Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Mert 99% ember 1% bringa. :)

Ez nem kérdés. De akkor se legyen már fostalicska.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Emlékeim szerint Jettison fórumtársunk versenyt tudott nyerni egy ilyen "trágyadomb" nyergében. ;)

Mert 99% ember 1% bringa. :)

A sebesség mindent megold.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

ehez mit szóltok?:
Rennrad Haibike Hai Speed SL Carbon 20-Gang 105 2011 fertig montiert von HAIBIKE im Shop fr HAIBIKE auf kurbelix.com
áttétel hegykompatibilis?

Igen (hegyre jó).

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

ehez mit szóltok?:
Rennrad Haibike Hai Speed SL Carbon 20-Gang 105 2011 fertig montiert von HAIBIKE im Shop fr HAIBIKE auf kurbelix.com

105-ös, 7.6kg, elég jól néz amúgy ki!
Ott virágozz, ahova elültettek!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
ehez mit szóltok?:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

neuzer (altrix)? viccelsz? az vlmi trágyadomb,nem országúti.

Emlékeim szerint Jettison fórumtársunk versenyt tudott nyerni egy ilyen "trágyadomb" nyergében. ;)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
neuzer (altrix)? viccelsz? az vlmi trágyadomb,nem országúti.

vizitunder

vizitunder

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

135el nem lesz országúti váz. 130 a mostani szabvány. régen volt 126os is,és még régebben 120 volt.

Köszönöm... pedig létezik ám 135mm-es outi váz, néhany éve volt is egy ilyen neuzer (altrix) vázam, meg még most is gyártamak õk ilyet, csak sehol nincs leírva, az emailekre pedig senki nem válaszol. Ezért gondoltam megkérdezni itt.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
asszem az ironman váz 130as. a régi oria tt 0,9es csövekbõl készített mali vázak 128asak voltak,h mind2 szabványnak eleget tegyenek. ezzel el is cseszték az egészet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Helló mindenkinek, egy kis segitségre lenne szükségem. A Mali Ironman váz sarutávolsága érdekelne, a forgalmazónak küldött 3 emailre nem érkezett válasz :) személyesen bemenni nincs idõm, a neten meg nem találom az infót. Gondolom itt biztos meg tudja valaki mondani. A második kérdés pedig: 135 mm-es sarutávos outi vázakat tudtok ajánlani... már ha a Mali nem az.
Köszönöm

135el nem lesz országúti váz. 130 a mostani szabvány. régen volt 126os is,és még régebben 120 volt.

vizitunder

vizitunder

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Helló mindenkinek, egy kis segitségre lenne szükségem. A Mali Ironman váz sarutávolsága érdekelne, a forgalmazónak küldött 3 emailre nem érkezett válasz :) személyesen bemenni nincs idõm, a neten meg nem találom az infót. Gondolom itt biztos meg tudja valaki mondani. A második kérdés pedig: 135 mm-es sarutávos outi vázakat tudtok ajánlani... már ha a Mali nem az.
Köszönöm

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Az ismerõseim között nem az. Belõlem is lehetne fél év alatt ironmant csinálni, maratont teljesítõt meg max 3 hónap felkészüléssel (de akkor már nem lenne szenvedés a vége).

Velencére vagy Salgótarjánba mész versenyezni a hétvégén?

én az átlagember szintjén értettem :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A Velence majd ketszer dragabb... BIztos 2x jobb is. :)

Ja, végig kátyútenger, hullámos aszfalt. :)
Már lejjebb vitték a helyszíni nevezési díjat (5eft), a rövidre az elõnevezés ingyen volt. Nekem az útiköltség, ami sok, a nevezési díjak egyéb okból nem érdekelnek :) .

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A Velence majd ketszer dragabb... BIztos 2x jobb is. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

>Belõlem is lehetne fél év alatt ironmant csinálni, maratont teljesítõt meg max 3 hónap felkészüléssel
Ja. Csak ugye mar most is majdnem amator elmezony vagy, bakker... :D (Egyebkent osztom a velemenyed)

Tarjan Kupa, ofcoz.
A heten ami volt edzesem, egesz jol ment, remelem a versenyen is latszik majd valami fejlodes tavaly ota.

Én is mennék, hallottam jó a pálya, de most nincs kedvem ennyit utazni ahhoz, hogy elverjenek. Velence meg közel van, mondjuk a pálya nagyon nem fekszik nekem, lehet a rövid táv lesz belõle (de az meg esélyes, hogy idõfutam lesz nekem az 5.km-tõl :) ).

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Belõlem is lehetne fél év alatt ironmant csinálni, maratont teljesítõt meg max 3 hónap felkészüléssel
Ja. Csak ugye mar most is majdnem amator elmezony vagy, bakker... :D (Egyebkent osztom a velemenyed)

Tarjan Kupa, ofcoz.
A heten ami volt edzesem, egesz jol ment, remelem a versenyen is latszik majd valami fejlodes tavaly ota.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat a teljesites nem lehet akkora nagy problema, ha ilyen sok embernek sikerul. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hát szerintem a teljesítés is elég nagy dolog, már csak egy maratont lefutni sem kevés felkészülés+lemondás,

Az ismerõseim között nem az. Belõlem is lehetne fél év alatt ironmant csinálni, maratont teljesítõt meg max 3 hónap felkészüléssel (de akkor már nem lenne szenvedés a vége).

>Garmin connecten fent van pár edzése.
Linket, plz, nem tudom, hogy keressem.

Velencére vagy Salgótarjánba mész versenyezni a hétvégén?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Garmin connecten fent van pár edzése.
Linket, plz, nem tudom, hogy keressem.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nem a teljesítésre gondolok (mert az annyira nem nagy dolog), hanem arra, hogy 42es átlagot tud tekerni ilyen hosszú távon.

hát szerintem a teljesítés is elég nagy dolog, már csak egy maratont lefutni sem kevés felkészülés+lemondás, de ilyen átlagot tekerni, az valóban tehetség kérdése, ebben igazad van, valamelyest félreértettlek.