Matra kor beszamlok?
En Matrahazaig a Kekestamadashoz kepest 1 perccel meg gyorsabb voltam, de igy is lemaradtam tobb mint 1 perccel az elejetol.
Lefele meg tobbet vesztettem, sokan megeloztek. Amikor vegre egyenes szakaszra ertunk probaltam a kb. 100meterrel elottem levoket beerni, de nem sikerult, csak jol legyilkolnom magam.
Hatulrol aztan felert egy egesz jo sor, ez amortizalodott Abasarig, addig maradtam veluk.
A kis, meredek hegyek kornyeken (talan Kisnanal) lattuk az elejet, max 1 percre lehetett, de nem birtunk eleg gyorsan menni, hogy ennel jobban felerjunk. Amit irtal, MJani, ezt meg is magyarazza, ha tenyleg ott kezdodtek a menesek.
Abasartol az emelkedon aztan teljesen szetesett a bolyom, innentol mar egyedul nyomtam.
Matrafuredig meg ugy ahogy mentem, de ott aztan 34x23, es majd 4 km/h-val lassabban mentem, mint az elso hegymenetben. Megvolt az erzes, hogy nem vagyok normalis, hogy kerekparversenyzessel foglalkozom, es hogy soha megegyszer. De meg igy is utolertem tobbeket is.
Az utolso 100meteren egy fiatal KSI-s (21 evvel fiatalabb, hihetetlen) probald lesprintelni, na ezt nem hagyhattam, igy nagytanyer, es bar gorcsoltem kemenyen, de visszaeloztem, sot, igy utolertem meg egy valakit is a cel elott.
Vegulis 43. lettem 8:32 hatrannyal.
Csalad az Adrenalin Parknal volt mar az elso elhaladasnal, ok mondtak, hogy volt olyan indulo is, aki az elso elhaladaskor befordult a celhoz es kozolte, hogy marpedig o nem megy tovabb

Gyozkodtek is, hogy pihenjen akkor egy kicsit, es menjen tovabb, de hajthatatlan volt.
De olyan is volt, aki a hosszabb koron indult, es az Adrenalin Parkhoz fordult be a celhoz, ahol mondtak, hogy csekely 7km neki meg hatravan.

A fiam folyamatosan szurkolt mindenkinek, pedig a szeme felett megcsipte egy darazs, vagy meh, nem tudom, es csunyan bedagadt neki.
1.5-2 oraval a berkezesem utan indultunk haza (kisfiam mar nyugos volt nagyon) es ekkor meg jottek felfele! Kemeny lehetett!