tetszik a váz
hol és mennyibe kerül?
egybe volt anno, sora cuccokkal, vadi ujonnan valami 160 penzert. maga a vaz nem tudom mennyi.
tetszik a váz
hol és mennyibe kerül?
azokról az agyakról még annyit hogy nekem a wtb féle montis, gyakorlitalig gyárilag szar (racsni) kb 150 km -t bírt, és azt mondják hogy elég sok van ilyen,,,,,valamint ricsi bácsi montis kerékszettjében is ez van, amit szépen vissza is hívtak tavaly (velotrade szájton a régi hírek közt még ott volt a cikk)Nekem is montis amclassic agy van hátul az országutiban, kerékpárboltban esztergáltak le valamit a záróanyából, tengelybõl asszem. Nekem legalábbis ezt mondták, és tökéletes a mérete.
Még egy mondat ezekrõl az agyakról, ugyanezek az amclassic licensz wtb agyak vannak a montimban és 1 év nagyon lájtos használat kikészítette a hátsóagy egyik csapágyát. Nagyon nehezen tudtam csapágyat szerezni bele.
Szóval könnyûek nagyon de egyáltalán nem tartósak.
Na akkor elvileg megoldható itthon a hátsó agy, majd utána járok. Elsõt viszont még mindig nem találok sehol (na jó nagyon nem szakadtam meg a keresésben:)). És várok ötleteket 32 küllõs szingós felni ügyben is, valami jó kompromisszum könnyû, tartós, olcsó, beszerezhetõ
Asszem két kereket fogok kérni névnapomra:)
@Alonso a Decathlonban a Vento csak akció volt vagy ott ez az ára?
Mi a súlya egy ilyen Vento szettnek?
Nekem is montis amclassic agy van hátul az országutiban, kerékpárboltban esztergáltak le valamit a záróanyából, tengelybõl asszem. Nekem legalábbis ezt mondták, és tökéletes a mérete.
Még egy mondat ezekrõl az agyakról, ugyanezek az amclassic licensz wtb agyak vannak a montimban és 1 év nagyon lájtos használat kikészítette a hátsóagy egyik csapágyát. Nagyon nehezen tudtam csapágyat szerezni bele.
Szóval könnyûek nagyon de egyáltalán nem tartósak.
(ha szabvány tengelye van annak az agynak)
Persze, hogy megcsinálják, ha van 130-as AmClassic (oúti) agy a készletükön, vagy neked. De pont az a gond, hogy nincs! Azért kínálták a 135mm-set, mert csak az volt, és szerintem most sem lehet kapni oúti AmClassic hátsó agyat kis országunkban. Nekem egyszer szerencsém volt, a Pro Bike révén...