látom neked is bejönnek a lángnyelvek.
Igen.
De megmondom õszintén, a lángnyelves volt az elsõ, ahol tudtam a színeket változtatni, a többivel nem is próbálkoztam, de így utólag megnézve így is ezt a mintát választottam volna.
látom neked is bejönnek a lángnyelvek.
A sebesség mindent megold.
Az enyém szebb.nem igazán kedvelem a trek-et,de a honlapjukon találtam egy tök jó opciót. "egyedi" bringát csinálhatsz magadnak. az enyém ilyen lett: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
csináltam hagyományos fékekkel is: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülkirály hot rod-os a cucc.
A sebesség mindent megold.
nem igazán kedvelem a trek-et,de a honlapjukon találtam egy tök jó opciót. "egyedi" bringát csinálhatsz magadnak. az enyém ilyen lett: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
csináltam hagyományos fékekkel is: Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülkirály hot rod-os a cucc.
A német Bike Magazin sokat foglalkozik a merev vázas bringa kényelmessé tételével. Ez ugyan mtb újság de azért ott is fontos a kényelem. Méréseik szerint a legtöbbet egy vastagabb gumival kisebb nyomáson használva tehetsz a kényelemért. Ezután a nyeregcsövet említik, egy vékonyabb nyeregcsõ kicsit kényelmesebb. (31,6 vs. 27,2) A carbon váz szerintük is jó ötlet - de óriási különbségeket mértek a vázak rugalmassága közt. (ahogy a sporttársak is írták)Sheldon szerint lehet, hogy csak más (méretû) gumit kellene használnom. Lehet ez lenne a megoldás. Minden esetre karbonos ismerõseim arról gyõzködnek, hogy teljesen más érzés ilyen bringán ülni: "csillapítja az út rezgéseit". A konformitás kapcsán erre gondoltam.
kicsit túlárazottnak érzem az acélvázakat / acélvázas bringákat mostanában
itt van pl ez Recikli kerékpármûhely: De Rosa országúti 56cm valahol 125 környékén érezném reálisnak
Ridley Noah Fast
Sheldon szerint lehet, hogy csak más (méretû) gumit kellene használnom. Lehet ez lenne a megoldás. Minden esetre karbonos ismerõseim arról gyõzködnek, hogy teljesen más érzés ilyen bringán ülni: "csillapítja az út rezgéseit". A konformitás kapcsán erre gondoltam.
"Egy minõségi csõszettbõl készült acél váz+acél villa kényelem szempontjából a legjobb választás."
rögtön a titán, az olyanra tervezett/készített karbon és a szkandium után (na jó kb azzal van partiban), már persze ha pénz nem számít.
"Inkább a konformitás a kérdés"
az a szó ebben a formában meg szerintem mást jelent mitt amirõl itt értekezünk
"Találtam egy írást, Sheldon Brown, magyar változatban, e szerint nincs köze az anyagnak a kényelemhez, inkább pszichológia... Mondjuk ez régebbi cikk, a karbonra nem tér ki annyira."
engem errõl meg max egy legalább 4-5 tesztelõ által elkövetett vakteszt tudna meggyõzni, amennyiben döntõ többségben erre jutnának.
amúgy volt errõl itt is egy cikk, anno.