ismerõs lejtõn jöttem le száraz (kicsit poros úton), korábban sem v-fékkel trekkingen, sem tárcsával montin nem volt gond a megfelelõ lassulás, most egy pár hete vadiúj (nem is rossz) bringán fékváltókar fogásban (még be is ültem a végén) alig bírtam annyira húzni a fékart, hogy meg tudjak állni a keresztezõdés elõtt. szóval bírtam húzni, meg jók voltak a körülmények, csak a lassulás volt olyan nyúlós, alig reagált nagyobb fékerõvel jelentõsen nagyobb fékkar-erõre. ha hazamegyek megnézem a tour tesztet, ott fikázták keményen a force betétet, de azt hittem, nyafogás, na most már én is mindjárt nyafogok:) válaszoltam?
érdekes amit írsz, én ugyanebben a cipõben jártam, két hónapja van országútim, elõtte monti tárcsafékkel. múlt szombaton voltam az outival elõször hegyen, shimano sora fékek, szóval a legalapabb cucc, de nekem nem igazán volt vele gondom, szépen fogta a 85 kilómat is. jó, nyilván nem úgy, mint egy tárcsafék, de nem volt ilyen alig bírtam megállni dolog. szokni kell, az tény.