Csontközé nem nõ izom. A két vállízület távolsága adott, kivéve ha eltörted a kulcscsontod.
Az a bringa valójában 56-os, csak slopingos.
tulajdonképpen mindkettõben igazad van, és a második különösen megnyugtató
Csontközé nem nõ izom. A két vállízület távolsága adott, kivéve ha eltörted a kulcscsontod.
Az a bringa valójában 56-os, csak slopingos.
"Azt elfelejtettem mondani, hogy a vállszélességnek nincs köze az úszáshoz. A csontok szélességét kell mérni, az meg adottság."
hmm, ebben azért nem vagyok biztos. a csontok közti izomzat is tudja szerintem növelni a vállszélességet. pl mióta futok, jelentõsen összementek a vállaim is.
egyébként úgy néz ki, hogy a Giant méretét alaposan elb...tam. M/L a Defy-nál 53.5cm. nekem meg 56-os kellett volna. bal**sz vagyok, hiábaaz volt a baj, hogy nem találtam a bicjat a neten, mert a csávó azt írta, hogy 2011-es a bringa, úgy pedig nem találtam meg, mivel 2010-es mindegy, ettõl még bal**sz vagyok. úgy vettem meg, hogy nem tudtam ráülni, mert nem volt benne hajtómû. tényleg korrektül bal**sz vagyok...
A sebesség mindent megold.
basszus. köszi.
a vicc hogy elõször ülve mértem, de akkor is földig,,,.
de így már egész elfogadható :
igazából a tapasztalat alapján magamnak is kb 52-es vázat gondoltam, 52-53 közti eff felsõcsõhosszal.
Seat tube range c-c 50.5 - 51.0 51.7 - 52.2 53.4 - 53.9
Seat tube range c-t 52.1 - 52.6 53.3 - 53.8 55.0 - 55.5
Top tube length 52.8 - 53.2 52.8 - 53.2 54.0 - 54.4
Stem Length 10.5 - 11.1 9.4 - 10.0 9.6 - 10.2
BB-Saddle Position 69.7 - 71.7 68.9 - 70.9 67.2 - 69.2
Saddle-Handlebar 50.0 - 50.6 50.8 - 51.4 52.5 - 53.1
Saddle Setback 3.2 - 3.6 4.4 - 4.8 3.9 - 4.3
Azt elfelejtettem mondani, hogy a vállszélességnek nincs köze az úszáshoz. A csontok szélességét kell mérni, az meg adottság.és azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy hány mm a legszélesebb országúti kormány amit gyártanak? ahogy nézem 440mm-nél szélesebbet nem igazán találok... ne is keressem tovább, vagy azért létezik szélesebb?
jónak tûnik (állványon) a 9-es lánc, 8as sor kombó.
bár nagyon öszvér a szett:
- 9-es lánckerekek
- 8-as sor
- 7-es váltó és átdobó
- 8-as fvkar, alsócsöves átdobó-váltókar
Ave,
emlékszem tavaly volt róla szó, de már nem emlékszem mit írtál rá. Az erdészházhoz milyen áttétellel tudtál felmenni tavaly elõtt?
SRAM-ot nem veszek, a suly meg ahogy irod... 11kg vagy 10.9 mindegy.
Hat lassan minden megvan (bandazs meg ilyesmi hianyzik meg), csak a vaz nem. Nem biztatnak semmi konkrettal. De vegulis jol elvagyok ezen az acelszornyen.
Sram-ot kellett volna venned az 100grammal könnyebb, mint a shimano (nem mintha számítana azon a bringán a súlyKoszi, de mondom ma vettem ujat, direkt ezt szerettem volna.
Vicces, hogy filleres HG50, de ugyanugy tetszik a high tech cuccok. Csak uj jatek legyen, en mindennek orulok.A Michelin Dynamic is szuper, hepi vagyok vele. Mondjuk vizes uton nem tudom mire kepes, jo lenne nem a versenyen megismerni a hatarait.
Tudok kölcsönadni egy 11-28-as 8-as sort.1. Dehogyis, nincs is lejto... hisz hegy sincs.
2. En inkabb Schleck vagyok lejton, mint Nibali.62 km/h volt a vmax tavaly. Vicces, a sikon majdnem mentunk ennyivel az elejen a hatszelben.
De ha nagyon kell, tudok porgetni, 70 az kb. 130-as fordulat.
8-as technika, vegulis kb. hasonlo szint mint a tied. (trikolor jobbara, de rx100 es pezsgo 105 is van)