Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Azt hittem a mach1-et veszed. Néztem is, hogy azt mióta forgalmazza a neuzer.

Azt szeretném, de nem szeretnék várni. Neuzerben sok mach1 van (pl.: cfx-bõl van bõven), mivel a kereket is ott fûzik a gépek, nem kizárt hogy lesz a raktárban, de ha nem akkor assault lesz. Még néztem a RIGIDA FLYER-t, de az nem szegecselt.
Nem vagyok könnyû eset tudom, de ezt találtam még.... Jelenleg is ambrosio van a gépen, csak szingós, más bajom nincs vele.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Eddig csak szóbeli egyeztetés volt, most kérdeztem kb. 1-2 hónap.... 3-4 évig használt assault felnit és õ ajánlja, mivel beszerezhetõ és jövõhéten kész lenne, lehet megkockáztatom:), ha nem jön be majd a következõ áldozatokat eltántorítom:p.

Azt hittem a mach1-et veszed. Néztem is, hogy azt mióta forgalmazza a neuzer.

A sebesség mindent megold.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Van nekik? Azt hittem, hogy nincs az országban.

Eddig csak szóbeli egyeztetés volt, most kérdeztem kb. 1-2 hónap.... 3-4 évig használt assault felnit és õ ajánlja, mivel beszerezhetõ és jövõhéten kész lenne, lehet megkockáztatom:), ha nem jön be majd a következõ áldozatokat eltántorítom:p.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az egyik klubtársam szervizes a neuzerban, felnibõl 20% jön le, fûzés ingyen.....

Van nekik? Azt hittem, hogy nincs az országban.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Honnan rendeled meg?

Az egyik klubtársam szervizes a neuzerban, felnibõl 20% jön le, fûzés ingyen.....

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás
nálunk még vannak csodák. a leltár alatt találtam 72 db alu küllõanyát 15 Ft/db áron. régen szerezte be az üzlet,és ennyiért árulja. olvasom milyen felniket írtok. kövezzetek meg,de sztem hosszútávon nem éri meg ilyen 6000es felniket venni. mavic open pro,azt kész. nincs az,h kibír kb 2 évet,aztán kuka. sokkal tovább bírja mint a többi. tudom,h drága. évek óta használok open pro-t. kb 3-4 alkalommal centíroztam. elötte meg volt sok más,de évente vehettem 1et.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én teljesen véletlenül jutottam egy pár Michelin Pro2-höz. Sokáig Continental párti voltam (egyszerûen csak szimpatikudabbnak találtam a made in germany-t, mint a france-t), de most már csak Michelin-t vennék (estleg még kipróbálnám a peremes Tufo-t)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

vagy gp4000 én arra esküszöm, 10kért vettem egy párat újonnan.

A simára vagy amelyiknek S van a végén?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
vagy gp4000 én arra esküszöm, 10kért vettem egy párat újonnan.

Ha jól sejtem, lehet azon a bringán többet könnyíteni ennyi pénzért :) kb 250ft/db a revo, így 16ezer lenne +kifûzés+befûzés, tegyük fel hogy megállna 20ezerbõl. Ezzel a DT champion-hoz képest 161 grammot könnyítenél összesen. Az 80 gramm kerekenként.
Nem tudom milyen külsõgumid van, de ha valami drótperemes, vagy egyszerûbb hajtogatható, akkor az olyan 250-300g /db. Vegyél két schwalbe ultremo-t 11ezerért, és feleannyiból spóroltál ugyanannyi grammot, ráadásul a kerék kerületén, ahol a legjobban lehet érezni, bár kérdés hogy ennyit meg lehet-e érezni.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Ha már kerék témánál vagyunk,akkor szeretném megkérdeni tõletek,hogy mi a vélemény DT Revo küllõvel(persze 3 keresztben,32 lyuk-al) való fûzéshez 80kg-hoz könnyítés gyanánt.Felnit szintén Sun Assault-ot használok ami nálam is probléma mentesen fut és jelenleg normál 2mm-es DT-vel fûzve,elõl sugárban,hátul meg sor felõl 3kereszt-másik oldal sugár.

ebbe a felnibe biztos nem fûzetnék 12-15ezerért küllõt...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mikor én kérdeztem 1 éve, akkor volt valaki akinek 500km-t bírt és szétszakadt, állítólag volt egy selejtes széria, de az R kódosak már jók. Ne vegyél szineset, kevesebbet bírnak.

A színes nem is akciós. :)
Találtam egy ilyet. http://schwalbe.com/...nsatzbereich=11

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Értem, azért várok mások véleményére is. Hátha nem mindenkinek jött be annyira.

Mikor én kérdeztem 1 éve, akkor volt valaki akinek 500km-t bírt és szétszakadt, állítólag volt egy selejtes széria, de az R kódosak már jók. Ne vegyél szineset, kevesebbet bírnak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hopphopp tényleg, nem is tudtam hogy az ilyen olcsó kint.
Nekem volt egy pár ultremom, ami már akkor eléggé kopott volt mikor hozzámkerült, elindultam vele 2 versenyen (mondjuk abból egyik a pelso volt 200km..), utána pedig még fél évet elfutott a városi bringán, de akkor már rommá volt kopva/szakadva. Szerintem idén is ultremo-t fogok venni.

Értem, azért várok mások véleményére is. Hátha nem mindenkinek jött be annyira.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Csak 46 euro a revo. :) Dtswiss revolution 2,0/1,5 Speichen mit Messing-Nippeln (72 St.) - BIKE-COMPONENTS.DE
Alu anya hoz még sokat olcsón.
Ha már ez a téma, jók ezek az ultremo-k? Nem szakadnak ki könnyen? Gondolom csak versenyhasználatra valók. Kéne nekem egy pár gumi versenyekre, mit érdemes vennem? Szeretném 15e Ft-on beleül megúszni.

hopphopp tényleg, nem is tudtam hogy az ilyen olcsó kint.
Nekem volt egy pár ultremom, ami már akkor eléggé kopott volt mikor hozzámkerült, elindultam vele 2 versenyen (mondjuk abból egyik a pelso volt 200km..), utána pedig még fél évet elfutott a városi bringán, de akkor már rommá volt kopva/szakadva. Szerintem idén is ultremo-t fogok venni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha jól sejtem, lehet azon a bringán többet könnyíteni ennyi pénzért :) kb 250ft/db a revo, így 16ezer lenne +kifûzés+befûzés, tegyük fel hogy megállna 20ezerbõl. Ezzel a DT champion-hoz képest 161 grammot könnyítenél összesen. Az 80 gramm kerekenként.
Nem tudom milyen külsõgumid van, de ha valami drótperemes, vagy egyszerûbb hajtogatható, akkor az olyan 250-300g /db. Vegyél két schwalbe ultremo-t 11ezerért, és feleannyiból spóroltál ugyanannyi grammot, ráadásul a kerék kerületén, ahol a legjobban lehet érezni, bár kérdés hogy ennyit meg lehet-e érezni.

Csak 46 euro a revo. :) Dtswiss revolution 2,0/1,5 Speichen mit Messing-Nippeln (72 St.) - BIKE-COMPONENTS.DE
Alu anya hoz még sokat olcsón.
Ha már ez a téma, jók ezek az ultremo-k? Nem szakadnak ki könnyen? Gondolom csak versenyhasználatra valók. Kéne nekem egy pár gumi versenyekre, mit érdemes vennem? Szeretném 15e Ft-on belül megúszni.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ha már kerék témánál vagyunk,akkor szeretném megkérdeni tõletek,hogy mi a vélemény DT Revo küllõvel(persze 3 keresztben,32 lyuk-al) való fûzéshez 80kg-hoz könnyítés gyanánt.Felnit szintén Sun Assault-ot használok ami nálam is probléma mentesen fut és jelenleg normál 2mm-es DT-vel fûzve,elõl sugárban,hátul meg sor felõl 3kereszt-másik oldal sugár.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hm... ennyi pénzért (fûzés ingyen van), igen szép kis kereket varázsolok gépemre:)
Akkor el dõlt, köszönöm még egyszer!

Honnan rendeled meg?

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Jól látod. Már én is néztem.

hm... ennyi pénzért (fûzés ingyen van), igen szép kis kereket varázsolok gépemre:)
Akkor el dõlt, köszönöm még egyszer!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor maradt a Mach1 Road Runner:confused: egy érdekes megfigyelés, jól látom vagy csak az álmosság beszél belõlem, hogy más az ezüst és a fekete road runner lyukasztása? Az ezüst, a képeken hagyományos, a fekete párosával van lyukasztva, ezzel gyári fûzött küllemet biztosítva....

Jól látod. Már én is néztem.