en ezzel sokat kinlodtam es kiserleteztem cx bringan... jo, hogy kitalaltak a kompakt kormanyokat, mert tenyleg rovidebb lett a felso resz. csakhogy a tarcsas fekvaltok meg hosszitottak, igy lenyegeben ugyanott vagyunk, mint a kompaktsag elott ezert is mashogy nezhet ki.
a bevalt beallitas nekem: a kormany felso resze ugy jo, ha vizszintes, a (hosszitott) fekvalto kicsit felfele all, hogy az ember tenyere ne legyen annyira megtekeredve. probaltam elotte azt is, ha a kormany kicsit felfele tekerve, es a fekvalto koveti ezt, igy eltunik a egy kis "godor" a fekvalto es kormany kozott, amit en kenyelmesnek talaltam - ezt kovetik ezen a bringan. ha a kormanyt allitod be jol, akkor a fekvalto nagyon eloretekerne a kezed. de kivancsi vagyok jani tapasztalataira, o sokkal tobb bringan ul (en ezt harom bringabol es negy kormanybol, es stucnibol szurtem le).
mongy az igazsaghoz hozzatartozik, hogy nekem minden bringa hosszu kicsit (ami magassagban passzol, mes hossz kellene les magassaggal), igy hatrebb fogom kicsivel a fekvaltot. erre meg nem talaltam megoldast, mert se a rovidebb stucni, sem a kisebb vaz nem segitett, csak kenyelmetlenebb, illetve rosszabb lett. igy ha kenyelmi pozicioban fogom, akkor kicsit hatrebb csuszok, "aerobb" pozicioban meg kicsit elorebb fogom. ha nem egy magas turabringarol lenne szo, akkor inkabb eggyel kisebb vazat valasztanek, ami rovidebb, alacsonyabb.
arn módosította - 2019. október 04. - 09:59