?
A ket hosszu napon elfaradtunk, en legalabbis remekul aludtam, az biztos.
De hat ez az igazi orszaguti kerekparsport, elvileg, nem? Mint a profik, az elso 3-5 ora csak farasztas.
Jo, ez inkabb csak regen volt, manapsag mar a profiknal is mas a helyzet: az elso ora hatalmas loszparade, es csak utana allnak at turatempora.
Vegulis ilyen szakaszunk is volt, a masodik nap, mentunk egy kis lassu rajtos szakaszt a 0. km-ig, onnan 38km loszparade, majd elengedtuk a "szokevenyeket" (kepzeletben) es a mezony vegigturazta a maradek tavot.
De ha vegig versenyeztunk volna, akkor nem csak elfaradtam volna, minden nap, hanem gorcsolok, elehezek, es masnap teljesen eselytelen vagyok.
Ez igy nekem ebben az erossegu mezonyben idealis volt. Ha persze a hazai amator elit van itt, akkor sehol se lennek az eredmenylistan, kozel nem lett volna ez az elmeny, hogy meg sprintben is volt eselyem. Szoval 100%-ban nekem valo verseny volt, meg is nyerhettem volna, ha okosabb vagyok. Nemigen hiszem, hogy lesz meg egy ennyire nekem valo tobbnapos az eletemben. Hatalmas elmeny volt, nagyon elveztem.
Magamból indultam ki, én biztos nem bírtam volna idegekkel ezt a lassú tempót. Múlthéten mentünk síkon egy majdnem 3 órás kört 31-32km/h körüli átlaggal 10-en, nagyon fárasztó volt szinte végig 100 körüli pulzuson lenni, rázott az út, fájt a karom, minden bajom volt a végére. És te sem vagy sokkal gyengébb, mint én.
A profiknál a soknapos versenyeken a töltelékszakaszokon van így, egy háromnapost végigküldenek versenytempóban, ha nem csak a rajtpénzért vannak ott.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére