettõl a bigott kampaimádattól. A sh szar kampa az isten jeligével. Nekem volt campám is, shimanom is, a japó cucc szerintem ezerszer átgondoltabb, minõségibb, mint az olaszoké. Ettõl függetlenül nem rossz a campa sem, de egy szemernyivel nem jobb a sh-nál. Ez az egyszerre többet váltok lefele. Soha nem használtam ki sem a campánál, sem a sh-nál, se föl se le, pedig ha valaki, akkor én elég pedálfordulat orientált kerékpáros vagyok. Egyetlen egy szituációban van értelme, amikor vége az edzésnek és letolod kónuszra... Nekem egyedül a múltja tetszik a campának, a patinája, de azt meg sikeresen kiölte a mostani szettjeibõl... Ezzel a beírással nem akarok semmiféle campa sh háborút elindítani, csak már zavart, hogy hetek óta az a fórumtéma, hogy hányat lehet váltani a campával egyszerre, és hogy arra milyen nagy szükség van.
Írta 2011. november 06. - 16:00

Két féle ember van: 1. Aki szereti a Campát 2. Aki még nem próbálta
már régóta ezt mondom. aki még nem próbálta az nem tudja milyen mikor minden mûködik normálisan. hirdessétek az igét

Írta 2011. november 06. - 08:23

Írta 2011. november 06. - 03:39

Megszületett a döntés

Koszonom szepen MINDENKINEK, aki szavazott!

Írta 2011. november 06. - 01:03

úgy igaz. van sok hely ahol a lihegõs 39/25 után kell letolni haladósra, pl elsõ emelkedõ Csomád után, P-Szentlászló elõtt, na ott kifejezetten jól jön ha gyorsan le lehet tolni 15-ösre :-))))
Írta 2011. november 06. - 00:52

Legyél Te a Jövõ Bajnoka - Pelikán János
Kérlek Titeket, kedves Fórumozók, szavazzatok, illetve, ha van lehetõségetek rá, osszátok meg! Nagyon sokat számítana! Köszönöm!
Sárga vagyok..

Gratula, megérdemelted!

Írta 2011. november 06. - 00:40

az én vagyok egy tizes centaurral, merthogy egyszerre sokat váltani: rocks :-))))))))

Írta 2011. november 05. - 23:31

Hamarosan új, boldog Campa tulajdonos lesz?
az én vagyok egy tizes centaurral, merthogy egyszerre sokat váltani: rocks :-))))))))
Írta 2011. november 05. - 23:20

ma megfogtam egy 11-es Athena FVkart, és bakker, nem akartam elengedni.....
tényleg teljesen kézre áll
Hamarosan új, boldog Campa tulajdonos lesz?

Írta 2011. november 05. - 23:07

- ez a Battaglin felirat akár készülhetett volna a szellemi visszamaradottak kifestõ mûhelyében is, annyira frankó
- ezért talán nem bunkóság megkérdõjelezni hogy ez egy Battaglin World Champin Limited Edition 62'
- 180 felettieknek, nos ha egy 181 cm-s rider ezt elhajtja, gratulálok. mekkora ez a homlokcsõ, 24 cm??
- Az építési ára kb. 140.000 Ft. - szerintem 50-ból ki lehet hozni
- matchbox versenyt lehet rendezni a nyergen
Írta 2011. november 05. - 22:58

nekem szimpatikus ez bovdenrögzítés, azonban egy dolgot észrevettem ami nagyon nem tetszett.-fõleg egy ilyen drága váznál nem
A elsõ váltó bovdenje hozzáért az alsócsõhöz -igaz problémát nem okozott.
Az új vázakon meg már belül futnak a bovdenek....
Az Orbea Orca is tokelol oldja meg a csatlakozast, es a fotojat elnezve nem tudom elkepzelni milyen hatranya lenne ennek.
Ave: A Ridley link nálam nem mûkszik, majd v.ki javítsa ha tudja thx:)
Írta 2011. november 05. - 22:48

Írta 2011. november 05. - 22:30

gren_tamas: Manapsag eleg sok vaz mar a fejcsonel megoldja a csatlakozast. A LOOKnal joideig egy vezeto szem volt a fejcsovon, hasonlo funkcioval mint a Ridley fejcson atvezetett megoldasa. Az Orbea Orca is tokelol oldja meg a csatlakozast, es a fotojat elnezve nem tudom elkepzelni milyen hatranya lenne ennek.
Ridley: http://www21.brinkst...ey_headtube.jpg
Orbea: http://www.bikerumor...ke-headtube.jpg
LOOK: http://cdn.mos.biker...fork-670-75.jpg
Írta 2011. november 05. - 21:28

Megkísérlem: a kormány jobbra-balra rángatásakor több szabad kábel van, ha a szem nem a homlokcsõnél, hanem lejjebb van. Egyszerû próbálgatással belátható: a biciklimen lejjebb van a szem (ahogy kellEzt elmagyaraznad min segit, ha 5cm-rel hatrabb van?
A szem pozicioja ugy alakult ki, amikor meg az acelvazakon ott voltak a szemek a valtokarokhoz, es a Shimano/Campa arra a szemre valo adaptert gyartott az STI/Ergo-hoz.

Írta 2011. november 05. - 20:56

http://www.bike-vint...-campagnolo.jpg
Írta 2011. november 05. - 20:34

A szem pozicioja ugy alakult ki, amikor meg az acelvazakon ott voltak a szemek a valtokarokhoz, es a Shimano/Campa arra a szemre valo adaptert gyartott az STI/Ergo-hoz.
Írta 2011. november 05. - 19:44

Szvsz hülyeség, másutt is látni, de a váltás(t ?) élettartamát rontja. Pl. ilyenek voltak a Párizs-Peking Cyfac gépei is, kitûnõen szerepeltek, kivéve ezt a részletet: vagy a vezetékház-lezáró tört le, vagy maga a ház tört meg, amikor fémre cserélték a lezáró hüvelyeket. A legtöbb gépen elõbukkant a probléma. Megoldásként legalább 5 cm távolságot javasolnak a homlokcsõtõl.cinelli grammo ti:
http://farm7.static....d256c9c1f_b.jpg
szép a váz is, csak nem értem hogy a bowdenmegszakítót miért tették majdnem a homlokcsõre, bár lehet hogy ez Litespeed okosság