pláne h nem is fogná meg rendesen.
na majd holnap lekapom
Akkor légyszíves. :ok2:
Az nagyon trehány megoldás volna, ha ilyen rögzítõbilincset használnék, amivel a slagot kell rászorítani a csapra?
Akkor légyszíves. :ok2:
Az nagyon trehány megoldás volna, ha ilyen rögzítõbilincset használnék, amivel a slagot kell rászorítani a csapra?
de igen. a pálcát kell vagdosni. elég melós az elsõ felrakás, mire mindenütt jó lesz. de utána az atomháborúban is állja majd a sarat.
nekem sincs rögzítõszem. aluból hatogattam rögzítõ bilincset. csak lemezvágó olló reszelõ meg fúró kell hozzá. belsõbõl meg vágsz alá betétet h ne karcolja a vázat. ez se biztos h elsõre jó lesz. de csak egyszer kell megcsinálni. túl vékony lemezt ne válassz mer átlyukad, nem fogja tartani. ha nem vili akkor lefényképezem ha kell
Nem tudom segít-e, ilyen a sárvédõm. Még az sem teljesen világos, hogy hogyan kell belõni a sárvédõ szimmetrikusságát. A srác a boltban azt mondta, hogy a pálca vége kb. a feléig érjen annak a mûanyag bizbaszbnak, ami a képen is látható, amibõl én arra következtetek, hogy nem a pálca hosszával szabályozom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
a 700x23-as gumihoz mekkora kerékméretet kell beállítani a km órában?
RAUH-Welt
B E G R I F F
köszi szépen!
elvesztettem a papírt amit az órához adtak, pedig volt egy táblázat, hogy melyik gumihoz mennyit kell beállítani...:/
amúgy Maxxis Xephyr-hez lesz..
Jettison ez 70Km-en mennyi többletet jelent?
egy képletet légyszíves mellékelni!!
Jettison ez 70Km-en mennyi többletet jelent?
egy képletet légyszíves mellékelni!!
Jajaazt is belemérted, hogy belapul kicsit, amikor rakta ülsz, emiatt kisebb lesz az effektív kerület?
:P;)
Flickr
Gumija valogatja. Mondjuk sokat nem csal, akkor se, ha 1cm-t tevedsz. (0.4%)
Nekem a Michelin Pro3Race 2117mm, elkepszto precizioval merve!
a 700x23-as gumihoz mekkora kerékméretet kell beállítani a km órában? :zawstydzo