Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

ez pont a méretem: Dancelli « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása :) ahogy nézem max 1 hosszabb stucni kellene nekem bele,aztán gyia.

Ebbõl lesz pályabringa?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
ez pont a méretem: http://apro.bikemag....ll-l53415.html# :) ahogy nézem max 1 hosszabb stucni kellene nekem bele,aztán gyia.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Valoban, mivel az Aeroad ugyis csak a neveben aero, lehet jobb valasztas lenne az Ultimate. Nem is zartam meg ki, de az Aeroad azert kivanatosabb nekem. Jo lenne egyet probalni. Vagy valami hasonlo hosszu vazat.

Sajnos egy ideig meg a tekeres korlatozva van... Gorgon ulve ugyan egesz jol elvagyok, de kiallva kesz kinszenvedes csak siman atforditani is a pedalt.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Aki hozzam hasonloan inkabb angolul tud nemet helyett: Tour cikkekbol valogatas angolul: www.tour-quarterly.com

btw. Scott es Storck nalam kizarva. Ha mar nemet akkor Canyon, az Aeroad az egyik vaz, ami szoba jon, de pont ennek van problemas geometriaja. Raadasul a Tour cikk alapjan meg hosszabb a vaz, mint a Canyon hivatalos merettablaja. A TOur 570mm-es virtualis felsocsovet ir (Canyon 560-at), es ehhez 150mm-es fejcso tartozik. Ez nagyon kicsi, raadasul max 15mm gyurut lehet fellenni, az epp csak eleg lenne. A kovetkezo meret meg 170mm fejcso, ez jo, de ehhez hivatalosan 575mm-es felso cso tartozik, ez mar sok, de ha esetleg meg hosszabb is, akkor aztan foleg.
Persze nyeregszogek is kavarnak, minden szoba joheto vaz eddig mas es mas. :)

Canyon Ultimate CF SLX? 565os felso cso, 170es fejcso

En ilyen vazat hasznalok mas meretben ugyan, imadom! :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
elkezdek gyûjtögetni 1 pályabringára. :) elég hosszú projekt lesz,mert azt tervezem,h a felújított milire mennék csak ki vele. :D remélem lesz belõle vlmi,és még lesz erõm tekerni is rajta.

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

Mûanyag szíj - Gömbszíj - Sütéssel végteleníthetõ gömbszíjak

Majdnem minden hajtástechnikai boltban van.

Limitáltan nyúlik... (ellenkezõ esetben alkalmatlan lenne a feladatára) ... olyan 2-3 lyuknyira számolhatsz.
Nem drága, házilag is össze lehet sütni, csak némi ügyesség kell hozzá.

áááá köszönöm!

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

valahol biztos találok hozzá!
az nyúlik rendesen mert 18 cm állítási lehetõség van .
majd utánajárok!

Mûanyag szíj - Gömbszíj - Sütéssel végteleníthetõ gömbszíjak

Majdnem minden hajtástechnikai boltban van.

Limitáltan nyúlik... (ellenkezõ esetben alkalmatlan lenne a feladatára) ... olyan 2-3 lyuknyira számolhatsz.
Nem drága, házilag is össze lehet sütni, csak némi ügyesség kell hozzá.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Én amúgy innen akarok rendelni majd egy rövid szettet. Van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel a termékekkel?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Jó kis téli ruha valakinek:2011 Spider Man Winter Long Sleeve Sports Cycling Suit Jersey + Pants Set - Red + Black (Size-XL) - Free Shipping - DealExtreme:D
GT-Atee

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Aki hozzam hasonloan inkabb angolul tud nemet helyett: Tour cikkekbol valogatas angolul: www.tour-quarterly.com

btw. Scott es Storck nalam kizarva. Ha mar nemet akkor Canyon, az Aeroad az egyik vaz, ami szoba jon, de pont ennek van problemas geometriaja. Raadasul a Tour cikk alapjan meg hosszabb a vaz, mint a Canyon hivatalos merettablaja. A TOur 570mm-es virtualis felsocsovet ir (Canyon 560-at), es ehhez 150mm-es fejcso tartozik. Ez nagyon kicsi, raadasul max 15mm gyurut lehet fellenni, az epp csak eleg lenne. A kovetkezo meret meg 170mm fejcso, ez jo, de ehhez hivatalosan 575mm-es felso cso tartozik, ez mar sok, de ha esetleg meg hosszabb is, akkor aztan foleg.

a múltkor nézegettem a wilier vázakat, az 56-57-es (vízszintesen mért) felsõcsövû vázaiknak 17-19-es fejcsöve van.

Bikeexpress.hu

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
marad a colnago :D :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Csak gyõzd kivárni míg Yasec legyárt egy vázat. Másfél év nem volt neki elég..

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Yasec mester vagy Merényi Dániel? talán ott sem lenne gond sem a méret, sem a minõség

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
esetleg méretre készült colnago. :D azzal tuti nem lenne gond. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

10.000 Ft alatt milyen felnit ajánlatátok edzõgépre?

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
valahol biztos találok hozzá!
az nyúlik rendesen mert 18 cm állítási lehetõség van .
majd utánajárok!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
ezt nem tudom. kör keresztmetszetû,gumi "szíj"

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
ááááá köszi mindent értek! meghajtoszijat meg gondolom lehet rendelni hozzá.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

nem tudom mennyire látszik a rajz. sajna nem tudom máshogyan megoldani. némi magyarázat: a teljes keret hossza 1400mm, a 2 hátsó "fix" görgõ távolsága 260mm, az "állít6ó" görgõnek 9 állása van. 20mm-es távolságra 1mástól. nekem 10mm-es tengelyek vannak a görgõkben. ezek átmérõje 80mm, 367mm a futófelülete, az egész 390mm széles. a maradék a hajtáshoz kell. remélem érthetõen írtam le. az én bringám tengelytávja kb 98cm. nekem úgy van beállítva,h a rajzon jobbról a 4. furatban van az "állít6ó" görgõ.