Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34363 hozzászólás a témában

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

nemsokára kiderül 1986 MASI 3 Volumetrica 3V Campagnolo Record 8-sp Ergopower vintage road bike vg | eBay

2303 euróért kelt el.

road76

road76

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Amennyiben a mûa. porvédõ kupak esetében arra gondolsz, amit a baloldali hajtókarnál a tengelybe hajtasz be, akkor azt nem kell jól megszorítani, csak laza kézzel behajtani, mert szorulni fog a hajtómû csapágy.

Beállítottam a hajtást most rendesen, de azt hiszem hogy a középcsapágy tönkrement mert most is van hangja.
Nagytányér kónuszon szinte darál. Elképzelhetõ hogy kb. 100km alatt tönkrement így?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Gõzöm sem volt, mi lehet ez, aztán a Világháló megmondta, hogy Dirk Hofman valami belga lakókocsiügynök, aki a TdF-en meg más versenyeken hírdeti magát ügyesen, ingyen. Az Olajfák hegyén is jelen volt már egy tömegeseményen, ugye ez a vicc. Már csak a Half Man Half Biscuit rockegyütteshez való kapcsolat hiányzik.
Látom már, ez egy paródiaegyüttes és õk is nézik a TdF-ot dirk hofman motorhomes - YouTube.

Azt hittem közismertebb. :)

Feltöltött kép

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Akkor így

Twitpic

Gõzöm sem volt, mi lehet ez, aztán a Világháló megmondta, hogy Dirk Hofman valami belga lakókocsiügynök, aki a TdF-en meg más versenyeken hírdeti magát ügyesen, ingyen. Az Olajfák hegyén is jelen volt már egy tömegeseményen, ugye ez a vicc. Már csak a Half Man Half Biscuit rockegyütteshez való kapcsolat hiányzik.
Látom már, ez egy paródiaegyüttes és õk is nézik a TdF-ot .

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkor így

Twitpic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.391 hozzászólás
milyen kép? nekem nem látszik semmi,csak a szmájli.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Megoldottam a lötyögõ, túl könnyen meginduló float problémát a Shimano pedálon. Mûanyagból kivágtam egy ugyanolyan lapocskát, mint a pedálon van és betettem alá (felé szerettem volna, de belemarnak a csavarok), így most magasabban van a lap, nagyobb a súrlódás, nagyobb erõ kell a mozgatáshoz. Végleges megoldásként egy, a gyárinál vastagabb fém lapot tervezek, aminek még talán be is recézem a felületét.

A fenti képet senki nem érti? :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Télre, hidegbe, fagyos útra, stb. (tudjátok;)) milyen külsõt ajánlotok?

v. rubino pro, s. durano
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Télre, hidegbe, fagyos útra, stb. (tudjátok;)) milyen külsõt ajánlotok?

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
300 Eur , uh ,amuyg jó a görgõ

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

És milyen görgõt vettél?

Bike24 - CycleOps AL Roller Cycletrainer with Magnetic Brake
Ilyet :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
:)

Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.391 hozzászólás

nothwave vertigo.ennek az ujjaknál picit szélesebb. annyira,hogy a typhoon és az aerlite modellekbõl csak az egy számmal nagyobb lett volna elég széles.viszont azokba már a sarkam mozgott.
ha pesten jársz beleugorhatsz egy 41-s vertigo pro SBS-be.

ok. köszi a lehetõséget. még nem aktuális,de nem felejtem el.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
És milyen görgõt vettél?

Nekem mondod? :) Most rendeltem pont a bike24tol szabad gorgot meg egy csomo mindent..dehat nem volt megoldhato mashogy..
Apropo a mult heten vettem egy par Vittoria CX Evo szingot bikeexpresszben...megkockaztatom h egesz Europaban ott volt a legolcsobb azokban a pillanatokban a draga jo forint miatt :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

tudtok olyan cipõ márkát ami mondjuk 41es,de a lábfeje szélesebb? kb 30000 körül. mondjuk nem most fogok venni,de vlszínû be kéne 1et szerezni. a mostani felállás nem a legjobb: 42es a csukám,és a sarkánál nem nagyon tartja a lábam. a lábfej része jó,de a sarok felöli rész nagy. fontos lenne a minél merevebb talp is,de ilyen árért nem vlszínû,h lesz karbon talpas. esetleg,ha tudtok vlmi frankó akciót az is jó lenne.

nothwave vertigo.ennek az ujjaknál picit szélesebb. annyira,hogy a typhoon és az aerlite modellekbõl csak az egy számmal nagyobb lett volna elég széles.viszont azokba már a sarkam mozgott.
ha pesten jársz beleugorhatsz egy 41-s vertigo pro SBS-be.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

drága dolog euróért (300) vásárolgatni, dehát sajnos a Tisza cipõ nem gyárt ilyesmiket :-)

Nekem mondod? :) Most rendeltem pont a bike24tol szabad gorgot meg egy csomo mindent..dehat nem volt megoldhato mashogy..
Apropo a mult heten vettem egy par Vittoria CX Evo szingot bikeexpresszben...megkockaztatom h egesz Europaban ott volt a legolcsobb azokban a pillanatokban a draga jo forint miatt :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
drága dolog euróért (300) vásárolgatni, dehát sajnos a Tisza cipõ nem gyárt ilyesmiket :-)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

a sidit tudom,de a legolcsóbb zephyr is 40 körül van.

majd nyitott szemmel járok,mert a sidi zephyr mega jó lehet. már csak pénz kéne hozzá,meg,h vlhol felpróbálhassak 1et a méret miatt.

90 euro a bike24.com oldalan a Zephyr Mega! Ha tudod hogy Sidibol milyen meret kell neked pontosan akkor tokeletes megoldas lenne, en minden Sidimet online rendeltem mert tudtam a meretet.

Most latom, hogy csak bizonyos meretben van annyiert, de tuti, hogy vhol lehet talalni ennyiert meretedben

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.391 hozzászólás
a sidit tudom,de a legolcsóbb zephyr is 40 körül van.

majd nyitott szemmel járok,mert a sidi zephyr mega jó lehet. már csak pénz kéne hozzá,meg,h vlhol felpróbálhassak 1et a méret miatt.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

tudtok olyan cipõ márkát ami mondjuk 41es,de a lábfeje szélesebb? kb 30000 körül. mondjuk nem most fogok venni,de vlszínû be kéne 1et szerezni. a mostani felállás nem a legjobb: 42es a csukám,és a sarkánál nem nagyon tartja a lábam. a lábfej része jó,de a sarok felöli rész nagy. fontos lenne a minél merevebb talp is,de ilyen árért nem vlszínû,h lesz karbon talpas. esetleg,ha tudtok vlmi frankó akciót az is jó lenne.

Sidinek van a MEGA vonala a megfelelo modellekbol!