En vegul kompaktnal kotottem ki, messze a legkenyelmesebb.
Amikor a LOOKon mar kompakt volt, a teli bicon anatomikus, hat visszaulve a telire ereztem, hogy nagyon kenyelmetlen. Egy "godorben" volt a kezem, de persze mivel azt szoktam meg, hat amig nem tudtam, hogy van jobb, nem zavart tulzottan. (Ez az anatomikus felso resze lejtett mint a hagyomanyosok, csak nem annyira, mint egy Newton mondjuk.)
Most mar mindket bicon kompakt van.
Kormanyszar szog es magassag nem maradt ugyanaz, de nehezen merheto, mivel ekesbol Ahead adapteres lett.
Nekem is egy kis gödörben van a kezem, emiatt próbálom egy kicsit elõrébb fogni a fékváltókart. Szerintem a gödör miatt szokott zsibbadni a kezem fékváltókar fogásban, mert a kormány pont nyomja az ereket. Olyan kormányom még nem volt, ami tökéletesen kényelmes lett volna alsófogásban (pedig eddig négyet használtam) mindegyiknél rossz helyen van alul a törés, de igazából annyira nem zavar. Lehet nekem is kompakt lesz a követezõ kormányom, de olyan kéne belõle, aminek nagy az esése.
A kompakt összegezve olyan, hogy felül nem lejt ezért picit magasabban van a fékváltókar és minimálisan rövidebb is ezért kb 0,5cm-rel lejjebb kell rakni a kormányt, ami kompenzálja a magasságbeli és a hosszbeli különbséget?