ez pont a méretem: Dancelli « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
ahogy nézem max 1 hosszabb stucni kellene nekem bele,aztán gyia.
Ebbõl lesz pályabringa?
ez pont a méretem: Dancelli « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
ahogy nézem max 1 hosszabb stucni kellene nekem bele,aztán gyia.
Aki hozzam hasonloan inkabb angolul tud nemet helyett: Tour cikkekbol valogatas angolul: www.tour-quarterly.com
btw. Scott es Storck nalam kizarva. Ha mar nemet akkor Canyon, az Aeroad az egyik vaz, ami szoba jon, de pont ennek van problemas geometriaja. Raadasul a Tour cikk alapjan meg hosszabb a vaz, mint a Canyon hivatalos merettablaja. A TOur 570mm-es virtualis felsocsovet ir (Canyon 560-at), es ehhez 150mm-es fejcso tartozik. Ez nagyon kicsi, raadasul max 15mm gyurut lehet fellenni, az epp csak eleg lenne. A kovetkezo meret meg 170mm fejcso, ez jo, de ehhez hivatalosan 575mm-es felso cso tartozik, ez mar sok, de ha esetleg meg hosszabb is, akkor aztan foleg.
Persze nyeregszogek is kavarnak, minden szoba joheto vaz eddig mas es mas.
Mûanyag szíj - Gömbszíj - Sütéssel végteleníthetõ gömbszíjak
Majdnem minden hajtástechnikai boltban van.
Limitáltan nyúlik... (ellenkezõ esetben alkalmatlan lenne a feladatára) ... olyan 2-3 lyuknyira számolhatsz.
Nem drága, házilag is össze lehet sütni, csak némi ügyesség kell hozzá.
valahol biztos találok hozzá!
az nyúlik rendesen mert 18 cm állítási lehetõség van .
majd utánajárok!
Aki hozzam hasonloan inkabb angolul tud nemet helyett: Tour cikkekbol valogatas angolul: www.tour-quarterly.com
btw. Scott es Storck nalam kizarva. Ha mar nemet akkor Canyon, az Aeroad az egyik vaz, ami szoba jon, de pont ennek van problemas geometriaja. Raadasul a Tour cikk alapjan meg hosszabb a vaz, mint a Canyon hivatalos merettablaja. A TOur 570mm-es virtualis felsocsovet ir (Canyon 560-at), es ehhez 150mm-es fejcso tartozik. Ez nagyon kicsi, raadasul max 15mm gyurut lehet fellenni, az epp csak eleg lenne. A kovetkezo meret meg 170mm fejcso, ez jo, de ehhez hivatalosan 575mm-es felso cso tartozik, ez mar sok, de ha esetleg meg hosszabb is, akkor aztan foleg.