Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

hm, kipukkadt a 11sp lufi? chorus fvkarok 200 dollár, átdobó 65

én nem tudom, de ha már Campa akkor most upgrade-letem a bringám és lett egy új edzõkerekem, ami egy Bora Ulra Two lett.
Nem rossz..
ajánlom figyelmetekbe, mert nem rossz darab. Tényleg gyorsabban lehet vele menni!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
hm, kipukkadt a 11sp lufi? chorus fvkarok 200 dollár, átdobó 65

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
OFF akkor megy a falra a többi mellé :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Mi is a barátnõmmel, de nem adnánk el :)

a poén az lenne ha valami eladhatatlan 64-es vázas cucc lenne a nyerõ :-)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Igen. :) Szerintem mindenki szeretné megnyerni. :)

Mi is a barátnõmmel, de nem adnánk el :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Azt tudom hogy ritchey villákhoz jár a dió, meg a bikemag által tesztelt pro villához is adtak a teszt szerint:
PRO Carbon Composite A-Head országúti villateszt
Richie, akkor számítok rád, ha mégse lenne csomagolva hozzá, köszönöm.

Diót szerintem nem adnak a karbon villához gyárilag, venni kell hozzá.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A Controltech tuti márka, csak idehaza kevésé ismert, szerintem nem fogsz vele befürödni. Igen komoly cuccokat gyártanak én is nézegettem õket. Diót szerintem nem adnak a karbon villához gyárilag, venni kell hozzá. De nem egy nagy összeg, talán 2 ezer forint sem volt anno egy KCNC dió a mi villánkba.

Itt egy hozzá márkában passzoló Control Tech

http://www.chainreac...x?ModelID=19637
11:38:11 IM 2012

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Illetve egy kérdés, ugye dió jár minden esetben a villához? Merthogy a aluvillához használt "csillag" ugye a karbonhoz nem használható...

OFF
ha nem kapnál,keress meg van egy új FSA-m
ON
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Használ valaki Controltech karbonvillát? Ismeritek?
Jó áron van most a CRC-n, berendeltem, remélem nem lövök mellé vele...
Controltech Lightning Full Carbon Road Forks | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Illetve egy kérdés, ugye dió jár minden esetben a villához? Merthogy a aluvillához használt "csillag" ugye a karbonhoz nem használható...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En novelem a nyeresi eselyeiteket, mert lusta vagyok jatszani. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

játszotok az eurosport játékával? én szeretném megnyerni a bringát! :D eladnám,és vennék 1 karbonvázat. :)

Igen. :) Szerintem mindenki szeretné megnyerni. :)

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
játszotok az eurosport játékával? én szeretném megnyerni a bringát! :D eladnám,és vennék 1 karbonvázat. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
De igen.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Oke, nehez a Tour de France, de ez a kep bakker.....
Feltöltött kép

nem õ volt aki a tegnapi szakaszon "levágott" egy kanyart lefelé...és volt a fûben egy gödör...?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Elég bénán esett.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Oke, nehez a Tour de France, de ez a kep bakker.....
Feltöltött kép

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Van egy trekking vázam, amin outi cuccok vannak, koskormány. Az a baj hogy ez a váz alapból hosszabb mint egy sima outi váz, és én sem vagyok valami magas.
Azt olvastam, hogy a kormányszár hosszt úgy kell belõni, hogy ha fogod a féket, akkor pont eltakarja az agyat a kormány. Na most eddig egy kb. 90 mm-es stucni volt a bringán, de az agy elõrébb volt a kormánynál. Kicseréltem ezt egy 60mm-es kb 60 fokos (pozitív)dõlésszögûre (ha jól mértem), így kb 2-2,5 cm-el rövidült a kormány, de még jobban elõrébb lett az agy, mint eddig volt.
Ez így mennyire baj? Hogyan állítsam be normálisan a bringát?

Ha eddig is elõrébb volt, és rövidebbet raktál rá, akkor természetes, hogy még elõrébb került. Ahhoz, hogy eltakarja, hosszabb stucni kell, de szerintem úgy állítsd be, ahogy neked kényelmes, ezek csak iránymutatások, nem kell pontosan követni. Nekem pl. az új vázaim mind egy számmal nagyobbak, mint amit a legtöbb fitcalculator ajánl, de én ezen érzem magam kényelmesen.

Tyon

Tyon

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Van egy trekking vázam, amin outi cuccok vannak, koskormány. Az a baj hogy ez a váz alapból hosszabb mint egy sima outi váz, és én sem vagyok valami magas.
Azt olvastam, hogy a kormányszár hosszt úgy kell belõni, hogy ha fogod a féket, akkor pont eltakarja az agyat a kormány. Na most eddig egy kb. 90 mm-es stucni volt a bringán, de az agy elõrébb volt a kormánynál. Kicseréltem ezt egy 60mm-es kb 60 fokos (pozitív)dõlésszögûre (ha jól mértem), így kb 2-2,5 cm-el rövidült a kormány, de még jobban elõrébb lett az agy, mint eddig volt.
Ez így mennyire baj? Hogyan állítsam be normálisan a bringát?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Hello srácok.

Ehhez a fékhez (miche performance):
http://s.wiggle.co.u...brakes-zoom.jpg

És ehhez a felnihez (altrix spider):
http://retrobringa.h...622_x_13mm1.jpg

Milyen fékpofát ajánlotok? A gyári az nem ér semmit, konkrétan alig lassít. Valami igényesebb kéne, lehetõleg fémházas, cserélhetõ gumis. De innentõl meg vagyok lõve. Mert ugye egyikhez azt írják Shimano, a másik meg Campa kompatibilis. Ez meg ugye miche, de nem vágom miben különböznek. Ja meg olyan kéne, ami ilyen kagylós alátétekkel van felszerelve, hogy lehessen billenteni a pontos beállításhoz. De ne legyen méregdrága.

Ötlet?

A Miche cuccokban az a jó, hogy mindegyikhez jó lényegében, amúgy meg egyikhez se állítható 'pontosan', gondolok itt a váltás rendszerekre. A fékeknél nem hiszem, hogy ez akkora gondot okozna. Amúgy szerintem a campa pofákkal nem nagyon lõhetsz mellé.
Ott virágozz, ahova elültettek!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Hello srácok.

Ehhez a fékhez (miche performance):
http://s.wiggle.co.u...brakes-zoom.jpg

És ehhez a felnihez (altrix spider):
http://retrobringa.h...622_x_13mm1.jpg

Milyen fékpofát ajánlotok? A gyári az nem ér semmit, konkrétan alig lassít. Valami igényesebb kéne, lehetõleg fémházas, cserélhetõ gumis. De innentõl meg vagyok lõve. Mert ugye egyikhez azt írják Shimano, a másik meg Campa kompatibilis. Ez meg ugye miche, de nem vágom miben különböznek. Ja meg olyan kéne, ami ilyen kagylós alátétekkel van felszerelve, hogy lehessen billenteni a pontos beállításhoz. De ne legyen méregdrága.

Ötlet?