Igen, a puchomat a bianchi gyártotta.
Sokat mentem már vele, de semmi extra kopást nem látok.
én is abban bízom, hogy ha '92 óta nem fogyott el, akkor még van benne pár km.
Igen, a puchomat a bianchi gyártotta.
Sokat mentem már vele, de semmi extra kopást nem látok.
Igen, a puchomat a bianchi gyártotta.az enyém is acél, egy bianchi caurus, apai ágon végülis rokona a te puchodnak, szóval lehet, hogy valami génhiba a zajosság. amúgy engem csak azért zavar, mert olyan érzésem van, hogy ami zajos, az kopik. remélem, nincs így. ma megnézem, ezt a kis csavart, amit GT_Atee írt, aztán ha nem jön be az sem, akkor beletörõdök. de kösz a tippet.
A sebesség mindent megold.
A puch-on nálam is zajosabb valamiért a hátsóváltó, de fogalmam sincs, hogy miért. Állítgattam, szereltem sokszor, de már beletörõdtem, hogy ez ilyen. Most már csak aluljárókban tûnik fel a hangja.
A régi minõségi vázakra, amiket kézzel csináltak, szerintem ez még nem volt jellemzõ.Ja a acél vázaké valamelyest alaktartóbbak mint a cserélhetõs aluk.Ha egy váz hozzám kerül egybõl ellenörzöm a váltófelrakás elött a párhuzamosságot,az újon is kellett igazítani.
Pét? Mikor rajtolsz?Na koran beszeltem.
Tenyleg alig van van kulonbseg az atmeroben, de ez pont eleg ahhoz, hogy sarvedohoz mindig hozzaerjen egy-egy felszedett kavics.
De igy legalabb a holnapi idofutamon nem fog lassitani a sarvedo.
Esetleg a vázon a váltótartó-fûl párhuzamosságát ellenõrizni a kerékhez képest,egy szervízben megoldják.
7-es exage 500 váltóm van, meg hajtásom, és az a bajom, hogy zajos. normális ez? be van állítva rendesen, pöccre vált le-föl (rsx 7-es sti). sor- és lánccserén eleve töröm fejem, de csak jövõ nyáron mert ez még annyira nem kopott, sõt. kicsit olyan érzésem van, mintha maga a váltó lenne zajos, mert elõtte egy másik 500 ast használtam, az is zajos volt, nem deformálódott egyik sem. olyan jellegû zajra gondolok, hogy minél nagyobb fogaskerékre teszem, annál zajossabb, persze nem használom keresztbem de most csak nagytányérom van, ma rakok fel kicsit is, de az zavar, hogy 13-15-17 (ez az alsó 3)fogakon is csörömpöl. hogy lehetne ezt megoldani? nem újkeletû probléma, csak zavar, most annyit tudtam tenni, hogy két egységgel hangosabban hallgatom a zenét, így nem hallom
7-es exage 500 váltóm van, meg hajtásom, és az a bajom, hogy zajos. normális ez? be van állítva rendesen, pöccre vált le-föl (rsx 7-es sti). sor- és lánccserén eleve töröm fejem, de csak jövõ nyáron mert ez még annyira nem kopott, sõt. kicsit olyan érzésem van, mintha maga a váltó lenne zajos, mert elõtte egy másik 500 ast használtam, az is zajos volt, nem deformálódott egyik sem. olyan jellegû zajra gondolok, hogy minél nagyobb fogaskerékre teszem, annál zajossabb, persze nem használom keresztbem de most csak nagytányérom van, ma rakok fel kicsit is, de az zavar, hogy 13-15-17 (ez az alsó 3)fogakon is csörömpöl. hogy lehetne ezt megoldani? nem újkeletû probléma, csak zavar, most annyit tudtam tenni, hogy két egységgel hangosabban hallgatom a zenét, így nem hallom
Kezdetnek ..:BringAlap:.. - Bringás-magyar szótár.valaki igazán összeállíthatna egy bringás-magyar szótárat!