Valaki aki volt tavaly Turul kupán,mi volt az útvonal a hosszútávon?
Elvileg ez. Hegyi kerkprverseny
Valaki aki volt tavaly Turul kupán,mi volt az útvonal a hosszútávon?
A sebesség mindent megold.
Sajnos 160 körül van vége a pénztárcámnak...
A méreteim pedig 192 cm/82 kg Így eléggé be van határolva a váz mérete...
Zárójelben hozzáteszem, hogy a Hyper retro-n is gondolkodom, mert ennyibõl komoly gépet raknának össze.
Köszönöm szépen amúgy a segítségeteket eddig is.
Vittore30 tanácsaihoz +1. Már 80 ezertõl is láttam Shimano 600-as gépet (=8-as Ultegra) az Apróban.170e ft, annak elégnek kell lennie szerintem egy 9-es ultegra/105 szettre, egy közép-top acélvázra, fûzött kerekekre jó felnikkel és átlagos kiegészítõkre (minden használt értelemben)
Sajnos 160 körül van vége a pénztárcámnak...
A méreteim pedig 192 cm/82 kg Így eléggé be van határolva a váz mérete...
Zárójelben hozzáteszem, hogy a Hyper retro-n is gondolkodom, mert ennyibõl komoly gépet raknának össze.
Köszönöm szépen amúgy a segítségeteket eddig is.
Soha ne hagyd abba a csüggedést!
Üdv Mindenkinek. Tanácsot szeretnék kérni. kerékpár váltás elõtt vagyok és Abban az árban amiben "mozoghatok" ezek közül kellene választanom
Trek 1.1, Trek 1.1 - Verseny
vagy Giant Defy 3.Giant Defy 3 - Verseny
Mondanátok egy-két mondatot, hogy dönteni tudjak. Ne csak szimpátia szerint döntsek. Köszönöm szépen
(Elnézést, ha enm a "Milyen kerékpárt vegyek" rovatban tettem fel a kérdést!)
Soha ne hagyd abba a csüggedést!
sziasztok,
a shimano rd 1055 ( http://www.velobase....2536F44C7B.jpeg ) elviszi szerintetek a 9-es láncot és sort?
ez a váltó a hetes rendszerhez készült, a láncterelõje is régebbi kialakítás
szétkopott a 8-as lánc, amivel ment és lenne itthon egy amúgy is használaton kívüli 9-es sor+lánc. de felmerül a kérdés hogy a görgõje nem lesz e pl túl széles?
hogy még bolondabb legyen a képlet, a fvkar egy STI-6400. ha a 8-as fvkar ugyanannyi bowdent húz mint a 9-es (remélem igen), akkor mûködhet a dolog, a legkisebb fogaskerék mellõzésével
A sebesség mindent megold.
80-100 között. Nekem fél év országútizás után elmúlt a térdfájásom az erõemelés után, de az elején relatíve sokat pörgettem (110+).
ha már fokozatok, áttételek....
milyen pedálfordulat számít jónak, úgy értem ami nem terheli nagyon az izületeket (elsõsorban térdet)? 70-80 között, vagy 100 környéke? (bár az emelkedõket és a nagyon szembeszelet kivéve nem hiszem hogy 100-at pörgetnék. az is igaz, hogy nagyon ritkán nézem a pedálfordulatot)