Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2011. October 07. - 18:51
Canyon RS « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Elsõ outinak kéne, egyenlõre csak az aprót nézegetem, kora tavaszig talán lejjebb mennek még az árak.
Posted 2011. October 07. - 18:44
Tudnátok segíteni, nagyon nem vagyok otthon Campagnoloban, a Campagnolo Veloce szett milyen színvonalat takar a gyártó skáláján belül, tudom, nehéz összehasonlítani de egy Tiagra szint kb? Illetve a Campa Vento kerekekrõl mi a véleményetek?
a veloce most a legolcsóbb szett a campánál,de régebben középkategória volt. mindenképp jobb a tiagránál. évjárat kellene,akkor többet tudnék mondani róla. a vento kerék nem 1 súlybajnok,de elég sokat kibír.
Posted 2011. October 07. - 18:44
szerintetek???????????????? : Olimpia: Bárdosi dühöngött, mentõt kellett hívni (2011. október 7.)
Szeintem http://forum.bikemag...tml#post1131102
Posted 2011. October 07. - 18:41
Posted 2011. October 07. - 18:35
Posted 2011. October 07. - 16:31
Úgy tudom, van itt egy pár Speedplay használó. Rendelhetitek az új cipõtöket.
Erdekes hogy csak most alltak elo vele Sidiek, na nem mintha a mostani verzio ne lenne mukodokepes, de mar csak az egyszerusege miatt is ezt a verziot valasztottam volna..bar a kovetkezo cipello az egy Giro Prolight SLX lesz feketeben ( hacsak nem dobnak ki egy piros verziot
Posted 2011. October 07. - 11:43
Amikor elkopik, vegyél "nem mozgó" típusú stoplit.
SM-SH10
Az nekem nem jó, mindenképpen kell a mozgás.
Használtál volna spd-t elõtte, akkor nagyon stabilnak éreznéd.
Azt nem mondom, hogy nem érzem stabilnak, csak túl könnyen mozog a stopli. Talán ha a csréhetõ koptatófelület egy kicsit érdesebb volna, vagy más anyagból lenne, már nem volna gond. Megpróbálok ráragasztani valamit, vagy kivágok mûanyagból egy másik lapot.
Posted 2011. October 07. - 11:36
Tegnap kipróbáltam az új PD-5700-as pedálomat. Így elsõ körben ami jobban tetszik a Time-hoz képest az a keresgélés nélküli könnyû, de határozott belépés és a legkönnyebb rugóerõn is határozott mozdulatot igénylõ kilépés. Ami kevésbé tetszik az a "float". A time-nál maga a pedál tudott mozogni, és volt egy enyhe tartása, valamint a tartomány is nagyobb volt. A shimano-nál a stopli mozog, és elég fura, mert nagyon lötyög. Még hiányoltam a hosszú stoplicsavarokat, mivel alátétet használok a stopli alatt (Time-hoz járt kétféle csavar).
Használtál volna spd-t elõtte, akkor nagyon stabilnak éreznéd.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. October 07. - 11:24
Posted 2011. October 07. - 11:02
Posted 2011. October 07. - 02:35
Alberto Contador at Mikes Bikes Sausalito - YouTube
Posted 2011. October 06. - 21:31
nem tudom volt-e már, de MC SpandX ismét alkotott
MC SpandX - Get Dirty - YouTube
Már több mint egyéves. Azóta van újabb is.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. October 06. - 21:06
Oké, de hiába nézem meg a geóját, nem fogom tudni, hogy ez hosszúnak vagy rövidnek számít felsõcsõ szintjén, elvileg mennyire lehet jó az 54-es méret nekem, stb. Az eladó szavaira nem hagyatkozhatok, mivel neki nyilván minden eladó. Szóval ezért kérdezlek titeket, és nem a Google-t vagy az eladót. Ezek a zselés ZERTZ rezgéselnyelõ elemek pl. érnek is valamit?
Szerintem válaszoltam, meg közben donciccio is, meg a kérdésed egy részére a google is. Idétlenül nagy a homlokcsõ, bár még mindig jobb, mint a több emeletnyi hézagoló. Ha amúgy is magasra tennéd a kormányt, akkor nem probléma. A ZERTZ elaszomereket használják a legfelsõbb kategóriás vázakban is.
Posted 2011. October 06. - 21:04
turista váz. ennyi erõvel 1 merev villás mtb-re is szerelhetnél országúti kormányt,meg vékony gumikat.
Akkor ennyi, lehúzva a listáról. Köszönöm neked és bloke-nak is a segítséget!
Posted 2011. October 06. - 20:49
Kb. mennyit érhet ez a váz, mit lehet tudni róla, mennyire kényelmes vagy sportos a geometriája? 54-es, elvileg jó a 176 centimhez. Mikre kellene figyelni a vásárlása esetén? Karbon támvillák? Karbon villa? Elsõ országúti vázam lenne MTB után, szóval nem a verseny lenne a lényeg, inkább az aszfaltos km-gyûjtés. Vagy menjek a milyen bringát vegyek topikba?
Köszönöm a segítséget!
turista váz. ennyi erõvel 1 merev villás mtb-re is szerelhetnél országúti kormányt,meg vékony gumikat.
Posted 2011. October 06. - 20:46
Posted 2011. October 06. - 20:42
A barátod mindig segít.
Specialized Bicycle Components : Sequoia Expert
Baromi nagy a homlokcsöve, normál bringánál ez kb. 58-60-as méretnél lenne.
Oké, de hiába nézem meg a geóját, nem fogom tudni, hogy ez hosszúnak vagy rövidnek számít felsõcsõ szintjén, elvileg mennyire lehet jó az 54-es méret nekem, stb. Az eladó szavaira nem hagyatkozhatok, mivel neki nyilván minden eladó. Szóval ezért kérdezlek titeket, és nem a Google-t vagy az eladót. Ezek a zselés ZERTZ rezgéselnyelõ elemek pl. érnek is valamit?
Posted 2011. October 06. - 20:33
Kb. mennyit érhet ez a váz, mit lehet tudni róla, mennyire kényelmes vagy sportos a geometriája? 54-es, elvileg jó a 176 centimhez. Mikre kellene figyelni a vásárlása esetén? Karbon támvillák? Karbon villa? Elsõ országúti vázam lenne MTB után, szóval nem a verseny lenne a lényeg, inkább az aszfaltos km-gyûjtés. Vagy menjek a milyen bringát vegyek topikba?
Köszönöm a segítséget!
A barátod mindig segít.
Specialized Bicycle Components : Sequoia Expert
Baromi nagy a homlokcsöve, normál bringánál ez kb. 58-60-as méretnél lenne.

Sign In
Create Account

Back to top