ruhára vissaztérve, ezerer jobban szeretem azokat a ruháimat amik rámtapadnak mint amelyikbe egy kicsit is belekaphat a szél.
De én nem érzem magam gyorsabbnak tõle.
kockás hassal én is szeretném a tapadós cuccokat

ruhára vissaztérve, ezerer jobban szeretem azokat a ruháimat amik rámtapadnak mint amelyikbe egy kicsit is belekaphat a szél.
De én nem érzem magam gyorsabbnak tõle.
Tenyleg ki kene mar probalnom egy komoly zoknit.
Asszonytol kaptam Decathlonost 2-3 parat, nekem csak az van.
A 90-es evekben meg sima feher zoknit hordtam bringazashoz, szoval egy jo kis hightech zokni mar nagyon hianyzik.
Ha mar ruhazat: Most hogy vegre megint jobb ido van, elkezdtem hordani a Maratonan kapott mezt. Aero jellegu, passzentos cucc, es ugy erzem gyorsabb is vagyok benne, mint az Elasticos (vagy 2 szammal nagyobb mint kene) mezemben. Inkabb placebo ez, de mukodik.
akkor összességében megér 16-ot?
most egy 7ezres merida van, és tulajdonképpen az sem rossz, csak már kapott eleget...kopott is és a betét varrása is kezdi megadni magát
ami még szóba jöhet az ez: Bike24 - Shimano Originals Bib Shorts
vagy ez: Bike24 - Nalini Basic Corniola Bib Shorts
és ha már itt tartunk:
ki milyen zoknit használ?
én ezzel szemezgetek:Bike24 - Nalini Pro Pieve Socks Italy Design 308
mennyivel jobb mint a sima pamut?érezni a különbséget?
Nekem adidas van, elégedett vagyok vele, kényelmes szabott formázott a bélése, 100 fölött azért már igazgatnom kell magam benne. A gumírozása tök jó minõségû.
Flickr
A fémek "kódszáma" pl. 6006 stb, minél magasabb annál jobb minõségû vagy semmi köze nincs ehhez?