Az oldalon linkelt pegoretti resp is erdekes: 48-as, nem muffos, stainless acelvaz 1840 gr??? Mivan? Az over csövekre ilyen sok festék kell?
Egyrészt, másrészt inkább legyen a váz merev, mint tészta.
Amúgy vicces, hogy a héten minden nap 2 vagy több órát töltöttem nyeregben, és nem érzem "nyomottnak" magam. Féltem év elején a Selle Italia MAX Flite-tól, de teljesen alaptalannak bizonyult ez. Széles, rugózik, támaszt, nem nyom.
Így elnézem neki, hogy optikailag kompromittálóbb, mint a sima Flite. 
A Khamszinnal eddig teljesen elégedett lehetek. Nagyon szépen forog, igaz, dögnehéz (az elsőt kíváncsiságból lemértem felgumizva (szóval belső-külső-felniszalag-gyorszár) és 1149 grammra adta a történetet. Pár napja elbambultam (kell templom előtti emlékműszoborra bámulni hátszélben..) és akkora kátyút fogtam 34 körüli tempónál, hogy a kulacsom elreppent. A keréknek meg kutya baja (18 küllővel erős).
A Gommitalia gumik is teljesen korrektek. Nagyon jól tapadnak már így "bejáratva", és kényelemben VERIK a szélesebb rubino prot. Oké, tartósságra tuti, negyedannyit fognak bírni, mert a hátsón már kezd simulni a minta, de nagyon jó gumiknak tartom őket még a Rubino Pro-Open Korsa után is.
Ezek után kíváncsi leszek a Vento Asymmetric-Diamante Pro Radiale párosra, csak az a buta BB30 középrész-zéger lenne már meg valahonnan...
Még egy kis "tapasztalat": a kormány, ami idénre került föl. Leírhatatlanul merevebb, mint az előző Bébébé. Hiába "spórolták ki" a cuccot belőle, a 3plán húzott kialakítás ott hagyta meg az alut, ahova kell. Végre nem azt érzem kiállva, vagy gyorsabb fordulókor, hogy mindjárt elnyalok.