Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez a méreg, nem a cián!
milyen belsõ volt? nekem Maxis flyweight belsõim voltak de ilyen bajom még nem volt velük, általában felütés miatt kellett kukáznom õket (2 lyukat olyan közel elég szar ragasztani, nekem 50%-ban sikerül). Mondjuk ezek bizarrul vékonyak, cserébe 65g a normál 100-120 hoz képest.

Ez is flyweight, 53gramm a szalag nélkül.

A sebesség mindent megold.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Ez a méreg, nem a cián!
milyen belsõ volt? nekem Maxis flyweight belsõim voltak de ilyen bajom még nem volt velük, általában felütés miatt kellett kukáznom õket (2 lyukat olyan közel elég szar ragasztani, nekem 50%-ban sikerül). Mondjuk ezek bizarrul vékonyak, cserébe 65g a normál 100-120 hoz képest.

Itt a beszámoló a versenyrõl: Márkus Jani kerékpáros blogja: Bringa Bt Kupa - 2012.06.24. - Kincsesbánya

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehetett csak. Sajnalom, megneztem volna, mi lesz, ha elolmaradsz.

Én is. :)
Az biztos, hogy nyerni nem tudtam volna, mert ezen a pályán tõlük nem tudtam volna elszakadni. Annyi esélyem lehetett volna, hogy átveszem valamelyik támadásukat és utána továbbviszem a tempót, miközben hátul nem reagálnak azonnal, aztán végigvezetem a célig a kis szökésünket, a végén meg lesprintelnek azok, akik velem jöttek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehetett csak. Sajnalom, megneztem volna, mi lesz, ha elolmaradsz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Itt a beszámoló a versenyrõl: Márkus Jani kerékpáros blogja: Bringa Bt Kupa - 2012.06.24. - Kincsesbánya

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
upsz.
https://encrypted-tb...j_EUElKzwILfGCQ

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Azt latni kell, hogy idehaza vagy amator versenyeken indul, vagy evente csak 3 versenye van.
Sajnos ez van, nincs eleg licenszes versenyzo, aki valtana az se valt ki licenszet, mert igazabol minek, mindenhol lehet mar amatorkent licensz nelkul is menni.

A continentalis csapatoknal egyebkent nincs bio utlevel, szoval lehet meg nehezebb is ervenyesulni, mint egy osztallyal fentebb.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MJani,
Miert mentel kevesebb kort?

Írom a választ.

Érdekes ez az OB...
Akkor most a Fejes Gabi idõfutam bajnoki mezben megy majd az AMATÕR KUPA idõfutamokon? a mezõnyversenyeken meg úgy, hogy majdnem ott is meg lett a címeres trikó? :-)
Semmi bajom Fejes Gabival, jók az adottságai és gondolom edz is keményen, de neki már nem itt kéne vitézkednie és itt most tényleg nem az zavar, hogy akkor most elõttem jön be ha néha-néha indulok egy amatõr kupán, hanem, hogy mennyire "sajátságos" ez a Magyar országúti versenyzés.
Erõs na! simán kint is beférhetne valahova.
Persze csak ha akarna. Lehet, hogy nem is akar mert rájött ennek a "profiskodásnak" a kilátástalanságára és ezért hagyta ott anno a õket? És kielégíti az, hogy itthon meg a környezõ országokban nyeri a versenyeket gyakorlatilag csapat nélkül. Errõl egyszer szívesen beszélgetnék vele

Pont tegnap errõl beszélgettem egy másik amatõr versenyzõvel. Egyszer én is meg fogom kérdezni errõl Gabit.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Érdekes ez az OB...
Akkor most a Fejes Gabi idõfutam bajnoki mezben megy majd az AMATÕR KUPA idõfutamokon? a mezõnyversenyeken meg úgy, hogy majdnem ott is meg lett a címeres trikó? :-)
Semmi bajom Fejes Gabival, jók az adottságai és gondolom edz is keményen, de neki már nem itt kéne vitézkednie és itt most tényleg nem az zavar, hogy akkor most elõttem jön be ha néha-néha indulok egy amatõr kupán, hanem, hogy mennyire "sajátságos" ez a Magyar országúti versenyzés.
Erõs na! simán kint is beférhetne valahova.
Persze csak ha akarna. Lehet, hogy nem is akar mert rájött ennek a "profiskodásnak" a kilátástalanságára és ezért hagyta ott anno a õket? És kielégíti az, hogy itthon meg a környezõ országokban nyeri a versenyeket gyakorlatilag csapat nélkül. Errõl egyszer szívesen beszélgetnék vele

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
MJani,
Miert mentel kevesebb kort?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Új külsõket vennék,szerintetek Vittoria Rubino Pro v. Michelin Pro 3?

Érvek-ellenérvek?

GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nem tudom,hogy itt ki hogyan és mikor szerezte meg a jogsit,de amikor én 2000-ben megszereztem az volt belevésve,hogy 2000.x.x-tõl 2002.x.x.-ig kezdõ vezetõi engedély.
GT-Atee

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás

no offense, de ezt hogy akarják megoldani? 1-2 ezres órabérben béreljen az ember utast két évig? akinek meg nincs munkanélküli jogsis anyukája akit furikázhat az megszopta?

(persze úgyse lesz belõle semmi, de ebbõl a szempontból ez igen érdekes dolog)

Ja, megszaporodott volna a nyugdíjas jogsis nagymamák és nagypapák száma mint anno a bécsi bevásárlások idején! :D
Milyen furcsa lenne megy a "gyerek" diszkóba és a nagypapa addig megvárja a kocsiban...... :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

nem véletlenül akarták bevezetni a próba jogsit, hogy az elsõ két évben csak rutinos sofõr mellett lehessen vezetni, mert nagyon sokat számít

no offense, de ezt hogy akarják megoldani? 1-2 ezres órabérben béreljen az ember utast két évig? akinek meg nincs munkanélküli jogsis anyukája akit furikázhat az megszopta?

(persze úgyse lesz belõle semmi, de ebbõl a szempontból ez igen érdekes dolog)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

most itt tényleg azon vagytok képesek vitázni, hogy a hülye gyökerek a hírekben milyen szófordulatot használtak?
Amióta az retekklubon képesek voltak kiírni, hogy "módósítják..." illetve egy élõ embert felkonferálni halottként azóta miért vagytok ezen meglepõdve??? Az újságíró szakma fel van hígulva, fõleg az interneten...

Ez egy blogbejegyzés, újságíróhoz semmi köze, a velo-n mindenki azt ír, amit akar.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
most itt tényleg azon vagytok képesek vitázni, hogy a hülye gyökerek a hírekben milyen szófordulatot használtak?
Amióta az retekklubon képesek voltak kiírni, hogy "módósítják..." illetve egy élõ embert felkonferálni halottként azóta miért vagytok ezen meglepõdve??? Az újságíró szakma fel van hígulva, fõleg az interneten...
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Errõl ez jut eszembe. https://fbcdn-sphoto...211074708_n.jpg

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
[quote name='H.Zoli']Értem, akkor ezek szerint legyen kresz módosítást és a hibázó, vétkes sofõr jogos büntetésének a felét kapja meg minden, a balesetet okozó jármûben utazó személy, mert nem tartatta be vele a szabályokat? Csak és kizárólag a sofõr a hibás, olyan nincs, hogy egy társaság elütött. Az, hogy egy idióta barom a haverjaival együtt, az mindegy, az õ kezében van az irányítás, neki kell mérlegelnie a dolgokat.
Én dobtam ki régen a kocsimból haverokat éjjel, a préri közepén, mert be voltak baszva és hülyeségeket ordibáltak.[/QUOT

respect. de nem mindenkinek van ám ennyi esze...

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...ebben teljesen igazad van és senki sem vitatja el, de vannak befolyásoló tényezõk. Ebben az esetben az a szatyor barom aki valszeg srófolta az ágyát. Én erõsen feltételezem, h ha egyedül van a volánnál akkor ez a szörnyûség nem történik meg. Nem a felelõsséget szeretném áthárítani, megosztani, pusztán ezt vélem kiolvasni a sorokból.

Ridley Noah Fast 

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem vagyok ideges egy kicsit sem, csak azt próbálom belevésni az agyakba, hogy elütni csak sofõr tud, az pedig egy autóban csak egy van.