3pár ilyen felnivel fûzött kereket láttam tönkremenni csúfos, idõ elõtt, 3 különbözõ embernél. Ebbõl az egyik én vtam, aki köztudottan mániákusan vigyáz minden kerékpáros cuccára, meg úgy általában. Nem mondom, évi 5-7ezer kmre bringázgatni jó lehet. de ha tényleg használja is valaki (attól még lehet rá vigyázni) akkor szerintem megéri valami komolyabbra beruházni. Kevés olyan cuccom volt kerékpáron amit ennyire utáltam. talán még a vittoria zafiro esõben...
ettõl függetlenül tõlem aztán az használja aki akarja, de ha ingyen vágnák hozzám akkor is kétszer meggondolnám, hogy megéri a küllõk árát hozzátennem...
Mindig, minden alkatrészre lesznek pro és kontra vélemények. Keressetek rá a google-ben a "mavic open pro reviews"-ra, azok között is fogtok találni jó néhány pocskondiázót, hogy hogyan zörgött neki elsõ naptól fogva, meg hogy megrepedt a furatnál. Ahogy az Inception címû filmben is mondják, a legmakacsabb élösködõ, az a gondolat. Ha valaki már eldöntötte, hogy ez és ez szar, akkor hiába írják le százan, hogy szerintük nem az, akkor is azon a véleményen marad.