Néha árnyalt a kép. Pl. nálam nem tudom, mi franc van, de 3 év alatt öregedtem vagy 30-at. Nem változtattam semmit, egyszerűen elment az erőm, terhelhetőségem, 1-2 emelet után már ég-lángol a combom, bringán kb. lassított felvételben vagyok, nem is esik jól, s extra másnapossá tesz. Hangsúlyozom: semmit sem változtattam, csak, 3 évvel ezelőtt ki tudtam volna ugrani a bőrömből, most meg örülök, ha "önellátásra képes vagyok". Októbertől áprilisig meg kb. egy kezemen meg tudom számolni a napokat, amikor nem fáj a torkom, fejem, nem ég minden izmom, az immunrendszerem meg kb. nem létezik. Normál esetben érdekelné a fenét, de, mégis frusztrál, mert, mindent utálok, amit nem tudok megmagyarázni...
![]()
De jó ötleteket lehet gyártani. Így a fizikai aktivitást kb. redukáltam annyira, amennyire szükségem van lelkileg.
Furcsa, hogy szellemileg-mentálisan teljesen kiegyensúlyozottnak-stabilnak érzem magam, még akkor is, ha törölgetés-polctakarítás közben szüneteket kell tartanom, mert szénné ég a vállam-karom.
Pozitív hozadék: Láncon-lánckeréksoron lehet rengeteget spórolni
Nem akarok itt az ízületi dologgal kapcsolatban off lenni (Pedig 39 évesen, 23 éve gyakorlatilag megszakítás nélkül futok, lenne mit írnom. Még egyesületben kezdtem, tanították is a koordinációt, a jelenlegi "divatról" is meg van a véleményem a futással kapcsolatban).
Gyógyszert én magam nem szedek, de ezek közül a cseppek több ismerősömnek beváltak, maguk sem hitték el:
- Októbertől nagyjából áprilisig szedem a Béres Cseppet (2-3 hét biztosan kell mire valamennyire felszívja magát a szervezet), az alkalmazott adagolással ellentétben naponta csak egyszer (kurv@ éhes leszel ha 2x szeded), 500-as vagy az elején 1000-es C vitaminnal.
- "D" vitamin kapszula, olajos
- Évente 1 darab kúra alkalmával kifejezetten az ízületeimre (ott hat ahol kell): https://www.egeszseg...RYaAjj0EALw_wcB
- Kicsit rendszertelenül de porcerősítő sem árt ha sokat mozogsz
Gyümölcsöt szoktam enni, de közel sem annyit mint amennyit kellene ezért is a fentiek nagyobb része (sörből pont fordítva fogyasztok ).