Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34368 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Fixivel szabadgörgõn 200feletti fordulatot tudok tartani 22-23mp-ig :)

Én meg fix görgõn 120at egy órán keresztül. :)

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Õsszel jöhetsz a soproni Critical Mass utáni csapatversenyre, idén nekem kellett görgõzni 3 percig.... 15ezer ft leiható a fõdíj :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Fixivel szabadgörgõn 200feletti fordulatot tudok tartani 22-23mp-ig :)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Erõltetni kell, máshogy nem fog menni.

akkor is , ha én csak amolyan kényelmes outis vagyok? legalábbis a 26-28-as átlagsebesség sztem bõven kényelmes kategória :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Errõl pont most olvastam. Túlemelésnek nevezik.

Erstetour (Az országúti kerékpár helyes beállítása résznél megtalálod)

Ahogy valaki írta már, ezt az oldalt nem kell szentírásnak venni.

4-7cm-et ír..:D
ez azért jó mert most 80mm, és gondolkodok rajta hogy lejjebb engedem a kormányt..:D

Nyugodtan. Nekem 178centivel, normál karokkal 11,5cm a különbség és még tenném lejjebb ha tudnám.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

kérdeztem korábban az optimális pedálfordulatot, azóta próbálok 80 körüli pedálfordulattal menni, de nagyon furcsa....75-ig még csak-csak, de 80-nál vagy fölötte már nagyon gyorsnak tûnik az eddig megszokotthoz képest. sztem a pulzusom is ezzel együtt emelkedik az égig, bár ezt inkább csak érzem, mert nincs hozzá pulzusszám-mérõ kütyüm.

azért még szoktatom magam, nem adom fel, de nem fog könnyen menni ez a 80 vagy afölötti pedálfordulat.

Erõltetni kell, máshogy nem fog menni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
4-7cm-et ír..:D
ez azért jó mert most 80mm, és gondolkodok rajta hogy lejjebb engedem a kormányt..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Errõl pont most olvastam. Túlemelésnek nevezik.

Erstetour (Az országúti kerékpár helyes beállítása résznél megtalálod)

Akkor én is kérdezek egyet:a kormány felsõ pontja és az ülõpont közti függõleges távolságot hogy nevezik?van erre is valami szakkifejezés?

ill. hogy 175cm-hez mennyi az ideális?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Kb. 280 grammal könnyebb a hátsó kerekem mint a korábbi volt. Most már értem miért írták itt többen, hogy a Vittoria Zaffiro külsõ csúszik. Kiállva tekerve sokszor úgy érzem, mintha driftelnék.... ennek hamarosan csere lesz a vége.

Gondolom ez a tarósság ára. Nekem már attól csikorog, ha egyhelyben elforgatom a kormányt, de menet közben még nem volt problémám.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kb. 280 grammal könnyebb a hátsó kerekem mint a korábbi volt. Most már értem miért írták itt többen, hogy a Vittoria Zaffiro külsõ csúszik. Kiállva tekerve sokszor úgy érzem, mintha driftelnék.... ennek hamarosan csere lesz a vége.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Akkor én is kérdezek egyet:a kormány felsõ pontja és az ülõpont közti függõleges távolságot hogy nevezik?van erre is valami szakkifejezés?

ill. hogy 175cm-hez mennyi az ideális?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
kérdeztem korábban az optimális pedálfordulatot, azóta próbálok 80 körüli pedálfordulattal menni, de nagyon furcsa....75-ig még csak-csak, de 80-nál vagy fölötte már nagyon gyorsnak tûnik az eddig megszokotthoz képest. sztem a pulzusom is ezzel együtt emelkedik az égig, bár ezt inkább csak érzem, mert nincs hozzá pulzusszám-mérõ kütyüm.

azért még szoktatom magam, nem adom fel, de nem fog könnyen menni ez a 80 vagy afölötti pedálfordulat.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
köszönöm.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Paceline

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
létezik valami valami hasonlóan rövid, frappáns kifejezés angolul a lánctalpazásra?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Egyelore a megrajzolas stadiumaban van. ;) remelem, minel hamarabb leadhatom a dizajnt. Egyebkent kb. mennyi ido az elkeszulese? (alap taska elkeszulesi ideje+a minta gondolom, radob egy-ket napot...)

hát ne 1 héttel számolj, inkább 3al... szóval igyekezz ha ki akarod magaddal vinni. :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Egyelore a megrajzolas stadiumaban van. ;) remelem, minel hamarabb leadhatom a dizajnt. Egyebkent kb. mennyi ido az elkeszulese? (alap taska elkeszulesi ideje+a minta gondolom, radob egy-ket napot...)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Hülye kérdés lehet, de ilyenkor a bowdeneket is cserélitek a kormánnyal együtt?

Kormány-stucni-bowdenezés ahogy van, az egész.

PBG: ok, szólj ha meggondoltad magad :) btw táska ügyben elõrelépés?

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Hátõõõ elméletileg az enyém már el van ígérve, DE lehet hogy a postás srácok nem mennek ki az idõfutamra csak a mezõnyre, és akkor a tiéd az egész kormány-könyöklõ-váltókar(jó 10eshez)-fékkar kombó :) Megkérdezem a napokban, hogy tudj számolni vele.

Egyébként OVAL, és fasza. :D

Hülye kérdés lehet, de ilyenkor a bowdeneket is cserélitek a kormánnyal együtt?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Kiskubai, koszi!
De most, hogy atgondolom, nem nagyon lesz ott senki, aki atszerelne nekem a cuccot(mert ugye masnap mar a mezonyverseny van nekunk, en meg ilyenhez nem ertek:D), szoval eleg lenne egy konyoklot szereznem.