Szia!
Használtam Merida Road Race 904 mellett ( 105-tel szerelve ), a Trek kényelmesebb, kevésbé "országútis" a geometriája miatt.
Tiagrás volt, kivéve a fék, mely noname volt, azt fékhatás miatt cseréltem.
Minden más egyébben elégedett voltam.
Üdv.
Hamis Pinarellok... PinarelloChina.com | Buy Pinarello Carbon Bike Frame from China, OEM Carbon Bike Frame
Egesz igenyes az egesz... FUra, hogy pont a Pinarellot peceztek ki ennyire maguknak. Biztos van hamis Specialized is, de a hamis Pinarellok elkepesztoen gyakoriak a neten.
Jajj!!! Akkor milyen villát célozzak be erre?
Kona Deluxe Frame 2005 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ok, köszi szépen a segítséget!Biztos, hogy lehet rárakni. A fvkar tényleg gyanús. Azt írja, hogy alkuképes az ár (ami így sem rossz), úgyhogy megnézni szerintem érdemes. Ha meg baj van vele, akkor megvan a alku alap, ha amúgy érdekelne.
Tehát akkor valszeg lehet rárakni sima peremes külsõt is.
Senki?

SOS, SOS!
Ezt a villát integrált kormánycsapágyhoz ajánlják.
Fuji FC-440 700c Carbon Road Fork 1-1/8-in White | eBay
Akkor ez nem is jó egy hagyományos, aheadset-es (pl. Chris King) acél vázba? A CRC-n néztem ki, ott nem írnak semmit errõl az integrált témáról....
Fuji FC-440 Pro Carbon Monocoque Road Fork | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Mit jelent a 47mm az integrált kormánycsapágynál?
Szorít az idõ a kedvezményes CRC kupon miatt.... gyorsan kell döntenem. Help.
köszi
Még egy MAvic Cosmic Carbon ultimate kerék kellene bele
vagy a Dura Ace C35ös az lehet mégjobban mutatna. Gratula a jó fogáshoz az ilyen mindig nagy öröm.

Akkor nem tom, h miért mondta a srác, h ragasztott szingós.Azt is mondta, h Tufo külsõ van rajta, ami ugye nagy szingó gyártó, de ha jól tudom van drótperemes Tufo is.Az hogy mûködik?Felrakható peremes felnire csak nem kell bele belsõ?
Akkor nem tom, h miért mondta a srác, h ragasztott szingós.Azt is mondta, h Tufo külsõ van rajta, ami ugye nagy szingó gyártó, de ha jól tudom van drótperemes Tufo is.Az hogy mûködik?Felrakható peremes felnire csak nem kell bele belsõ?