spájzolni nem lehetett, egy ember max kettõt kapott. plusz a marketinget nagy adagban mellé. de kibirható, ennyiért meg fõleg.
akkor lett nekem is?
spájzolni nem lehetett, egy ember max kettõt kapott. plusz a marketinget nagy adagban mellé. de kibirható, ennyiért meg fõleg.
RAUH-Welt
B E G R I F F
spájzolni nem lehetett, egy ember max kettõt kapott. plusz a marketinget nagy adagban mellé. de kibirható, ennyiért meg fõleg.Spanyolországban tapiztam. Álom. Drága volt. De 7 euróért vicc, annyiért én is bespájzoltam volna.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
http://lizardskins.com/store/products/road/bar-tape/dsp-bar-tape-333
EuroBike-on 7 eur volt a szett (30 helyett) vettem is gyorsan. (minden szin volt)
aki szeret puszta kézzel tekerni, az imádni fogja ezt, bár nem tudom, itthon kapható-e egyáltalán.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Matra kor beszamlok?
A sebesség mindent megold.
Olyan.csak sejtem milyen lehet...,de azért kiváncsi lennék a pontos definicióra...
>De akkor vérfürdõ lesz lefelé
Ehh, azt mar ugyse fogom latni. :/
Aki jon az merjen reszidot a Kekesig keresztezodesig. (ha nem lenne hivatalos reszido, mert pl. tavalyelott volt)
Köszönöm a hozzászólásokat! Azonban ismét a segítségeteket kérném: Adott egy 105-ös hátsó agy (FH-5700) és hozzá egy Shimano CS-HG50 9 sebességes kazetta (11-25), na most az agy( kézikönyvében az ábra szerint kell egy hézagoló legelõre és közvetlenül a lock ring elé is. Mivel ezek nekem nem jártak a kazettához, a kérdésem az lenne, hogy muszáj beszereznem õket vagy sem? Két szervizes srácot is megkérdeztem, azt mondták szerintük nem kell. De gondoltam biztos ami biztos, itt is kikérem a véleményeket....
Dehogynem.>De akkor vérfürdõ lesz lefelé
Ehh, azt mar ugyse fogom latni. :/
Valóban annyira gáz radiális fûzést alkalmazni 32 lyukas 105-ös shimano agynál mint amennyire a tájékoztató papírja írja? 70 kg vagyok és tényleg csak országúton használom a kerót edzésre, semmi padkázás, kátyúzás...
Jelen aktív fórumozók közûl sokan jöttök Tisza tó maratonra?