Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
Én a pályabringámba átalakítót raktam be, mivel cserélgetem a kormányt, + az idõfutam kormány oversize-os. Meglepõen kultúráltan néz ki, szerintem nem gáz berakni. Súlyra sem nagy különbség (szerintem nincs 300g). És valamivel merevebb is átalakítóval. És van legalább 500Ft...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
colnago acélvilla helyett nem tudom, pl colnago karbonvilla alunyakkal?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Megtalaltam a regi animgifet veletlenul a temaban.
Posted Image

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A teli acelvazamhoz en gondolkodas nelkul betettem az Zoogie (vagy milyen) adaptert.
11kg korul van igy kompletten teliesitve a bico, szoval a tomege nekem nem problema. Nekem tetszik, igy lehet modern kormanyt is hasznalni regi vazon.
Mondjuk szivesen vettem volna meneteshez valo stucnit OS befogoval, de sehol nem talaltam ilyet a neten. Fura, azt gondolnam csak jobb mint egy adapter, adaptert meg sokfelet gyartanak.

Arra azert erdemes figyelni, hogy egy emelkedo 6-8 fokos stucnival eleg magasan lesz a kormany, ha koppig letolod akkor is.

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 posts

nem sokan szeretik az adaptert mert nem szép és majdnem 300 grammot nehezít
szerintem lõj egy 1"-os , de nem menetes villát

Erre gondoltam én is, de egy Colnago eredeti acélvilla helyébe mit rakjak ami nem szentségtörés, de nem is anyagi romlás....

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Sziasztok!

Régebbi menetes nyakú villa ahead-es rendszerre alakításában van fantázia? Az a helyzet, hogy elõre vásároltam alkatrészeket egy új vázhoz, aztán lehet hogy mégis egy használt menetes nyakú villás vázba ruházok be. (cserben hagyott a vázkészítõ) Most itt állok az ahead-es 1-1/8"-as stucni-kormány kombóval és lehet hozzá egy 1"-es villás vázam. Az átalakításra láttam adaptert, de vajon érdemes-e foglalkozni vele?

nem sokan szeretik az adaptert mert nem szép és majdnem 300 grammot nehezít
szerintem lõj egy 1"-os , de nem menetes villát

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Sziasztok!

Régebbi menetes nyakú villa ahead-es rendszerre alakításában van fantázia? Az a helyzet, hogy elõre vásároltam alkatrészeket egy új vázhoz, aztán lehet hogy mégis egy használt menetes nyakú villás vázba ruházok be. (cserben hagyott a vázkészítõ) Most itt állok az ahead-es 1-1/8"-as stucni-kormány kombóval és lehet hozzá egy 1"-es villás vázam. Az átalakításra láttam adaptert, de vajon érdemes-e foglalkozni vele?

mindenképpen egyszerûbb adapterrel megoldani dolgot, mint eladni a stucnit és olyant keresgetni, ami jó lesz a kormányhoz. ráadásul ha OS befogójú a kormányod, akkor nem is valószínû, hogy találsz hozzá menetes villába való stucnit.

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Sziasztok!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Na és a csavaros gyosrzáraknál melyik oldalra rakjuk az anyát?

Nálam ugyanott van, mint a normálnál.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Na és a csavaros gyosrzáraknál melyik oldalra rakjuk az anyát?
GT-Atee

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Sõt olyan is van, ahol a gyorszár elõrenéz:D

Egyébként igazad van, vastag tengelyeseknél is csak azért tér el, mert a tervezõmérnök aznap éppen az ágy másik oldalán rakta le a lábát:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

"érdekes" módon a Q15-ös rendszerben egyes gyártóknál meg pont a tárcsa oldalon van a gyorszár.;)

Azoknál már teljesen mindegy.
De az outisok úgysem értik, hogy most mirõl beszélünk. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

remélem a 15-20-as maxle(light) tengelyt is beeröltetik tárcsa felõl :)

"érdekes" módon a Q15-ös rendszerben egyes gyártóknál meg pont a tárcsa oldalon van a gyorszár.;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

De kioltozve sem lennel egyedul. Remelem van VIP jegyed! ;)

Majd, ha valaki jol megszponzoral. :D Kivancsi vagyok mar nagyon... :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Vannak balf@szok...

remélem a 15-20-as maxle(light) tengelyt is beeröltetik tárcsa felõl :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Hehh, eddig nekem is mindig a tarcsanal volt a kar... :D Na, majd az uj projektnel. ;) (csak lenne mar egyben...)

Egyebkent ide szerintetek kioltozzek? :P Boulder Theater

Ha John Kerry ott lesz, üdvözöld a nevemben.

Posted Image

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
De kioltozve sem lennel egyedul. Remelem van VIP jegyed! ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szerintem smart casual eleg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Az mégis miért?

A mentes fele a merevebb a gyorszárnak és ez minimálisan számít amikor csavarja a tárcsafék a teleszkópot.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Hehh, eddig nekem is mindig a tarcsanal volt a kar... :D Na, majd az uj projektnel. ;) (csak lenne mar egyben...)

Egyebkent ide szerintetek kioltozzek? :P Boulder Theater