ilyen összerakva a hátsó fertály:

itt ki is térnék a hátsó kerékre,és hogy miért is lett egy jó nagy szivacs,egy laza kis centírozás. első műveletként szétszedtem az agyat. szokásos,tisztítás,kenés,beállítás. nagyon tetszik a recordnak ez az alu tengelyes agya. nem kell hozzá kónuszkulcs,csak néhány inbusz,meg egy 17-es villáskulcs. akár a vázban hagyva is beállítható a csapágy. ez sztem nagyon ötletes megoldás. van még vlmi ami tetszik benne: meg lehet cserélni a tengelyen lévő golyópályát. a fogaskerekek felőli oldal jobban van terhelve,így ha ez megkopik egy kicsit,akkor meg lehet cserélni. a régi campa agyakon ezt nem lehetett megcsinálni.
gondoltam kicsit kicentírozom a kereket,így levettem a gumit is. azt hiszem hiba volt ennyire belemerülnöm. az alu küllőanya,és húzott küllő nem a legjobb párosítás,ha szerelni kell őket. főleg,ha használtak már. esküszöm gyorsabb lett volna,ha új küllővel,és alu anyával újrafűzöm a kereket. egyenesnek,egyenes lett,de maradt benne egy kis ütés. és erre ráment kb 3 órám. dt küllőkkel lett régen összerakva a guriga. 2-1,5-2-essekkel. ahogy húztam őket,volt olyan ami megnyúlt vagy 1,5-2 mm-t is. persze ezeket lecseréltem,aztán inkább fellazítottam az összeset,elkerülendő a feszültséget. így már hamar megvoltam vele. (30-40 perc) természetesen olajat használtam a beavatkozásnál. lehet,h ezt kellett volna tennem az elején is.
na mind1. kész lett. használható. vlmikor később lehet,h nekiállok megint,de másképp.