Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem tudom volt-e már, de MC SpandX ismét alkotott :D

MC SpandX - Get Dirty - YouTube

Már több mint egyéves. Azóta van újabb is.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Oké, de hiába nézem meg a geóját, nem fogom tudni, hogy ez hosszúnak vagy rövidnek számít felsõcsõ szintjén, elvileg mennyire lehet jó az 54-es méret nekem, stb. Az eladó szavaira nem hagyatkozhatok, mivel neki nyilván minden eladó. Szóval ezért kérdezlek titeket, és nem a Google-t vagy az eladót. Ezek a zselés ZERTZ rezgéselnyelõ elemek pl. érnek is valamit?

Szerintem válaszoltam, meg közben donciccio is, meg a kérdésed egy részére a google is. Idétlenül nagy a homlokcsõ, bár még mindig jobb, mint a több emeletnyi hézagoló. Ha amúgy is magasra tennéd a kormányt, akkor nem probléma. A ZERTZ elaszomereket használják a legfelsõbb kategóriás vázakban is.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

turista váz. ennyi erõvel 1 merev villás mtb-re is szerelhetnél országúti kormányt,meg vékony gumikat.

Akkor ennyi, lehúzva a listáról. Köszönöm neked és bloke-nak is a segítséget!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Kb. mennyit érhet ez a váz, mit lehet tudni róla, mennyire kényelmes vagy sportos a geometriája? 54-es, elvileg jó a 176 centimhez. Mikre kellene figyelni a vásárlása esetén? Karbon támvillák? Karbon villa? Elsõ országúti vázam lenne MTB után, szóval nem a verseny lenne a lényeg, inkább az aszfaltos km-gyûjtés. Vagy menjek a milyen bringát vegyek topikba? :) Köszönöm a segítséget!

turista váz. ennyi erõvel 1 merev villás mtb-re is szerelhetnél országúti kormányt,meg vékony gumikat.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
nem tudom volt-e már, de MC SpandX ismét alkotott :D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

A barátod mindig segít. ;)

Specialized Bicycle Components : Sequoia Expert

Baromi nagy a homlokcsöve, normál bringánál ez kb. 58-60-as méretnél lenne.

Oké, de hiába nézem meg a geóját, nem fogom tudni, hogy ez hosszúnak vagy rövidnek számít felsõcsõ szintjén, elvileg mennyire lehet jó az 54-es méret nekem, stb. Az eladó szavaira nem hagyatkozhatok, mivel neki nyilván minden eladó. Szóval ezért kérdezlek titeket, és nem a Google-t vagy az eladót. Ezek a zselés ZERTZ rezgéselnyelõ elemek pl. érnek is valamit?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Kb. mennyit érhet ez a váz, mit lehet tudni róla, mennyire kényelmes vagy sportos a geometriája? 54-es, elvileg jó a 176 centimhez. Mikre kellene figyelni a vásárlása esetén? Karbon támvillák? Karbon villa? Elsõ országúti vázam lenne MTB után, szóval nem a verseny lenne a lényeg, inkább az aszfaltos km-gyûjtés. Vagy menjek a milyen bringát vegyek topikba? :) Köszönöm a segítséget!

A barátod mindig segít. ;)

Specialized Bicycle Components : Sequoia Expert

Baromi nagy a homlokcsöve, normál bringánál ez kb. 58-60-as méretnél lenne.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Úgy tudom, van itt egy pár Speedplay használó. Rendelhetitek az új cipõtöket. :)

Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Vagy a fekete Storika is menne hozzá.. szépek ezek a polír Campa szettek is.
11:38:11 IM 2012

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jobban passzolna ra egy san marco turbo vagy valami hasonlo nyereg de azon kivul nem nagyon lehet belekotni. csodaszep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Continental Unveil New Grand Prix TT Tyre - BikeRadar
CSAK 23-as meretben. Gondolom nem direkt akarnak ki**** mindenkivel. :)

Egy kis keresest is tartottam, de nem talaltam egyetlen idofutam probike review-t sem, ahol 19-es gumit fotoztak volna.
22-23 ahol latszik a gumi, de persze ez nem reprezentativ, csak kb. 5-6 talalat alapjan.

No meg neha csak szemre, de pl. ez tuti nem 19-es.
http://velonews.comp...2011/07/106.jpg

Ezt írtam, hogy ez az új gumi biztos technikás pályára készült, mert eleve az oldala is úgy van kialakítva, hogy jobban tartson kanyarban és a mérete sem kicsi.
Meg nem te írtad, hogy szélesek az aero kerekek és ezért kell rájuk széles gumi?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Mennyit érhet ez a gyönyörûség? Igazi vitrinbringa.

nemsokára kiderül 1986 MASI 3 Volumetrica 3V Campagnolo Record 8-sp Ergopower vintage road bike vg | eBay

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Continental Unveil New Grand Prix TT Tyre - BikeRadar
CSAK 23-as meretben. Gondolom nem direkt akarnak ki**** mindenkivel. :)

Egy kis keresest is tartottam, de nem talaltam egyetlen idofutam probike review-t sem, ahol 19-es gumit fotoztak volna.
22-23 ahol latszik a gumi, de persze ez nem reprezentativ, csak kb. 5-6 talalat alapjan.

No meg neha csak szemre, de pl. ez tuti nem 19-es.
http://velonews.comp...2011/07/106.jpg

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

De idõfutamra kell neki a gumi. Minél nagyobb a sebesség, annál inkább nõ a kisebb profil elõnye.

Valaki figyel is. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

de ne felejtsd el, hogy a nagyobb nyomás amiatt kell, mert kisebb a talajjal érintkezõ felület (nõ az egy pontra vetíett nyomás), ill kisebb a ballonossága is,

nem véletlen, hogy minél ballonosabb a gumi, annál kisebb nyomáson érzed rázósnak a haladást

én használtam 19-es gumit is, de szerintem rosszabbul gurult mint a 23

De idõfutamra kell neki a gumi. Minél nagyobb a sebesség, annál inkább nõ a kisebb profil elõnye.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

és egy kérdés campa értõknek: ez © 2009 SPEEDBICYCLES.COM miért karbon? szép a sorozat egyébként, érdemes végigpörgetni

Mennyit érhet ez a gyönyörûség? Igazi vitrinbringa.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Szingóban nem vagyok otthon. Lehet kipróbálom.
A conti 23-as méretben csak 8,5bart tud, egy 20-as gumi meg 10-et, így valószínû már a 20-as jobban gurul, a légellenállásról nem is beszélve. Persze jó lenne egy teszt, ahol lemérnek minden és könnyebb lenne dönteni.

de ne felejtsd el, hogy a nagyobb nyomás amiatt kell, mert kisebb a talajjal érintkezõ felület (nõ az egy pontra vetíett nyomás), ill kisebb a ballonossága is,

nem véletlen, hogy minél ballonosabb a gumi, annál kisebb nyomáson érzed rázósnak a haladást

én használtam 19-es gumit is, de szerintem rosszabbul gurult mint a 23

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] és egy kérdés campa értõknek: ez © 2009 SPEEDBICYCLES.COM miért karbon? szép a sorozat egyébként, érdemes végigpörgetni

Láttam már ilyet, de nem tudtam a választ; mások persze igen:
Know what year these 8 speed campy ergo's might be? - Road Bike, Cycling Forums
...1994 - Record gets carbon body and had "Carbon" written on the front just above the brake lever. Same grooves as the 1993 lever running down the brake lever. Campy logo is now engraved into the lever. Chorus looks the same but no carbon body....
A Speedbicycles sorozat pedig nagyon jó a részletes fényképekkel, köszönöm!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Szingóban nem vagyok otthon. Lehet kipróbálom.
A conti 23-as méretben csak 8,5bart tud, egy 20-as gumi meg 10-et, így valószínû már a 20-as jobban gurul, a légellenállásról nem is beszélve. Persze jó lenne egy teszt, ahol lemérnek minden és könnyebb lenne dönteni.

egy ideig gurultam 20-assal. elol nagyon ráz 10-en (karbonvilla ellenére) a 8,5ra fújt 23-as után. hátul elmegy a 20-as (aluváz), de inkább ott is csak 9 baron használtam. gyorsabb biztos nem lettem tõle

és egy kérdés campa értõknek: ez © 2009 SPEEDBICYCLES.COM miért karbon? szép a sorozat egyébként, érdemes végigpörgetni